Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Navigli Suites
Bij Navigli Suites verblijf je in een stijlvolle accommodatie midden in het centrum van Milaan. Het aparthotel combineert het gemak van een hotel met het comfort van een appartement. Je deelt je tijd met de vriendelijke receptionisten die je hulp bieden in het Engels en Frans. Of je nu wilt ontspannen in de tuin of winkelen in de buurt, alles ligt binnen handbereik.
De ligging
Navigli Suites ligt op slechts 160 meter van Naviglio Grande, een levendige en sfeervolle buurt in Milaan. Vanaf hier wandel je zo naar indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de Duomo en het Castello Sforzesco. Ook Darsena en andere hotspots zijn snel te bereiken. De luchthaven Milano Malpensa is ongeveer 51 km verderop, makkelijk bereikbaar voor je aankomst en vertrek.
Het hotel en de faciliteiten
Het hotel beschikt over een receptie waar je altijd geholpen wordt. Je profiteert van gratis Wi-Fi, een lift en een mooie tuin om lekker te relaxen. Wil je kleding wassen tijdens je verblijf? Je kunt gebruik maken van de wasservice en de wasmachine. Voor wie met de auto komt, zijn er parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er een eigen transferservice en een conciërge die je met plezier adviseert over de omgeving.
Eten en drinken
In de gezellige ontbijtruimte geniet je 's ochtends van een uitgebreid ontbijt met hartige en zoete opties. Wil je liever wat drinken of een hapje tussendoor? Het hotel heeft een bar en een koffiehuis waar je ontspannen een drankje doet. Voor de liefhebbers is er ook een restaurant in de buurt, zodat je de dag smakelijk afsluit.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Het hotel accepteert creditcards zoals American Express, Visa, JCB en MasterCard. Het hotel wordt regelmatig gerenoveerd om je verblijf nog prettiger te maken, dus je kunt altijd rekenen op een frisse en comfortabele omgeving.
WiFi
Mastercard
JCB
Adresgegevens | 2 Navigli Suites,Via Mortara, 2, 20144 |
Navigli Suites
Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?
Schrijf een reviewVeelgestelde vragen
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.