Deze accommodatie heeft een score van 9.5
Over Vakantiepark Duinzicht
Welkom bij Vakantiepark Duinzicht in Koudekerke. Het schiereiland Walcheren, dat tot één van de mooiste eilanden van Zeeland behoort, heeft tussen Vlissingen en Zoutelande het zonnigste plekje van Nederland. Hier ligt Vakantiepark Duinzicht uniek gelegen op loopafstand van strand, zee en duinen. Ons vakantiepark is voorzien van veel faciliteiten waaronder een grote buiten speeltuin, een binnen speeltuin, spraypark, airtrampoline, restaurant, wasserette, kinderanimatie (in het hoogseizoen) en een sanitair gebouw. Wij bieden vaste jaarplaatsen, seizoenplaatsen en passanten plaatsen voor campers. Tevens verhuren wij luxe 4 tot 6 persoons Chalets.
Vakantiegangers zijn dol op de gezellige sfeer en de vernieuwde faciliteiten van Duinzicht, vooral voor de kleintjes. Het spraypark, de indoor speeltuin en het animatieteam scoren hoog. De schoonheid en het onderhoud van het park, inclusief de Loggia Chalets, krijgen veel lof, ondanks dat deze klein zijn, ze voldoen aan alles. De vriendelijkheid bij de receptie en het heerlijke eten in het restaurant worden gewaardeerd. De ideale omgeving, met strand, wandelpaden en steden als Middelburg en Vlissingen dichtbij, maakt het plaatje compleet. Plus, de privacy en het goede terras van de chalets zorgen voor een herhaalbezoek.
Airconditioning
Bushalte: 1m
Zee: 1m
Adresgegevens | Strandweg 7, 4371 PK |
Vakantiepark Duinzicht
In het restaurant niet klantvriendelijk
Zowel tegen volwassenen als kinderen
Wij komen hier niet nog eens
Een gezellig park voor, met name kleine, kinderen. Spraypark en indoor speeltuin viel goed in de smaak. Het animatieteam deed het erg leuk. Het park is heel schoon en nieuw. Wij hebben gelogeerd in een Loggia Chalet en hoewel deze klein is, voldeed het aan alles. Wederom schoon en goed onderhouden. Een vriendelijk ontvangst bij de receptie waardoor we ons heel welkom voelde. De eigenaren van het restaurant waren ook heel vriendelijk en het eten is daar heerlijk. De omgeving is ideaal, zeker voor herhaling vatbaar.
Wat voorheen een camping was wordt nu in fases omgetoverd tot een mooi vakantiepark met chalets. Op loop- en/of fietsafstand strand, wandelpaden, en 2 fijne grote supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Geen winkeltje op het park maar met 2 grote supermarkten waar je afbakbroodjes koopt en een oven in je chalet geen enkel probleem. Fietsen en wandelen als activiteit, maar ook Middelburg en Vlissingen als leuke steden op korte afstand. Het park heeft leuke nieuwe faciliteiten voor kinderen en er is een restaurant aanwezig. Ook fijne restaurants in de directe omgeving. Wij verbleven in chalet plaats nummer 142. Een mooi nieuw chalet, enorm gezellig ingericht. Van alle gemakken voorzien (TV, airco, oven). Een ruim, goed terras bij het chalet met veel privacy en goede zonligging. Wij komen zeker terug!
Duinzicht
Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw, komen we al op camping Duinzicht.
Dit jaar ons laatste voorseizoen.
De plek is super fijn echter het beheer is niet meer wat het geweest is, nu het bijna helemaal een vakantiepark is met chalets.
Alle aandacht gaat uit naar de chalet-bewoners. De doorgewinterde kampeergasten ontvangen niet meer de service, waarvoor zij wel de penningen op tafel hebben gelegd.
In de eerste weken ontbraken diverse faciliteiten, laat WiFi, afvoer na herhaalde verzoeken pas aangesloten, TV pas na ruim drie weken beschikbaar en gras wordt niet gemaaid, is geen tijd voor.
We gaan deze geliefde omgeving missen, echter de wijze waarop het beheer wordt gevoerd, zeer zeker niet.
We zaten in een chalet D25 van Allecamps, dit is redelijk vooraan de het chaletpark. Een mooie ruime 6 persoons, met aan beide kanten een Wc en douche. Het is een kwartiertje lopen naar Zee, dat is fijn maar niet te doen met alle strandspullen en kinderen. Dan moet je toch met fiets of auto. tot 19.00 is het betaald parkeren. Leuk bij Dishoek / Koudekerke zijn de mooie grote schepen. Jammer dat er bij het park geen gelegenheid is voor een broodje te kopen in de ochtend of een klein winkeltje. Er is een binnenspeeltuin en een restaurant maar deze zijn op bijzondere tijden open. Door de week maar tot 16.00 en dan kan je dus niks drinken op het park. Een nadeel vond ik dat de voelbal aan de overkant van de drukke weg was. We hebben prachtig weer gehad en een fijne vakantie.
Tijdens onze aanwezigheid hadden we 1 week slechte animatie (jonge kinderen die geen idee hadden, en de week erop goede animatie.