Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8.5
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Korumar Hotel Deluxe
Bij Korumar Hotel Deluxe sta je zo met je slippers in het zand, klaar om te genieten van een zonovergoten strandvakantie. Dit luxe resort vlakbij Kusadasi biedt alles voor een relaxte en stralende vakantie aan de Turkse kust. Van comfortabele kamers tot verfrissende zwembaden en fijn eten – hier voelt elke dag als een zonnige herinnering in de maak.
De ligging
Korumar Hotel Deluxe ligt op een klif in Kusadasi, met een adembenemend uitzicht op de blauwe zee. Het is ideaal voor wie houdt van rust en een prachtig decor. Je loopt vanaf het hotel zo het strand op, dat op slechts 30 meter ligt, en het centrum van Kusadasi is binnen 10 minuten bereikbaar voor gezellige winkels en lekkere terrasjes. De luchthaven van Izmir is ongeveer 75 minuten rijden, en dankzij de shuttle kom je makkelijke bij de luchthaven vanaf het hotel. De omgeving biedt talloze leuke uitstapjes: bezoek Ephesus, de Virgin Mary of het prachtige Pamukkale. Je zult je hier zó op je gemak voelen, dat je nooit meer weg wilt!
Wanneer je bij Korumar Hotel Deluxe aankomt, voel je meteen dat dit een plek is die vakantie ademt. Het hotel is modern, ligt prachtig op een rotsplateau en verwelkomt je met een luxe uitstraling. De kamers zijn elegant en bieden alle comfort, zoals centrale airconditioning, een minibar, en een fijne badkamer met bubbelbad. Je kunt kiezen uit standaard of zeezicht kamers, sommige met balkon – perfect voor die zonsopkomst of zonsondergang. De faciliteiten maken je vakantie compleet: je zwemt in het buiten- en binnenzwembad, speelt waterpret met een glijbaan en kinderen kunnen zich uurtjes vermaken in het kinderbad of de speeltuin. Wil je lekker relaxen? Geniet van de sauna, massage of Turks bad. Voor de sportievelingen zijn er tennis, tafeltennis, fitness en watersporten op strand – wat je maar wil. Het hotel biedt ook vergaderruimtes, mocht je nog iets voor werk willen regelen. Kortom, dat warme, luxe gevoel vind je hier overal terug, en je voelt je meteen thuis.
Voor de lekkerbekken is er genoeg keuze bij Korumar Hotel Deluxe. Je kunt ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant, dat verschillende opties biedt. Bij het ontbijt staan verse broodjes en warme gerechten klaar, ideaal om je dag energiek te beginnen. Tijdens de lunch of het diner kies je uit buffetten of à la carte gerechten, met bijvoorbeeld dieet, halal, lactosevrij of vegan menu. Wil je genieten van een verfrissend drankje? De strandbar en hotelbar bieden een relaxte sfeer voor een gezellige toast onder de zon. ‘s Avonds kun je ook genieten van avondshows en live muziek – genieten is gegarandeerd. En dat alles onder het genot van verse, lokale producten en een goede sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt.
Wat je moet weten voordat je gaat: De toeristenbelasting en klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals bepaalde watersporten en wellness-behandelingen, kunnen extra kosten met zich meebrengen. Sommige voorzieningen kunnen seizoensgebonden of door het weer beperkt zijn, bijvoorbeeld het buitenzwembad of bepaalde sportfacilities. Het hotel beschikt over rolstoeltoegankelijke lifts en niet-rokers kamers. Tijdens je verblijf maak je gebruik van gratis Wi-Fi en kun je altijd rekenen op een vriendelijke staff die je graag helpt. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid en zonder verrassingen op vakantie gaat, klaar voor een ontspannen tijd aan de Turkse kust.
Vakantiegangers vinden Hotel Korumar Deluxe een gezellige plek waar ze zich snel thuis voelen. Het stralende uitzicht over de baai en de zonsondergangen blijven lang hangen in de herinnering. Veel reizigers waarderen de fijne, schone kamers en het vriendelijke personeel dat je echt laat verwennen. De ligging is top, op loopafstand van het centrum en met een prachtig uitzicht op haven en stadje. Het eten met live cooking krijgt complimenten en brengt een smaketopper. Hoewel het hotel wat ouderwets is, maakt dat het juist charmant en authentiek. De sfeer is warm, relaxed en perfect voor koppels en gezinnen die willen genieten van de zon, zee en gezellige straatjes. Hier proef je echt de vakantiekriebel.
Hotelkluis
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 13 Gazi Begendi Mevkii 18, TR-09400 |
Website | Korumar Hotel Deluxe |
Korumar Hotel Deluxe
Gewoon een top hotel,beetje gedateerd maar absoluut niet hinderlijk!
Zeer vriendelijk personeel met een service-gerichte instelling!
Hotel Korumar Deluxe is een fantastisch hotel in Kusadasi. Het ligt op loopafstand van het centrum. Het personeel is heel vriendelijk en service gericht. Alles kan daar nog!
Wij komen al meer dan 20 jaar in dit hotel en het voelt als thuiskomen. Geweldig, gewoon weg!
Voor het eerst in hotel Korumar en in Kusadasi geweest. Beide overtroffen onze verwachting. Korumar is een heel fijn hotel waar je echt verwend wordt. Brandschoon, fijne kamers, vriendelijk personeel, heerlijk eten met live cooking en een geweldig mooi uitzicht over de baai met ‘s avonds een hele mooie zonsondergang. Kusadasi is gezellig met leuke kleine achteraf straatjes en is ook een beetje mondain. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de dagelijkse komst van grote cruiseschepen die ook vanuit het hotel goed te zien zijn. Kortom, wij hebben het heel erg naar onze zin gehad en gaan zeker nog eens terug naar hotel Korumar
Korumar Hotel Deluxe
Hotel korumar is een wat ouder hotel (ouderwets) maar met een fantastische liging met uitzicht op haven en stadje voor 5 euro naar centrum met taxi het eten is prima en het hotel is schoon goede service maar de gasten zijn wat ouder boven de 60 voor gezinnen met kleine kinderen is er niets te doen beter een andere accomodatie nemen al met al een prima hotel.(kom al voor de twintigste keer)
goed hotel ,zwembad was veel te koud brrrr. en er was niets te doen. en altijd dat handdoek leggen. hier was het heel erg. iemand stond om 6.30 op om voor ruim 15 mensen hun handdoek te leggen daar ergeren we ons hier erg aan.zodat we niet naar het zwembad gingen.ik vind 15 minuten niet op je handdoek dan verwijderen.
Heerlijk verblijf gehad bij Korumar de Luxe. Mooi uitzicht over de baai, kamer met zeezicht aan te bevelen. Heerlijk en warm eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben heerlijk bij de pier gelegen met een lekker windje uit zee.
Enige negatieve wat ik kan melden is de geboekte buggy safari bij Holiday Expert uitgevoerd door het Orange team, wij moesten 45 euro p.p. betalen voor deze buggy tocht het enige wat wij er voor kregen was een kleine hamburger met tomaat al het overige moesten wij nog apart afrekenen.
Dus niet boeken bij Holiday Expert!
Overigens een geweldige vakantie gehad wat voor herhaling vatbaar is!