3,9 miljoen reviews

9.4
FenomenaalScore uit 212 reviews

Schrijf een review

Staat v/h sanitair

Topcamping met schoon sanitair!
Door Iene op 27-07-2025
Gereisd met jonge kinderen

Nette en verzorgde camping met vriendelijk personeel en volop faciliteiten.
De enige aanvulling/ tip die ik zie is een zwembadje op de camping zelf ( al is het Heuveltjesbosbad vlakbij)

Goede camping
Door Rob Eekels op 24-07-2025
Gereisd met jonge kinderen

Samen met echtgenote en klein kind een week op een basis camperplaats gestaan.
Op voorzieningen etc totaal niets aan te merken. Leuke overzichtelijke camping,ook voor kleinde kinderen.
Slechts 1 tegenvaller en dat is de inrichting van de 7 basis camperplaatsen.
Camperplaatsen zijn veel te smal.
Grasstrook is net aan 2,5 meter en dan staat vokgdende camper alweer zowat tegen je luifel.
Was ruimte genoeg om grassrook tussen de camperplaatsen minimaal 1,5 meter breder te maken. Geeft als je er tussen staat een minder benauwd gevoel.
Wij hadden het geluk alleen te staan dus genoeg ruimte.

Verrassend mooi
Door Jelle op 06-05-2025
Gereisd met partner

Echt een klasse camping. De brasserie op de camping is van een hoge kwaliteit. Goed personeel. Verder zijn de eigenaren en het personeel zeer klantgericht. Wat voor ons verrassend was, is de omgeving. Naast de wat saaie rechte fietspaden zijn er ook percelen bos en heide waar je goed kunt wandelen.

Heerlijk!
Door Jasmijn op 04-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Een week doorgebracht in de luxe loft de Beuk samen met mijn zoon. We hebben genoten! Het huisje was schoon en van alle gemakken voorzien. De camping is ontzettend goed onderhouden, uitnodigend en zeer kindvriendelijk. Mijn zoon heeft zich uitstekend vermaakt in de pannakooi. Ook word er leuke animatie georganiseerd. Bij het restaurant kun je lekker eten en bij de snackcorner kun je heerlijk softijs halen, of patat of pizza bestellen. ‘s morgens heerlijke broodjes om af te halen. Het zwembad ligt vlakbij de camping evenals mooie wandelgebieden en visvijvers. Personeel erg vriendelijk. We komen zeker nog eens terug. 2 tips voor de luxe loft: een hor bij de voordeur zou fijn zijn en een plankje in de douche om de shampoo etc op te zetten!

Si Es An in Balkbrug, daar kom je graag terug.
Door Tineke op 30-10-2023
Gereisd met partner

We stonden met onze toercaravan op een gezellig knus veldje. Er heerst een genoeglijke sfeer op de camping. De brasserie krijgt van ons een hoge beoordeling. Aller vriendelijkst personeel en het eten is prima! En niet te vergeten de speelvoorzieningen voor kinderen. Er is onlangs een grote partytent geplaatst waar in de zomermaanden allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Meiden week.
Door Mieke Engel op 27-10-2023
Gereisd met oudere kinderen

Verblijf in Happy bee lodge,met dochter en kleindochter,heel leuke,knusse en ruime lodge.