Marco Polo

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Marco Polo voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8.3
Over Marco Polo
Ontdek de charme van Marco Polo, genesteld in het hart van Bibione, waar ontspanning en avontuur samenkomen. Dit hotel staat bekend om zijn sprankelende buitenzwembaden en de nabijheid van het strand, ideaal voor zonliefhebbers en waterenthousiastelingen. Geniet van een zorgeloze vakantie met state-of-the-art faciliteiten en diensten die je verblijf onvergetelijk maken.
De ligging
Marco Polo ligt direct in het levendige centrum van Bibione, een bruisende badplaats die bekend staat om zijn prachtige stranden en gezellige atmosfeer. Het hotel biedt een ideale uitvalsbasis om de lokale cultuur en natuur te verkennen. Het strand is slechts een korte wandeling verwijderd, perfect voor dagen vol zon en ontspanning aan de kust. Voor de avontuurlijke vakantiegangers is er een fietsverhuur beschikbaar om de omgeving op eigen tempo te ontdekken. De aanwezigheid van een eigen shuttlebus vergemakkelijkt uitstapjes in en rond Bibione. Ook de nabijheid van belangrijke bezienswaardigheden maakt van Marco Polo de perfecte keuze voor jouw verblijf. De afstand tot de luchthaven zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.
Het hotel en de faciliteiten
Marco Polo biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om aan de wensen van elke vakantieganger te voldoen. Het hotel blinkt uit met zijn prachtige zwemcomplex dat buitenbaden en een speciale zone voor kinderen omvat, ideaal voor zowel actieve ontspanning als relaxte momenten onder de zon. Het zonneterras, compleet met ligstoelen en parasols, nodigt uit tot urenlang genieten in een sfeervolle omgeving. Naast zwemplezier, biedt Marco Polo een diversiteit aan activiteiten zoals fietsen/mountainbiken, golfen en paardrijden, waarmee je het omringende landschap kunt verkennen. Voor de jongere vakantiegangers is er een miniclub en een fraaie speelplaats. Verdere voorzieningen zoals een speelkamer, kinderopvang, en een wasservice maken het verblijf nog comfortabeler. Het hotel beschikt ook over een garage en een parkeerplaats, kosteloos beschikbaar voor gasten die met de auto komen.
Eten en drinken
In Marco Polo begint elke dag met een voedzaam ontbijt, de perfecte start van een energieke dag. Vakantiegangers kunnen genieten van diverse eet- en drinkgelegenheden binnen het hotel, waaronder een gezellig koffiehuis en een bar waar verfrissende drankjes worden geserveerd. Of je nu trek hebt in een lichte snack of een uitgebreide maaltijd, het hotel voldoet aan alle culinaire wensen met dieetgerechten, kindermenu's en speciale menu's op aanvraag.
Hoewel Marco Polo een schat aan voorzieningen biedt, dient opgemerkt te worden dat de pakketreizen mogelijk niet standaard geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Echter, gedetailleerde informatie over toegankelijkheid is op aanvraag beschikbaar. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmethoden, wat het gemak voor de vakantiegangers vergroot. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Villaggio A Mare
In de buurt
Strand: 600m
Adresgegevens | 13 Via del Nazioni 13, I-30028 |
Schrijf een review14 reviews
Bibione is een grote badplaats in noord italie.
Veel massa toerisme. Het was voor ons de eerste keer dat we hier naartoe zijn gegaan.
Na 9 jaar Toscane wilde we eens een keer iets anders. Dit was wel weer het andere uiterste, echt vreselijk!
Echt een plaats voor mensen die zich zelf niet kunnen vermaken.
Het deed me denken aan zo’n tv programma wat over Benidorm gaat.
De naam van het park waar wij zaten was “villaggio Marco polo”
smorgens standaard van 9 tot 11 ging de muziek aan bij het zwembad.
Totaal geen rustige plek om tot rust te komen op je vakantie.
Over het algemeen veel Roemenen, Tsjechen, Polen en Duitsers.
Bijna geen Nederlanders of Engelsen.
Dit was een vakantie om snel weer te vergeten, heel jammer.
Leuk vakantiepark met prima zwembad, voor zowel jong als oud. Parkeren voor de deur onder een luifel/carport, hetgeen handig is bij in- en uitladen van bagage etc. Net interieur (niet luxe), prima sanitair (eveneens niet luxe). Rustig gelgen en op loopafstand (ca. 10min.) van strand en centrum.

Marco Polo
Geen receptie op het park, geen bar of restaurant, geen winkel in de nabijheid. Huisje zeer ruim en comfortabel en prima zwembad. Dramatisch hoe gestreden moet worden om ligbedden aan het zwembad te bemachtigen. Huismeester is nauwelijks een buitenlandse taal machtig en ligbedden mochten niet in het gras staan omdat dit het (reeds erbarmelijke) gras zou beschadigen. Wij maken hier in de toekomst geen gebruik meer van. Restaurants in Bibione zijn veel van hetzelfde.
Ik zie 1 slechte beoordeling staan. Weet niet waar zij is geweest maar ik heb alles anders ervaren. Muggen ja, insmeren maar. Liever dat dan ander ongedierte. Kinderen en wij ook hebben het heel goed gehad. Vertier genoeg in het stadje en lunapark. Dierentuin is ook de moeite waard. Ook de gemotoriseerde tandems zijn leuk om de stad te verkennen. Verder genoeg vermaak als je maar even zoekt. Ik zelf ga dit jaar weer naar een soortgelijk park maar dan in Villaggio Le Acacie, Caorle. Heb er weer zin in!
Naar het strand te ver lopen, leukere stranden met de auto goed bereikbaar, alleen wel parkeergelden betalen. Tip reserveer strandstoelen voor de hele periode.