3,9 miljoen reviews
Boek met garantie

4.7MatigScore uit
  • 4

Over Riadh Palms Resort & Spa

Riadh Palms Resort & Spa, een waar paradijs direct aan de zee van Sousse, belooft een onvergetelijke vakantie met zijn adembenemende strand en uitnodigende zwembad. Ontspan onder de palmbomen of duik in het verfrissende water voor de ultieme vakantiebeleving.

De ligging

Riadh Palms Resort & Spa ligt in het hart van Sousse, een levendige stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en prachtige stranden. Het hotel bevindt zich direct aan een fijn zandstrand, wat het een ideale keuze maakt voor strandliefhebbers. In slechts 20 minuten lopen bereik je het centrum van Sousse, waar je kunt genieten van de lokale cultuur en bezienswaardigheden. Voor golfliefhebbers is de golfbaan El-Kantaoui slechts 10 minuten rijden. Dankzij de centrale ligging zijn er uitstekende vervoersverbindingen beschikbaar, met een bushalte op slechts 5 meter afstand, waardoor gasten gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. De luchthaven Monastir Habib Bourguiba ligt op ongeveer 20 km afstand, terwijl de luchthaven Enfidha op 40 km ligt en Tunis-Carthage op 140 km.

Riadh Palms Resort & Spa biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die zorgen voor een comfortabel en plezierig verblijf. Het hotel beschikt over 650 kamers en biedt een 24-uursreceptie, een internethoek, WiFi in de bar en lobby, en diverse winkels. Ontspanning vind je in het prachtige buitengedeelte met tuin en palmbomen, waar je kunt genieten van een zoetwater zwembad zonder kinderzwembad, ligbedden en parasols. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnesscentrum en mogelijkheden voor diverse sporten. Het wellnesscentrum biedt tegen betaling een spa, sauna, en schoonheidsbehandelingen voor de ultieme ontspanning. Het hotel heeft ook een eigen discotheek en verschillende bars voor avondvermaak.

Bij Riadh Palms Resort & Spa kun je kiezen uit diverse eet- en drinkgelegenheden, waaronder 3 restaurants en 5 bars. Of je nu gaat voor het all-inclusive pakket of liever à la carte dineert, er is voor ieder wat wils. Het all-inclusive pakket omvat buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast snacks en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Speciale vermelding verdient het à-la-carterestaurant 'LE BARON', dat Italiaanse en lokale gerechten serveert en waarvoor reservering vereist is. Voor een ontspannen drankje kunnen gasten terecht in een van de vele bars, waaronder de lobbybar en de zwembadbar.

Riadh Palms Resort & Spa accepteert alleen reserveringen van gezinnen en koppels, terwijl alleenstaande mannen niet toegelaten worden. De Burkini is verboden in het zwembad en op het strand. Creditcards zoals American Express, Visa en Diners Club worden geaccepteerd als betaalmiddel. Het hotel heeft faciliteiten voor gasten met een fysieke handicap, inclusief een rolstoeltoegankelijke lift. Parkeren op het terrein is gratis beschikbaar voor gasten. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Sommige vakantiegangers vonden een lichtpuntje in hun verblijf bij Riadh Palms, waar de sfeer naast het grote zwembad met animators als geweldig werd ervaren. Ze genoten van de levendige ambiance en de kans om ook buiten het hotel verschillende plekken te bezoeken. Deze positieve ervaringen zorgden voor een contrast met de overige feedback, waarbij de vakantiegangers de mogelijkheid hadden om hun vakantie buiten de deur te verrijken en te ontdekken wat de omgeving te bieden had.

• Discotheek

• 4

Nooit meer
Door Nathasja op 19-09-2024
Gereisd met jonge kinderen

Waardeloos hotel. Eten is rauw en koud. Borden, bestek en bekers zijn op als er niks meer staat dan moet je maar weer wachten tot ze het schoon hebben gemaakt. Glas en scherpe stukken plastic op het strand. Ontbijt broodjes ook op is op en duurt soms lang voor nieuwe broodjes komen. Baby bedjes kapot, meter kasten open, kamers worden niet fatsoenlijk gepoetst afval wordt in de plantenbak van het balkon gegooid. Verschillende soorten drinken zijn halverwege de dag op en worden niet bijgevuld. Liften werken ook niet iedere dag naar behoren. Kraantjes bij het zwembad verstopt waardoor alles vol water blijft staan. Ligbedden kapot en doorgezakt.
Wij zijn iedere avond gaan uiteten zodat we nog fatsoenlijk eten hadden gelukkig is dit in de omgeving niet duur.

Nooit meer. Weggegooid geld
Door Peter van Dalen op 03-11-2023
Gereisd met partner

Eten slecht, personeel erg onbeschoft, mensen vechten om borden en kopjes. Geen brood bij ontbijt, soms geen water in kamer, alle meubilair vies en smerig. We hadden all in maar hebben buiten de deur gegeten. Zelfs koffie was smerig tenzij je ervoor betaalde. Vaker geweest in Tunesië maar dit nooit meegemaakt. Blij als we naar huis gaan !
Belangrijk, ik kan slecht lopen, de struikelfactor is vanwege kapotte bestrating erg hoog. Liften: vaak kapot en dus lange wachttijden. Is geen vier maar hoogstens 2 sterren waardig.

Absoluut te vermijden, ondanks positieve reviews
Door Ellen op 02-11-2023
Gereisd met jonge kinderen

Bad kapot, mieren in de kamer, familiekamer = gewone kamer met twee simpele bedden extra dus plaatsgebrek. We krijgen ook maar twee handdoeken (want de kamer is voor 2 pers. maar ze leggen ons wel met 4 te slapen!)
Restaurant is een RAMP! Vettig smaakloos eten, meer dan een half uur wachten op een bord! Mensen drummen. Worden ongeduldig. Elke maaltijd hetzelfde spelletje: niet genoeg propere borden, niet genoeg bestek, geen glazen…
Niet aan te raden met kleine kinderen ondanks het hotel zich als kindvriendelijk aanprijst.
Elke hotelmedewerker is zeer behulpzaam maar verwacht daarvoor elke keer een euro fooi. Je voelt je gewoon een melkkoe voor je geld terwijl we hier al ruimschoots betaald hebben voor onze all inclusive.
Zeer teleurstellende accomodatie, ondanks de vele positieve reviews.

Riadh Palms Resort & Spa

Heel slecht hotel, slechte service vanuit zoover
Door Mandy van der Nol op 28-10-2023
Gereisd met jonge kinderen

Erg slecht hotel, slechte hygiëne
Tegels kapot in de hotel kamer en zwarte schimmel.
Rauw eten en niet genoeg borden en bekers in het restaurant. Soms geen drinken aanwezug in het restaurant omdat het op is
personeel bij het zwembad schreeuwt tegen kinderen.
Glas in het zand bij de kinderspeeltuin
Manager hotel die weg loopt als je klacht indient.

Nooit meer naar dit hotel, te slecht voor woorden. Tijdens vakantie ander hotel geboekt i.v.m veiligheid betreft omgeving en voedsel voor onze 2 jarige dochter.

precies wat we hadden verwacht
Door Elianne Kunnen op 12-09-2023
Gereisd met partner

We zijn dit jaar naar twee hotels geweest, Riadh Palms en een ander in Monastir.
We waren van 6 tot 13 september in Riadh Palms,
Ik verwachtte een ontspannende vakantie met veel vertier en dat vond ik vlak naast het zwembad
dat was groot en het had een geweldige sfeer, vooral met animators, we hebben ook veel plaatsen buiten het hotel bezocht, we hebben allemaal genoten van deze vakantie en ik raad het ten zeerste aan

mooi hotel
Door Menay op 08-09-2023
Gereisd met vrienden

Ik heb een geweldige vakantie gehad tijdens deze vakantie, alles was geweldig, personeel, mensen, kamers, eten, meer niet!

• Club Salammbô Hammamet

€ 305

Club Salammbô Hammamet

7.9
    TunesiëTunesiëHammamet

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Riviera

€ 402

Iberostar Waves Averroes

9.1

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.