A.jpg?h=382&optipress=2&w=800&func=cropFit)
.jpg?h=1146&optipress=2&w=1200&func=cropFit)

Deze accommodatie heeft een score van 9.5
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh
Bij Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh voel je die vakantiekriebel meteen. Dit stralende 4-sterren hotel aan de Rode Zee brengt je in een wereld van ontspannen genieten en zonnig verblijven. Van privéstrand tot overheerlijke restaurants, alles is gericht op jouw ultieme vakantiegevoel. Klaar voor een strandshot en een vakantie vol plezier? Lees snel verder en laat je meevoeren door de sfeer van dit schitterende resort.
De ligging
Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh ligt in Sahl Hasheesh, direct aan het strand. Het hotel is dé plek voor strandliefhebbers die willen genieten van de zon, zee en zoutige zeelucht. Vanuit hier loop je zo het zandige strand op of pak je de shuttlebus naar het Pyramisa Beach Resort, dat op ongeveer 500 meter ligt. De luchthaven Hurghada (HRG) is ongeveer 24 km verderop, wat je snel op weg brengt naar je ontspannen vakantie. In de omgeving vind je nog meer stranden en gezellige barretjes, ideaal voor een dagje uit of een ontspannen wandeling langs de kust. Wil je ook eens met de fiets de omgeving ontdekken? Dat kan, want je kunt hier gemakkelijk een fiets huren en je door het zonnige Egypte laten meenemen. Ben je klaar om te genieten van de zon, het zand en het zeegevoel dat je hier overkomt?
Wanneer je bij Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh binnenstapt, voel je direct de uitnodigende en zonnige sfeer. Het hotel biedt 308 luxe kamers en familiekamers, allemaal comfortabel ingericht met alles wat je nodig hebt. Je merkt al snel dat je hier makkelijk kunt ontspannen, bijvoorbeeld in de grote buitenzwembaden met zoutwater en eventueel verwarmd in de winter. De resortfaciliteiten zorgen dat je je geen moment hoeft te vervelen, van een spa en fitnessruimte tot levendige live-muziekavonden. Voor dineergeluk heb je keuze uit vijf restaurants met internationale en lokale gerechten, vooral lekker wanneer je de geur van verse producten opsnuift. Ook de bar- en snackcorner zorgen dat je altijd iets verfrissends binnen handbereik hebt. Dit resort voelt als je luxe thuis weg van huis, met aandacht voor jouw comfort en plezier tijdens elke vakantie.
Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh heeft je culinair verwent met vijf restaurants en een koffiehuis. Tijdens je verblijf kun je genieten van een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch en een gezellige diner, allemaal in de verschillende eetgelegenheden. Je proeft hier internationale gerechten en lokale specialiteiten, bereid met verse ingrediënten. Voor de kleintjes zijn er kindermenu's, en speciale menu’s zijn ook mogelijk. Wil je iets kleins tussendoor? Neem een snack of verfrissend drankje bij de bar of in de snackcorner. Alles is ontworpen voor een ontspannen, gezellige sfeer, zodat je lekker kunt genieten van je maaltijden onder de zon of in het gezellige restaurant.” ,
Je vakantie bij Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh begint goed voorbereid. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kosteloos, andere tegen betaling. Ook kunnen onderhoud of seizoenafhankelijke sluitingen voorkomen, bijvoorbeeld bij het hotel of het waterpark, dat mogelijk later opengaat. Wil je het beste uit je verblijf halen? Boek je faciliteiten en excursies vooraf of informeer ter plekke. Zo ga je gerust en vol vertrouwen op pad, klaar voor een zonnige en ontspannen vakantie aan de Rode Zee. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Tijdens de vakantie in Flow Spectrum Resort werd je blij van de prachtige stranden aan de Rode Zee, waar je heerlijk kunt ontspannen op strandbedjes en genieten van eten en drinken. De kamers zijn groot en bieden een fijne plek om tot rust te komen, vooral als je even uitkijkt op het zwembad of de omgeving. Het animatieteam zorgt voor veel gezelligheid en actieve activiteiten, dat maakt de vakantie echt leuk. Vooral de buitenbarbecue en de kunstwerkjes van de handdoeken geven een warme, persoonlijke touch. De zwembaden zijn heerlijk en het resort straalt een moderne, stralende sfeer uit. Al blijft de vibe vooral relaxed, omgeven door zon, zee en die gezellige vakantiekriebel die je altijd weer herinnert aan een fijne tijd.
Telefoonnummer | +20 12 0577 7084/85 |
E-mailadres | [email protected] |
Website | Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh |
Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh
Ik verbleef van 28-02 tot 05-03 in Flow Spectrum Resort in Hurghada. Dit zijn mijn persoonlijke bevindingen. Het resort viel mij tegen. Op meerdere plekken zag het er vies of vervallen uit en de lift was regelmatig buiten werking. Het eten was elke dag vrijwel hetzelfde en er was weinig variatie. Daarnaast waren er veel vliegen, vooral bij en rond het zwembad.
Het personeel vond ik niet erg vriendelijk en veel medewerkers lopen constant te sloffen, wat erg irritant is. Alleen het animatieteam was positief. Ook leek veel aandacht uit te gaan naar vrouwelijke gasten uit Rusland. In het winkeltje op het resort beginnen prijzen extreem hoog, bijvoorbeeld zonnebrand voor €30 of Pringles voor €12, waarna het ineens veel goedkoper kan.
De gym is erg basic en alleen geschikt voor beginners. Het zwembad was wel prima. Buiten het resort is weinig te doen en de omgeving is vooral een bouwplaats. Hurghada zelf vond ik druk en niet schoon.
Mooi hotel met 2 mooie stranden aan de rode zee. Beide stranden hebben strandbedjes en je kunt er eten en drinken bestellen. 1 strand op loop afstand, het andere strand rijdt een bus regelmatig heen en weer. Leuk animatieteam en veel activiteiten gedurende de dag. Eten in prima, niet heel bijzonder maar voor de prijs/kwaliteit prima.
We hebben een geweldige vakantie gehad in Flow! Ik heb dit resort gekozen omdat het er modern uitzag op de foto’s en dat is het ook echt! De kamer was groot, fijn, aan het zwembad, de roomboy was zo lief en maakte prachtige kunstwerken van de handdoeken elke dag! Het animatieteam is geweldig, Jacki, Tito, Blanka, Tolik, Shiko, en de rest, zij hebben onze vakantie zo veel leuker gemaakt. Thanks Guys!!! Het eten was goed, afwisselend maar vooral de bbq buiten was super! De kok deed zo zijn best voor ons! Al met al: Ze werken echt zo hard hier en de service is suuuuuuuper. We zijn hier geweest een week na de herfstvakantie wat perfect was qua weer en drukte in t resort.
Flow Spectrum Resort Sahl Hasheesh
Al met al een leuke ontdekking, maar het uitzicht vanuit de kamer was van rommel, wat het uitzicht minder mooi maakte.
Erg mooi en schoon hotel, geweldig animatieteam en programma! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijke zwembaden.
Alleen jammer dat we een kamer zonder balkon hadden en er niet veel te doen is rondom het hotel.
Maar een heerlijk hotel om lekker te genieten en tot rust te komen! Wij zijn fan!
Het hotel is super leuk. Animatie is top. Eten is goed. Personeel is enorm vriendelijk. Kortom 10 op 10.