Deze accommodatie heeft een score van 9.5
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Arcanus Hotels Sorgun
Dompel je onder in de luxe van Arcanus Hotels Sorgun, gelegen aan het sprankelende water van Manavgat. Met directe toegang tot het strand en een uitnodigend zwembadcomplex, is dit resort een paradijs voor liefhebbers van zon, zee en zwemplezier. Hier vind je het allemaal voor een onvergetelijke vakantie onder de zon.
De ligging
Arcanus Hotels Sorgun geniet van een bevoorrechte ligging direct aan de zee in Manavgat, ideaal voor strandliefhebbers en gezinnen. Het resort is gemakkelijk te bereiken met lokale openbaar vervoer opties die zich direct voor de deur bevinden, waardoor de omgeving verkennen een fluitje van een cent is. Het stadscentrum ligt op slechts 5000 kilometer afstand, waardoor alle bezienswaardigheden binnen handbereik zijn. Voor degenen die van ver komen, is de afstand tot de luchthaven een belangrijk detail om te overwegen.
Arcanus Hotels Sorgun biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten aan zijn vakantiegangers. Met 463 kamers, staat het vriendelijke personeel altijd klaar om te helpen bij de receptie. Gratis Wi-Fi, een bagagedepot, en een kluis zijn enkele van de voorzieningen die het verblijf comfortabel maken. Voor vermaak is er een speelkamer, een mooie tuin, een speelplaats en zelfs een winkelgebied. Parkeren is kosteloos beschikbaar. Het zwembadcomplex in de openlucht is een hoogtepunt met een whirlpool, waterglijbaan en zwembadbar, ideaal voor verfrissend zwemplezier. Sportliefhebbers kunnen genieten van tennis, beachvolleybal en meer. Voor ontspanning biedt het resort een wellnessgedeelte met sauna, hamam en tegen extra toeslag spa-behandelingen. Een rijk animatieprogramma zorgt voor entertainment voor iedereen.
In Arcanus Hotels Sorgun kunnen vakantiegangers kiezen uit 5 restaurants die een verscheidenheid aan culinaire ervaringen bieden. Van een lobbybar tot een strandbar, er zijn genoeg opties voor verfrissende drankjes en gezelligheid. Het all-inclusive arrangement omvat continentale ontbijten, lunch en diner met buffet of à la carte opties, naast snacks en een assortiment van zowel alcoholische als alcoholvrije dranken. Dieetgerechten zijn ook beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van heerlijke maaltijden aangepast aan hun voedingsbehoeften.
In Arcanus Hotels Sorgun worden Visa en MasterCard als betaalmiddelen geaccepteerd. Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt aangepaste gemeenschappelijke ruimtes. Het hotel hanteert een duurzaam beleid, wat bijdraagt aan een verantwoord verblijf. Let op, de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In Arcanus Sorgun worden vakantiegangers op handen gedragen, met een gevoel van VIP-behandeling vanaf het moment van aankomst. De kamers zijn ruim, schoon en hebben vaak een prachtig zijdelings zeezicht. De variëteit en kwaliteit van het eten krijgen veel lof, er is voor ieder wat wils, van friet en pasta voor de kids tot smaakvolle a la carte opties. Ook de zwembaden en het animatieteam worden hoog gewaardeerd, en zorgen voor vermaak voor jong en oud. Zelfs in tijden van nood blijkt het personeel uitzonderlijk behulpzaam en zorgzaam. Dit alles maakt dat vakantiegangers graag terugkeren naar dit top hotel.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 8 Sorgun Mevkii, TR-07600 |
Website |
Arcanus Hotels Sorgun
Wat een geweldig hotel. Wij waren hier eind okt 2024 ( was nog fantastisch weer ) en het hotel zat vol alleen merkte je dat niet. Overal waren wel bedjes en er zijn zoveel barren dat je nooit lang in de rij hoeft te staan. Eten was goed en veel keus, probeer ook de a la carte echt een verwennerij. Je kon smoothies halen of een lekkere vers gemaakte koffie. Je kan zowat de hele dag door eten. De bediening vliegt voor je en ook de guest relations man is super behulpzaam. Ook was het erg schoon. Het zwembad is zeer ruim alleen was het water wat koud, maar gelukkig was het zeewater heerlijk.
een top hotel!
Deze zomer met mijn gezin verbleven bij Arcanus Sorgun en we hebben werkelijk een fantastische vakantie gehad.
Het begon al bij aankomst waarbij je je een ware VIP voelt. Dit gaat vrijwel de hele vakantie zo door. De service van de medewerkers is echt fantastisch, je wordt op handen gedragen.
Zeker als je hen respecteert. En wij gaven ook met regelmatig fooitjes.
Kamer is zeer ruim en schoon, zeker voor een gezin van vier. Ruim balkon met zijdelings zeezicht.
Eten is fantastisch. Ik ben een makkelijke eter en lust vrijwel alles dus heb elke dag iets anders kunnen eten. Alles ook even smaakvol en goed.
Voor de kinderen genoeg aanbod zoals friet, rijst, en verschillende soorten pasta's.
Rest van het eten, snacks, milkshakes etc. Top!
Zwembaden waren super, lekker water en ruim. Animatie voor jong en oud echt top, wat een leuk team!
Kortom een fantastische vakantie gehad en we hopen nog eens terug te keren!
Een geweldige ervaring, we komen zeker terug, her eten was geweldig en heel vriendelijke personeel, een echte familie hotel een kleine shout out naar taner, de operation manager, bedanktt!

Arcanus Hotels Sorgun
Helaas kan ik niet zeggen dat ik een fijne vakantie gehad heb, maar dat lag absoluut níet aan dit geweldige hotel/resort!
Ik verbleef er een week met mijn twee zoons van 13 en 14 jaar en na twee dagen werd ik heel erg ziek en op dag 5 belandde ik in het ziekenhuis. Mijn zoons zijn twee dagen en een nacht alleen op het resort gebleven en dit was mogelijk dankzij de fantastische manager van het hotel en zijn personeel. De manager heeft me persoonlijk opgezocht in het ziekenhuis om me spullen te brengen en me ervan te overtuigen dat er heel goed voor de jongens gezorgd zou worden. Zo fijn! Ook toen ik de avond voor vertrek terug kwam in het hotel, werd ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Omdat we niet uit eten konden, kregen we een ware roomservice op onze kamer bezorgd, inclusief pizza’s en frietjes voor de kinderen. Als ik ooit met de jongens terug ga, dan zeker naar dit resort. Het is er prachtig!
Voor de tweede keer hier en was nog beter als vorig jaar. Hotel is proper, de hygiëne is overal inorde. Kamers worden goed gepoetst. Buffet restaurant is goed er is voor iedereen iets,zelf voor de moeilijke eters. A la carte restaurant zijn formidabel goed. Services is goed. Als je respect hebt dan krijg je het dubbel terug. Taner kasalar,Elena en halil gökkaya lossen ieder probleem op als het menselijk is. Bekir babacan, taner erol, Mehmet die een speciaal plaatsje hebben in ons hart en nog vele andere dies naam we niet kunnen onthouden doen echt alles voor je. De animatie is veel beter als vorig jaar bedankt hasan ozer ende rest. Als alles goed gaat komen we zeker terug . Bedankt iedereen voor de perfecte vakantie. Brigitte en patrick
Fijn om weer terug te zijn bij Arcanus Side resort. Een superfijn hotel, met veel faciliteiten. Veel te doen, netjes en schoon.
We hebben genoten van heerlijk eten, lekkere cocktails, leuke entertainment en super vriendelijke medewerkers. Ook heerlijk zwemmen in het zwembad ( de zee was nog te koud) en diverse uitstapjes gemaakt naar plaatsen in de omgeving.
Wederom een dikke 10.
We komen deze zomer in augustus graag weer terug met vrienden.

- € 563
Aska Lara Resort & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 529
Kamelya Aishen K Club