3,9 miljoen reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.6

Activiteiten
    Onderkomen

Over Vakantiepark Hof van Zeeland

Ontdek Vakantiepark Hof van Zeeland, dé plek voor een zonnige en gezellige vakantie aan zee. Stel je voor: stralende dagen vol zwemplezier, sport en lekker eten, terwijl je geniet van de frisse zeelucht. Hier wacht een ontspannen sfeer en volop plezier. Dit is jouw ideale uitvalsbasis voor herinneringen die nog lang blijven hangen.

De ligging

Vakantiepark Hof van Zeeland ligt in Heinkenszand, midden in de prachtige Zeeuwse omgeving. Het is de perfecte uitvalsbasis om de veelzijdige streek te verkennen of gewoon lekker te ontspannen. Het ligt gunstig, zodat je snel de omgeving en het strand bereikt voor die echt zand- en zeelucht ervaring. Je fietst in een paar minuten naar de gezellige dorpjes en de natuur rondom nodigt uit tot rust en avontuur. Ideaal om je avontuur te beginnen en te genieten van wat Zeeland te bieden heeft.

Bij Vakantiepark Hof van Zeeland voel je je snel thuis dankzij de comfortabele en gezellige accommodaties. Het park biedt volop faciliteiten voor een ontspannen vakantie, zoals een mooi zwemcomplex met binnen- en buitenzwembaden en kinderzwembaden, waar je heerlijk kunt afkoelen en spelen. Voor de actieve vakantiegangers zijn er sportmogelijkheden zoals fietsen, mountainbiken, tennis, boogschieten, vissen en zelfs watersporten als windsurfen en kanovaren. Na een dag vol activiteiten kun je ontspannen in het wellnessgedeelte met sauna en zonnebank. Het park beschikt over een restaurant en een bar voor een lekkere hap of drankje, en de kinderen vermaken zich in de miniclub. Alles ademt comfort en plezier, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Je wordt bij Vakantiepark Hof van Zeeland welkom geheten met lekkere eetmogelijkheden. Het restaurant serveert diverse gerechten, en je kunt op het terras genieten van een drankje terwijl je uitkijkt over het park. Voor de dorst is er een strandbar waar je verfrissende drankjes krijgt, perfect voor die zomerse dagen. Kindermenu's en dieetgerechten zijn op aanvraag beschikbaar, zodat iedereen zich thuis voelt aan tafel. De sfeer is ontspannen en gezellig, een ideale setting om samen te genieten met familie en vrienden.

Reken op de praktische zaken: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen moet je ter plekke betalen. Sommige faciliteiten, zoals zwembaden en sportactiviteiten, kunnen afhankelijk van het seizoen, onderhoud of het weer tegen betaling zijn of niet het hele jaar geopend. Je auto parkeren doe je gratis op het terrein, en via fietsverhuur haal je makkelijk het optimale uit je verblijf. Zo ben je verzekerd van een goed voorbereid en zorgeloos vakantie-avontuur, klaar om volop te genieten.

Vakantiegangers genieten van de rust op het park en de nette, sfeervolle huisjes met moderne voorzieningen. Ze waarderen dat het huisje super schoon was en dat mankementen snel werden opgelost. Voor gezinnen met honden is het een aantrekkelijke plek, want er is aandacht voor de dieren, zoals schapennet en verrassingzakjes. Het water bij Denk niet dat het waterpeil altijd meezit, dat is jammer, maar de mooie ligging bij het water blijft een pluspunt. Vriendelijk personeel en een fijn restaurant maken de ervaring compleet. De herinnering aan het vuurwerkvrij oudejaarsfeestje met rustige honden blijft bij de reizigers hangen. Ze komen zeker terug, want de mooie setting en fijne details maken de vakantie stralend.

• 24 uur inchecken

Onderkomen

Top vakantie
Door WH van Dijk op 14-11-2025
Gereisd met partner

Wij zijn samen met onze vader geweest en het was echt top!!!
Het was lekker rustig op het park en het huisje had twee badkamers, zodat pa van 83 niet de trap op hoefde.
Het huisje was super schoon en naar de mankementen werd gelijk gekeken.
Ook aan de receptie werden heel vriendelijk te woord gestaan.
Wel jammer dat het waterpeil zo laag was dat we voor ons huisje niet konden vissen, terwijl dat een van de redenen was om dit huis te boeken.
Verder een dikke tien!!

Net huisje aanrader
Door Joyce S op 27-05-2025
Gereisd met partner

Wij hadden huisje nr 80, waren met onze hondjes. Hadden tevens vervroegde incheck vanaf 12 uur en schapennet afzetting voor onze hondjes
Mooie nette huisjes! Pluspunt wasmachine aanwezig.
Verder voorzien van vaatwasser combimagnetron en inductie kookplaat. Voor de hondjes hadden wij een verrassing zakje gekregen, super lief! Vooraan zit bij het water mooi restaurant . Vriendelijk personeel

Vuurwerkvrij park
Door Mascha op 03-01-2025
Gereisd met partner

Wij waren speciaal naar het hof van Zeeland gegaan voor een vuurwerkvrij oud en nieuw omdat onze honden heel angstig zijn. We hadden een mooi huisje, niks op aan te merken. Alles leek rustig tot 31-12 22.30 uur. 1 en al vuurwerk!!! Honden helemaal gestrest. Dit ging tot 01.00 uur door. Adverteer dan niet met vuurwerkvrij park!!! Je betaald er grof geld voor. Dit was echt een domper.

Heerlijke verblijf in de Lotus Comfort
Door Belgin op 12-11-2024
Gereisd met vrienden

Wij hadden de Lotus Comfort voor 8 personen geboekt en het was een fantastische ervaring. Het vakantiehuisje was schoon, ruim en makkelijk bereikbaar. De medewerkers bij de receptie waren zeer vriendelijk en behulpzaam, wat ons direct een warm welkom gaf.
Dit was mijn eerste keer in een vakantiehuisje, en het viel me op hoe compleet het huisje uitgerust was. Alles wat we nodig hadden - van borden, bestek, pannen, schalen tot kopjes - was al aanwezig. Dat maakte het verblijf extra prettig en zorgeloos.
Kortom, we hebben genoten van ons verblijf en komen zeker nog eens terug!

Lekker genieten
Door Harrij op 06-09-2024
Gereisd met oudere kinderen

Een prachtig vakantiepark. Mooi huisje Orchis standaard. Prachtige plek aan het water en heel fijn kunnen vissen.
Een mooie omgeving en Goes in de buurt.
Alles prima geregeld en conform de boeking

Super vakantie in super vakantiepark.
Door De Langhe René op 02-08-2024
Gereisd met partner

Een groen, rustig park. Ook al staan de huisjes vrij dicht bij elkaar, toch privacy door de hagen. Fantastisch onthaald en geholpen bij de receptie. Groot pluspunt is de Hof van Zeeland pas met vele extra's, kortingen en... GRATIS onbeperkt zwemmen in het aanpalend openluchtzwembad!!!