3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 10

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Elios Hill Hotel

Bij Elios Hill Hotel voel je de vakantiekriebel al zodra je aankomt. Dit modern ingerichte hotel, omgeven door prachtige tuinen, ligt vlakbij het levendige Chersonissos. Of je nu wilt genieten van een ontspannen zwembad, smakelijk eten of een strandwandeling, hier wacht jou een zonnige, gezellige vakantie vol herinneringen. Dit wil je meemaken!

De ligging

Elios Hill Hotel ligt op ongeveer 5 km van het strand LIMANAKIA CHERSONISOU en dichtbij het bruisende Chersonissos. Het hotel is makkelijk bereikbaar, met een gratis pendeldienst vanaf de luchthaven en een bushalte op ongeveer 750 meter. In de omgeving vind je gezellige bars, restaurants, en leuke uitgaansgelegenheden. Met de centrale ligging op Kreta start jouw ontspannen vakantie meteen.

Het hotel en de faciliteiten

Wanneer je bij Elios Hill Hotel binnenstapt, voel je je meteen welkom. Het hotel straalt een moderne, comfortabele sfeer uit, met veel groen en gezellige zithoeken. De ruime kamers bieden alles voor een ontspannen verblijf, van balkon tot airconditioning en moderne voorzieningen. De grote buitenzwembaden, kinderbad en whirlpool zorgen voor volop waterpret. Sportliefhebbers kunnen lichamelijk actief bezig zijn in de fitnessruimte, en de wellnessfaciliteiten zoals sauna en massages bieden extra ontspanning na een dag vol ontdekking. Alles is erop gericht dat jij je hier thuis voelt en volop geniet.

Eten en drinken

Je wordt bij Elios Hill Hotel culinair verwend met een gevarieerd ontbijt, lunch en diner in het restaurant, allemaal in buffetvorm. ’s Ochtends verse broodjes en smaakvolle koffie wachten je bij het ontbijt. In de middag en avond geniet je van verse gerechten en snacks, met goede opties voor kinderen en speciale dieetwensen zoals lactosevrij, veganistisch of glutenvrij. De gezellige lobbybar en zwembadbar bieden verfrissende drankjes en relaxte sfeer voor een lekker drankje na een zonnige dag.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals het wellnessgedeelte en de sportvoorzieningen, zijn mogelijk tegen betaling en niet het hele jaar door beschikbaar vanwege het seizoen of onderhoud. Daarnaast kun je rekenen op goed georganiseerde service en een vriendelijke staf die je graag helpt. Zo ga je goed voorbereid op vakantie en beleef je een zorgeloze, zonnige tijd bij Elios Hill Hotel. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Tijdens een vakantie in Elios Hill voel je meteen de ontspannen sfeer en de rust die de omgeving uitstraalt. De accommodatie straalt kwaliteit uit, met elegante gemeenschappelijke ruimtes en een prachtig aangelegd complex dat vooral bij zonnig weer helemaal tot zijn recht komt. Vakantiegangers waarderen de ruime, brandschone kamers met een adembenemend uitzicht en het vele verse, hoge kwaliteit producten bij het ontbijt. De gezellige bars en het open zwembad voor volwassenen dragen bij aan het gevoel van luxe en plezier. Vooral de vriendelijke sfeer, de goede organisatie en de aandacht voor detail maken deze plek bijzonder. Het voelt alsof je even ontsnapt aan alles en heerlijk je zintuigen kunt laten prikkelen. Een vakantie om nooit te vergeten.

• Airconditioning

Website

FenomenaalScore uit 126 reviews

Schrijf een review

• 10

Prachtige omgeving, rustige sfeer.
Door Vasilev op 13-04-2026
Gereisd met partner

We hebben een geweldige tijd gehad in Elios Hill en de ervaring was zeer positief. De omgeving is verzorgd, met een mooie esthetiek en een rustige sfeer, ideaal om even aan het dagelijks leven te ontsnappen. De sfeer straalt kwaliteit en ontspanning uit, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een bezoek waard, vooral met de nieuwe faciliteiten

Super vriendelijk personeel.
Door Geork Anti op 28-02-2026
Gereisd met jonge kinderen

We verbleven 5 nachten in dit hotel op basis van all-inclusive.
Het hotel is geweldig en het hoofdrestaurant biedt een ruime keuze aan gerechten. De schoonmaakdienst komt elke dag langs en er zijn meerdere bars die de hele dag geopend zijn. Er is ook een zwembad dat uitsluitend voor volwassenen is.
Het personeel is vriendelijk en gastvrij, met een speciale vermelding voor de Cloud Bar, waar we elke avond als koningen werden ontvangen door Ioannis, Anastasia en Eyad. Zeker een aanrader

Comfortabele kamers en mooie inrichting.
Door Dempora op 28-02-2026
Gereisd met vrienden

Zeer mooi hotel, vooral een prachtig aangelegd complex. Een mogelijk nadeel zou de ligging op een heuvel kunnen zijn, maar wij vonden het juist mooi. Vooral de kamer beviel ons erg goed. Het zwembad had voor mij persoonlijk wat warmer mogen zijn, maar het was nog goed te doen. De verbinding met het strand en de shuttle service zijn niet optimaal en voor gezinnen wat onflexibel, maar omdat wij de hele periode een auto hadden, was dat voor ons geen probleem.

Een eenvoudigweg perfect verblijf
Door Tobias op 06-02-2026
Gereisd met partner

Ik heb een paar dagen in dit hotel doorgebracht en was echt enthousiast. De kamer was ruim, brandschoon en tot in de kleinste details verzorgd, met een uitzicht dat op zichzelf al de reis waard is. Het personeel was onberispelijk: altijd vriendelijk, behulpzaam en klaar om met een glimlach te helpen.
Het ontbijt biedt een verrassend grote variëteit aan verse producten van hoge kwaliteit, terwijl de gemeenschappelijke ruimtes elegant en uitnodigend zijn. De ligging is ook uitstekend: ideaal om bezienswaardigheden te bezoeken en tegelijkertijd heerlijk rustig.
Ik raad dit hotel ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en luxe ervaring. Ik kan niet wachten om terug te komen!

Het beste hotel op Kreta
Door Jansen op 31-01-2026
Gereisd met jonge kinderen

Mooi, nieuw hotel. Uitstekend personeel aan de bar. Een groot dankjewel en een groot compliment aan de hoteldirecteur voor de uitstekende organisatie, de zorg en de geweldige service. Hartelijk dank

Perfect verblijf in een supermodern hotel!
Door Antony op 12-01-2026
Gereisd met jonge kinderen

Dit hotel is prachtig en het personeel is dat ook. We hadden een klein probleem met onze kamer en ze hebben ons meteen geholpen en ons naar een andere kamer verplaatst. Het eten is lekker en er zijn ook meerdere restaurants in het hotel. Er is een adults-only zwembad dat echt schitterend is. De ligging is goed: het is ongeveer 4 à 5 minuten rijden van Hersonissos, maar zo’n 25 à 30 minuten lopen. Al met al een heel fijn hotel met super behulpzaam en vriendelijk personeel.