Deze accommodatie heeft een score van 9.7
Openbaar vervoer: 10m
Restaurant: 300m
Winkelmogelijkheden: 1000m
Kastelenhof (bungalowpark)
Dit weekend voor de 3e keer op dit prachtige en rustige park verbleven.
We hebben alle keren een ander huisje gehuurd, maar ze zijn allemaal erg mooi en van alle gemakken voorzien.
Ruime tuin er bij waar je veel privacy hebt omdat huisjes ver genoeg uit elkaar liggen.
Je wordt vriendelijk ontvangen door het beheerders echtpaar.
De omgeving is schitterend , je loopt zo het speuldersbos in vanaf het park. Winkels zijn dichtbij. Dus als je van rust, ruimte en natuur houdt is dit een echte aanrader.
Een geweldig vakantiepark voor rust en natuur.
De eigenaar en eigenaresse zijn super vriendelijk en behulpzaam. Kastelenhof is echt een aanrader.
Heerlijk rustig park. Je kunt volop genieten van de rust, bos en de fietspaden.
We zijn al diverse keren op het Kastelenhof geweest en kijken er met veel plezier op terug.
Voor de vierde keer te gast bij Kastelenhof. Van deze omgeving krijg je nooit genoeg! Fijne bungalows, veel ruimte en privacy. Speulderbos aan de overkant, dorp dichtbij met supermarkt, bakker, ijssalon.
Prachtige omgeving om te wandelen of fietsen. Onze teckels hebben zich goed vermaakt. We komen zeker weer terug!
Helaas kunnen we te weinig aanklikken wat verblijf betreft: we komen hier sinds 2001 twee keer per jaar met een groep familie en vrienden. De eerste jaren in huize Groot Hoenloo, dat helaas in 2012 tegen de vlakte ging. Mooie tijden meegemaakt daar. Sinds die tijd verblijven we in Duivenvoorde, een fraai en modern onderkomen.
Dat we al meer dan 20 jaar Kastelenhof kiezen heeft onder meer te maken met de bijzonder gastvrije eigenaren Inge en Onno. Niets is hen teveel en alles is mogelijk. De omgeving is uiteraard prachtig -wat wil je: De Veluwe! De ligging van de huisjes is ook goed gekozen: je merkt eigenlijk andere gasten alleen op, als je buiten bent. we streven er in ieder geval naar om ook ons 50ste verblijf daar groots te vieren!
Op het internet kwam ik dit park tegen. Wat al begon met een erg strakke, nette en overzichtelijke website. Ons verblijf was in De Rechter Vleugel. Super nette bungalow voorzien met alle benodigdheden. We zijn hartelijk ontvangen door de eigenaren van het park, die erg klantvriendelijk gericht zijn. Eenmaal aangekomen in het huisje was deze erg netjes schoon en opgeruimd wat ik erg prettig vind.
Het park is autovrij waardoor dit het erg geschikt maakt voor de kinderen, met genoeg speeltoestellen en een waterpark voor de warme dagen. Ook is het park erg geschikt als je de rust op wilt zoeken, want elk huisje heeft super veel privacy.
In de omgeving is ook erg veel te doen. Het Speulderbos ligt op 5 minuten lopen van het park, een echte aanrader om hier eens te wandelen. Verder is er een supermarkt in de buurt. De omgeving zit bordenvol toeristische trekpleisters, dus genoeg te doen.
Kastelenhof is echt een aanrader!