Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8.7
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over TopParken - Bospark Ede
Omgeven door de vele groene natuur en tussen de bomen is dit prachtige vakantiepark gelegen. Bij Bospark Ede kunt u een vakantiehuisje huren voor uw gezin maar ook voor de hele familie. Onze vakantiehuizen en -villa’s bieden namelijk plaats aan maximaal 14 personen. De keuze aan vakantiehuizen bij Bospark Ede is reuze, of u nu kiest voor een comfortabel chalet of een vakantiehuis met eigen sauna. Elk vakantiehuis is voorzien van comfortabele bedden, een compleet uitgeruste keuken met onder andere een oven, magnetron en vaatwasser, een fijne zithoek en badkamer. Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning van Bospark Ede kunt u natuurlijk gebruik maken van de goede parkfaciliteiten, zoals gratis WiFi, een verwarmd buitenzwembad, restaurant en speeltuin.
Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer op bospark Ede en het nabijgelegen park. Ze krijgen bijna allemaal een warm gevoel van de nieuwe, ruime huisjes met sfeervolle inrichting en luxe faciliteiten zoals hottub en sauna. Het park ligt prachtig in de bossen, waardoor je je tijdens zonnige dagen meteen in een sprookje waant. Kinderen kunnen zich uitleven in de binnenspeeltuin of bij het verwarmde zwembad, terwijl volwassenen lekker tot rust komen in een sfeervol restaurant dat lekker eten serveert. De vriendelijkheid van het personeel en de mooie omgeving maken de herinneringen extra bijzonder. Het park is modern en fris, en dat brengt een stralende vakantiekriebels in elke reiziger.
BBQ toegestaan
Tennis
Mastercard
Adresgegevens | Zonneoordlaan 47, 6718 TL |
TopParken - Bospark Ede
Super leuk verblijf gehad op dit park. Hadden een nieuw huis, type Heidehof voor 5 personen. Verwarmd zwembad en bij slecht weer mag je gratis naar het binnenzwembad op het park ernaast. Bijna alle faciliteiten op het park zijn nieuw
Top verblijf gehad op bospark Ede! De faciliteiten zijn allemaal nieuw (binnenspeeltuin, restaurant en zwembad). Het park is prachtig gelegen in de bossen en in de omgeving is veel te doen. Wij hadden huisje nummer 222. Nieuwe zeer ruime woning met een sfeervolle inrichting op een riante kavel. Absoluut een aanrader
Mooi schoon park.
Mooi huisje, alleen wel redelijk dicht op elkaar. Ze waren voor ons uitzicht nieuwe huisjes aan het bouwen, snap ik, maar wel jammer van het mooie uitzicht.
Mooi weer gehad, dan is de hele wereld wat mooier. Prima restaurant, geen haute cuisine, maar wel lekker. Ook een aardige dame in de bediening.
We hebben het naar ons zin gehad.mooie omgeving . Veel accommodatie op het park. Heel vriendelijk personeel.
Wat een geweldig mooi park midden in de bossen. Luxe huisje met hottub en sauna. Ontzettend vriendelijk personeel bij de receptie en heel veel keus in het restaurant. We zijn lekker tot rust gekomen.
Als je opzoek bent naar een rustige vakantie plek dan ben je op Bospark Ede aan het juiste adres. Keurig park waar nog wel gewerkt word aan verbetering en vernieuwing van de accomodaties. Luchen Dineren of gewoon een heerlijke snack is ook geen probleem er is een prima restaurant, gezellige inrichting en hele vriendelijke medewerksters fijne plek als je even geen zin hebt om te koken . Sommige woningen hebben rond de tuin een hek wat heel kind of hond vriendelijk is. Op 1 dingetje na ( matig onderhouden tuin) was ons huisje en de plek meer dan prima . Bospark Ede is een aanrader