Over Camping Village Hu Park Albatros
Stel je voor: je wandelt zondagochtend met een kopje koffie langs de zonovergoten stranden van Toscane, terwijl het geluid van de golven je vakantiekriebel versterkt. Bij Camping Village Hu Park Albatros vind je die perfecte mix van strand, natuur en comfort. Hier wacht een stralende vakantie vol plezier, ontspanning en mooie herinneringen. Klaar voor dat ideale uitje?
De ligging
Camping Village Hu Park Albatros ligt in de prachtige streek Maremma, in het zuiden van Toscane, omgeven door ongerepte natuur en onder de schaduw van een groot pijnbomenbos. Het ligt ongeveer 8 km ten zuiden van San Vincenzo, direct aan de schitterende kust en op ongeveer 800 meter van het zandstrand, dat je te voet of met de fiets snel bereikt. Deze ideale ligging combineert rust en natuur met de gemakken van de nabijheid van de Toscaanse kust. Het is een plek waar je volop kunt genieten van de frisse zeelucht en de warme zon op je huid, terwijl je je waant in een rustige, natuurlijke omgeving die uitnodigt tot ontspannen dagen en actieve uitstapjes. In de buurt vind je het Golfo di Baratti, dat bekendstaat als een van de mooiste stranden van Toscane. Of je nu liever een beetje zonnebaden, wandelen of culturele uitstapjes maakt, deze locatie heeft het allemaal voor jouw perfecte vakantie.
Het hotel en de faciliteiten
Wanneer je bij Camping Village Hu Park Albatros binnenstapt, voel je meteen dat je op vakantie bent. Het terrein ligt in een schaduwrijke pijnbomenbos en biedt alle comfort voor een ontspannen verblijf. Je kunt gebruik maken van een klein winkelcentrum, een souvenirwinkel, een supermarkt en een kiosk voor je dagelijkse benodigdheden. De receptie is 24 uur geopend, en je kunt je waardevolle spullen veilig opbergen in de hotelkluis. Voor kinderen is er volop plezier met speelplaatsen, een kinderclub en een waterspeelzone. Het vakantiepark beschikt over meerdere zwembaden, waaronder binnen- en buitenzwembaden, waterglijbanen en kinderbaden, waar je baantjes trekt of simply relaxen aan het zonneterras met ligstoelen en parasols. Sportieve gasten kunnen zich uitleven met fietsen, beachvolleybal, midgetgolf, boogschieten, vissen en nog veel meer. Ook voor wellness is er een zonnebank en massagebehandelingen (tegen betaling) om helemaal te ontspannen. De tuin, de tuin en gezellige bar- en restaurantvoorzieningen zorgen dat je je hier snel thuis voelt en genieten centraal staat.
Eten en drinken
De culinaire voorzieningen bij Camping Village Hu Park Albatros maken het eten hier eenvoudig en gezellig. Je vindt er twee restaurants en twee bars waar je de hele dag door terecht kunt voor lekkere broodjes, snacks, pizza’s, ijs en andere lekkernijen. Het ontbijtbuffet zorgt voor een goede start van je dag en wordt afgewisseld met thema-avonden en animatie. Of je nu kiest voor een snel hapje, een uitgebreid diner of gewoon even een drankje bij de bar, de sfeer is ontspannen en uitnodigend. Alles is gericht op dat gezellige vakantiegevoel, zodat je zonder gedoe heerlijk kunt genieten van je maaltijden en de lekkere smaken die je om je heen voelt.
Je bent goed voorbereid voor je verblijf bij Camping Village Hu Park Albatros. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals wellness en verhuur, zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen of onderhoud niet altijd beschikbaar zijn. Wi-Fi is overal aanwezig en je kunt gebruik maken van diverse services zoals wasservice en huur van beddengoed en handdoeken. Ook honden zijn toegestaan, mits je de regels volgt. Zo weet je zeker dat je onbezorgd van je vakantie kunt genieten in deze gezellige omgeving.
Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer op de camping. Ze waarderen de grote zwembaden met rubberen ondergrond, waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken, en de speeltuinen, klimbossen en kinderclub. Het huisjesaanbod is mooi, nieuw en compleet, met fijne keukens en gas BBQ’s om buiten te eten. De ligging is rustig, met de mogelijkheid om met treintjes of fietsen het park te verkennen. Laat je verrassen door de diverse eetgelegenheden, markten en de grote supermarkt. De omgeving met stranden, mooie plaatsjes en Toscaanse specialiteiten maakt de vakantie compleet. Ondanks de drukte blijven de campings sfeer en faciliteiten zorgen voor mooie herinneringen. Het zonnetje, het gelach en de zee blijven je nog lang bij.
Airconditioning
In de buurt
Strand: 800m
Adresgegevens | Loc. Pineta di Torre Nuova 2, I-57027 |
Schrijf een review65 reviews
We zijn 2 weken hier verbleven met onze kinderen van bijna 1 en 5 jaar oud. In eerste instantie schrokken we van de grootte van de camping. Veel huisjes liggen mooi, maar sommigen staan enorm compact op elkaar. De hoge bomen geven fijn schaduw. De camping is schoon en goed onderhouden. Er is een grote supermarkt voor al je boodschappen.
Wat vooral een groot pluspunt is dat is het zwembad. Ons zoontje kon overal staan, de ondergrond is van rubber en antislip. Er is veel vertier voor kinderen in het zwembad. Er waren nu voldoende bedjes en parasols, al werden ze soms ook "gereserveerd". Dat is een minpunt! Er is verder een leuke speeltuin, klimbos voor jong en oud en een kleine gamehall. Een treintje dat rondrijdt op de camping en een kidsclub. Jonge kinderen kunnen zich hier prima vermaken tijdens de vakantie. De ligging is matig voor tripjes zoals Pisa en Florence.
We vragen ons af of het in het hoogseizoen niet té massaal zal zijn.
Enorm grote (familie)camping met prachtig groot zwemparadijs. Ons huisje, achteraan op de camping, kan je te voet bereiken of met het treintje wat elke 20 min langsrijdt. Of je huurt een fiets bij de camping tegen een schappelijke prijs. Het huisje is nog maar een jaar oud en ziet er super gaaf uit. Mooie beige keuken, zwarte douchekraan en prima bedden. En het huisje is voorzien van een gas bbq! Fantastisch om lekker buiten te eten. Water temperatuur schommelt wat tijdens het douchen. Op een klein half uurtje lopen kom je uit bij het prive strand. Er is elke avond wel wat te doen op het park, van marktjes tot aan optredens. Het WK speelt nu, en we kunnen op een enorm scherm de wedstrijden volgen op het ‘activiteiten plein’ vlak naast het zwembad. Waar je ook direct je boodschappen kunt halen en echt Italiaans ijs! De camping zit alleen wat afgelegen, je moet dus wel 30-240 min rijden om plaatsjes te bezoeken.

Super grote familie camping, voor jong en oud.
Camping is voorzien van alle faciliteiten wat je eigenlijk kunt bedenken. Kan hem zeker families aanraden, directe omgeving vonden wij iets minder. Als je wat wou moest je wel even een stukje rijden.
Voor kinderen is hier van alles te doen, zowel in het zwembad als op het park. (Fietsen, skelters etc huren)
Wij hadden een huisje geboekt via Vacanceselect - en kwamen toen terecht bij Venue Holiday. Het huisje was precies zoals op de foto’s. Huisje was een jaar oud gaven zij aan, volgens onze mening klopte dit ook wel.
Enige nadeel was dat wij er pas vanaf 16:00 in konden en dat je pas kan uitchecken om 08:00 in de ochtend.
Na overleg hebben wij ervoor gekozen om een dag eerder uit te checken, namelijk om 19:00. Dit koste ons wel wat geld.

Camping Village Hu Park Albatros
Prachtige camping, goed onderhouden en veel te doen. Nu was het meivakantie en gingen we voor een prikkie, kan natuurlijk niet oordelen voor het hoogseizoen. Wij hadden een HU excellence huisje met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Mooiste plekken van het park en goed compleet huisje. Zwembaden prachtig, supermarkt groot maar uiteraard iets duurder dan de Conad buiten de camping. Eten in het grote restaurant was ook lekker maar buiten de camping de beste restaurants. Voor kinderen ontzettend veel te doen. Omgeving is niet zoveel te zien dus voor de mooie plaatsen wel stukje rijden. Kortom voor de meivakantie raad ik het iedereen aan. En we hebben 10 dagen mooi weer gehad, overdag warm genoeg voor het zwembad en in de avond koelt het iets af.

Prachtige camping, wel heel massaal.
Zwembad prima ,druk ,maar meer dan genoeg ligbedden.
Bier vd tap (6 euro) , maar een cappuccino 2 euro!
Foodtrucks top op de camping. Restaurant druk en chaotisch. Avonden gezellig met muziek en voetbal kijken op het grote scherm ook leuk.
Wij misten een echt sportveld voor de jeugd
(nu zand met twee goals) voor zo'n grote camping toch een minpuntje.
De omgeving is prachtig, je hebt wel de auto nodig om ergens te komen.
San vincenzo is mooi en piombino ook, restaurants goedkoper dan in Nederland en heerlijk eten in toscane. Vergeet vooral het dessert niet!
Boodschappen camping supermarkt prima voor een paar kleine boodschapjes ,maar echt veel duurder dan de coop supermarkt in venturina (makkelijk bereikbaar vanaf de camping)
Wil je naar zee met een strandtent? Ga dan naar lago verde (opgang 4) of naar de baratti baai .
Baratti baai is heel mooi, wel erg druk strand . Toscane is ons goed bevallen
De prijzen op de camping zijn belachelijk.
Patatje 5 euro, broodje hotdog 9 euro, tosti 6 euro, biertje 6 euro, cola, Fanta, Sprite 4 euro per stuk, supermarkt, duur + prijzen niet zichtbaar...
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Camping Village Hu Park Albatros bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Village Hu Park Albatros. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Village Hu Park Albatros. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.