3,9 miljoen reviews
8.6
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.6

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Hotel Panorama

Ontdek het gezellige Panorama, een schitterend hotel aan het strand van Alanya. Voel de zon op je huid, luister naar de golven en geniet van de gemoedelijke sfeer. Dit hotel brengt je de perfecte mix van relaxen, strandplezier en gemakkelijke luxe. Pak je koffers en laat je verleiden door alles wat deze zonnige plek te bieden heeft—hier wil je echt meemaken!

De ligging

Panorama ligt in het hart van Alanya, vlakbij het strand en slechts 1 km van het bruisende stadscentrum. Je loopt zo naar gezellige winkels, restaurants en bars. De locatie is ideaal voor wie wil genieten van de zon en de gezellige sfeer van de stad. Bovendien ligt het op ongeveer 125 km van de luchthaven Antalya, wat het makkelijk maakt om hier te komen. In de omgeving kun je wandelen over het zandstrand of een wandeling maken door het centrum van Alanya, dat vol zit met historische plekjes en gezellige terrasjes. Het uitzicht op de zee en de levendige omgeving zorgen dat je meteen in vakantiestemming komt, terwijl je je al voorstelt hoe je straks met slippers in de zon zit.

Het Panorama hotel voelt als een warm welkom zodra je arriveert. Het straalt een gezellige, comfortabele sfeer uit die je meteen doet ontspannen. Je verblijft in kamers die voorzien zijn van alle gemakken zoals badkamer/douche, tv, minibar en een balkon of terras om van het uitzicht te genieten. De faciliteiten maken je vakantie compleet: neem een duik in het buitenzwembad, ontspan in de sauna, of geniet van een massage in de spa. Voor wie actief wil zijn, is er een tennisbaan en een speeltuin voor de kids. Het hotel ligt dichtbij het strand, ideaal om zo je slippers uit te trekken en de eerste duik te maken. Door de veelvoorkomende seizoensgebonden sluitingen kunnen sommige faciliteiten tijdelijk niet beschikbaar zijn, maar je weet dat je hier altijd kunt rekenen op een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Bij Panorama eet je lekker zonder gedoe. Het hotel heeft twee restaurants waar je kunt genieten van eenvoudige, smakelijke maaltijden en verse broodjes bij het ontbijt. Wil je liever op je kamer eten? Roomservice is beschikbaar tijdens beperkte uren. Na een dag vol zon en strand kun je je verfrissende drankje halen bij de strandbar, het zwembad of een van de drie bars in het hotel. Er is genoeg keuze voor een gezellige avond of een ontspannen snack. De sfeer is informeel en warm, ideaal om je vakantie nog leuker te maken — gewoon goed eten en drinken zonder poespas.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kunnen gesloten zijn vanwege het seizoen, het weer of onderhoud. Extra kosten kunnen gelden voor speciale diners, bepaalde drankjes en gebruik van faciliteiten zoals spa of tennisbaan. Maar maak je geen zorgen: je bent hier altijd welkom en hebt alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie. Een goede voorbereiding zorgt dat je onbezorgd kunt genieten van alles wat het hotel en omgeving te bieden hebben.

• Hotelkluis

Website

8.6
FantastischScore uit 4 reviews

Schrijf een review

Erg goed all inclusive hotel met mooi privé strand
Door Jos Nijboer op 07-08-2025
Gereisd met partner

Erg goed hotel was er 9 jaar niet geweest, toen was het al goed en is alleen maar maar beter geworden.erg vriendelijk personeel

Teleurstellend
Door Fenna op 06-10-2022
Gereisd met partner

2 weken in Panorama geweest. Eten was matig; weinig variatie. Meerdere malen buiten de deur gaan eten nadat we oud en geschimmeld brood kregen. Echter was de 1e week het eten beter dan de 2e. Kamer met uitzicht op zee was oké.
Bediend personeel en personeel aan de receptie erg vriendelijk.
Animatie is zeer slecht. Wordt niet gevraagd om mee te doen met activiteiten en erg Duits gericht. Heeft echt zijn eigen "kliek".
Avondprogramma slecht; geen sfeer en doet weinig moeite.
Al met al wij zullen Panorama niet snel meer boeken.

Achteruitgang duidelijk zichtbaar
Door Petra op 06-10-2022
Gereisd met oudere kinderen

Eten is zeer slecht geen variatie en meegemaakt dat het eten bedorven was beschimmeld en oude broodjes op het zwembad en strand Animatie ver onder de maat onbeleefd liet merken dat Nederlanders niet gewenst waren en heeft zijn eigen voorkeur aan mensen overig personeel is leuk en vriendelijk Jammer dat ze toelaten dat er 2 Turkse dames ( familie van de eigenaar)hun tassen vullen in het restaurant zodat dit zichtbaar is voor de teveel betalende toerist voor dit hotel bediening durft hier niets van te zeggen jammer na vele jaren panorama maar hier komen we niet meer terug

Hotel Panorama

Gastvrij, gemoedelijk hotel! Met perfekte ligging.
Door José van Beerschoten op 16-07-2022
Gereisd met partner

Na een busreis van bijna 3 uur kwamen we aan in Panorama.Er was een supervriendelijke Nederlands sprekende dame die zei dat we na de lange reis vast wel trek hadden. Dus konden we eerst eten.De belboy bracht ons daarna naar onze prachtige kamer. Nr. 63,boven met uitzicht op strand en zee. Het personeel was supervriendelijk en behulpzaam. Liepen de benen uit hun lijf. Zelfs mijn bril,die ik aan het tafelkleed poetste werd meegenomen en schoongemaakt.Er was niet echt super veel keuze bij het eten,maar wat er was was goed.De lunch á la carte bij het strand was super,van salades,pizza's,hamburgers en omelet ,er was genoeg. Heel relaxed op het strand,geen handdoekje leggen.Om 11 uur nog plek genoeg. Meestal gingen we tegen 17.00 u.naar het zwembad,ook dan altijd bedjes zat. De ligging van het hotel was geweldig.Je liep zo het gezellige centrum in. En in 3 minuten was je bij de haven. Kortom : hotel Panorama, zeker voor herhaling vatbaar!