3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
9.5
FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.5

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Eftalia Blue Hotel

Bij Eftalia Blue Hotel wacht je een comfortabele vakantie in een gezellige setting. Dit all-inclusive resort is ideaal voor gezinnen en stelletjes die willen genieten van de zon en het strand. Het hotel ligt op een gunstige plek, dichtbij het levendige centrum en het schitterende zandstrand. Hier kun je heerlijk relaxen en de dagelijkse drukte even achter je laten.

De ligging

Eftalia Blue Hotel ligt in de badplaats Alanya, op slechts een korte loopafstand van het bruisende centrum. Je wandelt zo naar leuke winkels, gezellige eettentjes en in de buurt vind je ook het schitterende zandstrand. Door de centrale ligging heb je alles binnen handbereik voor een ontspannen vakantie.

Het hotel biedt een aangename sfeer met een mooi zwembad om lekker in te zwemmen. Rondom het zwembad staan ligbedjes en parasols klaar, zodat je gemakkelijk van de zon kunt genieten. Er is een knusse bar waar je de dag kunt afsluiten met een verfrissend drankje, en je kunt in het restaurant terecht voor smakelijke maaltijden. Voor de kinderen is er een aparte speeltuin en een miniclub, zodat iedereen plezier heeft. Alles straalt een gastvrije en gezellige sfeer uit, ideaal om helemaal op te laden.

Het restaurant serveert een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag energiek te beginnen. Gedurende de dag kun je genieten van snacks en frisdrank aan de bar. 's Avonds staat er een gevarieerd diner klaar, waardoor je je niet snel hoeft te vervelen op het gebied van eten. Het hotel biedt een all-inclusive formule, zodat je zorgeloos kunt genieten van lekkere gerechten en drankjes. Voor de kleine honger tussendoor is er genoeg keuze voor een snelle snack of iets verfrissends.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Houd er rekening mee dat de maaltijden en faciliteiten kunnen variëren afhankelijk van het seizoen. Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi, maar de snelheden kunnen verschillen. Verder is er parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Deze reviews stralen echt de vakantiekriebels uit. Vakantiegangers genieten van een prachtig, zonnig hotel waar alles schoon en gezellig is. Het eten en drankjes zijn heerlijk en zorgen voor smakvolle herinneringen. Kinderen beleven volop plezier en krijgen een ruim familiekamer, terwijl ouders kunnen genieten van een stralend strand met een schoon zandstrand en goede voorzieningen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en straalt rust uit. Wie vroeg bij het zwembad is, krijgt een stoel en parasol, waardoor je echt kan ontspannen. Het hotel voelt als een oase van rust en plezier, perfect voor een gezellige familievakantie of een ontspannen uitje. Het is duidelijk dat velen hier steeds weer terugkomen, omdat het echt een plek is waarop je kan rekenen voor een zonnige, fijne tijd.

Telefoonnummer

Schrijf een review

Geweldig hotel!
Door Etta op 10-11-2025
Gereisd met jonge kinderen

Geweldig hotel!Wij hebben heerlijk genoten met onze kinderen. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en stond altijd klaar. Het eten was heerlijk en iedere dag wat anders.Wij hadden een familiekamer en die was heel ruim.

Mooi hotel
Door Chiel op 02-11-2025
Gereisd met partner

Mooi hotel, kind vriendelijk, elke dag word je kamer netjes schoon gemaakt en het personeel is erg vriendelijk. Met name bij de receptie en animatie!

terugkomen
Door Ronald op 01-11-2025
Gereisd met vrienden

Eten is goed en vriendelijk personeel.
Terug van een geweldige vakantie. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Kamers gekregen die we aangevraagd hebben. top service.Volgend jaar zijn we er weer net als vele anderen die ook steeds hier terugkomen.

Geweldig!
Door Remco op 01-11-2025
Gereisd met vrienden

Super mooi hotel, Enige minpunt is dat als je een stoel en parasol bij zwembad wil moet je er vroeg bij zijn. Voor de rest geweldig hotel met aardig personeel en goede verzorging. Super vakantie gehad met veel zon en lekker eten en drinken.

eerste vakantie
Door Bas Kerssiers op 01-11-2025

Mijn eerste vakantie.
Een heel mooi hotel.Het hotel is al een strandhotel. Het heeft een zeer schoon strand. Ze hebben kwaliteitsdrankjes. De barmannen die aan de bar werken zijn zeer professioneel. Het eten is erg goed. Wacht op mij Eftalia blue beach. Ik mis je, ik mis je gewoon.

Personeel zeer vriendelijk top.
Door Van Delft Roos op 31-10-2025
Gereisd met partner

Super hotel. We hebben echt genoten snap al dat negatieve gedoe niet.We hadden een prachtige kamer met bijna privezwembad.
Hammam is een aanrader.Personeel zeer vriendelijk top.