Over Camping Bijela Uvala
Ontdek Camping Bijela Uvala, een levendige en geliefde plek aan de Kroatische kust. Hier wacht je een stralende omgeving met een groot drijvend aquapark en prachtige natuurlijke stranden. Stap in je moderne stacaravan en voel de vakantiekriebel al! Dit is de plek waar je alles uit je zomer haalt en genieten echt begint.
De ligging
Camping Bijela Uvala ligt aan de kust van Istrië, omringd door romantische baaien, mediterrane bossen en de heldere Adriatische Zee. Vanuit je accommodatie loop je zo het strand op, klaar voor de eerste duik of snorkeltocht. Je bent ongeveer 35 minuten lopen van het centrum van Poreč, een stad vol historie en sfeer. De omgeving biedt ook leuke uitjes, zoals het waterpretpark Aquacolors Porec, de kalkgrot Baredine en schilderachtige stadjes als Rovinj en Hum. Een boottocht naar Trieste of Venetië maakt je vakantie compleet. De perfecte start voor een relaxte en actieve vakantie, vlakbij alles wat je wilt ontdekken.
Het hotel en de faciliteiten
Camping Bijela Uvala voelt als je vakantie-thuis. Hier kom je terecht in een gezellige, levendige sfeer met alle faciliteiten die je nodig hebt. Wil je zwemmen? Er zijn vier zwembaden, waaronder eentje direct aan zee, met ondiepe gedeeltes voor de kleintjes en snelle waterglijbanen voor de durfallen. Sportliefhebbers kunnen terecht op vier tennisbanen of twee beachvolleybalvelden aan zee. Voor de kids zijn er speeltuinen en tafeltennissets, zodat iedereen zich vermaakt. Na een dag vol actie geniet je van de gezellige restaurants en bars, waar je heerlijke pizza’s en verfrissende cocktails kunt scoren. Over de hele camping vind je cafés en winkels die in het hoogseizoen tot laat open zijn. Echt een plek waar alles klopt voor een geslaagde gezinsvakantie.
Eten en drinken
Op Camping Bijela Uvala smul je van verschillende eetmogelijkheden. Vers belegde pizza’s op het terras met uitzicht op het zwembad, lekkere hapjes bij de Bungybar aan de kust en gezellige eetzaken verspreid over de camping zorgen voor een goede sfeer. Tijdens de dag kun je genieten van verse broodjes bij het ontbijt of een snelle snack bij de bar. De keuzemogelijkheden maken dat je nooit ver hoeft te zoeken voor een lekkere hap. Alles is gericht op heerlijk ontspannen genieten na een dag vol waterplezier en avontuur.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals het aquapark en bepaalde restaurants, kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn wegens onderhoud of weersomstandigheden. Het is handig om van tevoren te checken wat open is tijdens je verblijf. Met deze praktische info ben je goed voorbereid en kan je volop genieten van je welverdiende vakantie, wetende dat alles lekker geregeld is.
Op deze camping voel je echt de natuur en de zee. Het grote terrein ligt stralend aan het water, waardoor je gewoon in de relaxmodus komt. De lodgetent was mooi en goed onderhouden, perfect voor gezinnen die willen genieten van een gezellige vakantie. Het zwembad is groot en wemelt van de vakantiegangers, wat de sfeer levendig maakt. Veel reizigers waarderen de ligging op het autovrije gedeelte voor rust, maar toch dichtbij het strand. Het geluid van de zee en de frisse zeelucht maken dat je je meteen op je vakantie voelt. Het restaurant krijgt complimenten en de sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd en schoon. Een fijne plek om herinneringen te maken en te genieten van de zon, zee en strand.
BBQ toegestaan
Sauna
Tennis
Adresgegevens | Bijela Uvala 1, HR-52440 |
Schrijf een review48 reviews
Iedere vierkante meter vol gepropte camping met tokkie Nederland. Beter bekend als party camping voor Nederlanders. Als dat je leven is zul je er een hoog cijfer voor geven.
Wij zijn deze mierenhoop ontvlucht, hebben een andere prettige accomodatie gevonden en "met genoegen" ons verlies genomen. Wij waren op deze camping gillend gek geworden.
Kom hier net vandaan. Gelukkig maar voor 1 nacht. Gezin 2 volwassen 1 kind (16). Santair gebouw was modern. Helaas is de schoonmaak een stuk minder. Maar dat ligt natuurlijk aan de mensen die het gebruiken. Vakantiegangers die te veel gedronken hebben en hun eigen kots niet opruimen. Heel veel Nederlanders.
Onze te druk bij het zwembad. Mensen die het nodig vinden hun eigen muziek instalatie mee te nemen. Bij een ander zwembad waarbij chill bij staat springen jonge kinderen continu bommetjes met luid gegil.
Grote camping met prachtige ligging aan zee. Wij zaten op het autovrije gedeelte dus niet zoveel last van de herrie, voordeel lekker rustig maar nadeel is weinig aansluiting.
Zwembad is inderdaad net een mierenhoop daarom heerlijk aan het strand gelegen. Restaurant prima, sanitair is op heel veel plekken vernieuwd en de schoonmakers doen echt hun best om het schoon te houden.
Die elektrische steps zijn wel echt gevaarlijk, de een gaat nog harder dan de andere.
Tip neem een bolderkar mee om de spullen mee te nemen naar het strand.
Camping Bijela Uvala
Het is een mooie camping en wij wisten dat het groot zal zijn.
Pluspunten:
- mooie lodgetent, goed onderhouden
- mooi zwembad
- prachtige ligging aan zee
Minpunten:
- vies sanitair, is niet tegenop de poetsen, de dames doen hun best.
- elektrische steps en fatbike's, ik werd bijna aangereden
- auto's en golfkarretjes rijden belachelijk hard.
- geluidsoverlast tot middernacht
Nog nooit eerder in Kroatië geweest. De camping ligt echt mooi aan de zee, niks negatiefs over te zeggen !! Maar de camping is zo massaal groot. Bij het zwembad lijkt het wel 1 grote mierenhoop. Je kunt haast nergens meer lopen omdat er overal mensen op de stoep liggen. We hadden een safari tent van Roan, niks mis mee en een fijne ligging. Sanitair..... 1e week dat we er waren ging dit wel prima maar de 2e week... net alsof er een ander soort volk ofzo kwam die overal schijt aan hebben. Zo smerig ! Daar is gewoon niet tegenop de poetsen !! Idem bij bijv het geluids 'overlast'. 1e week prima weinig gehoord, 2e week echt heel anders...
Voor ons geen 2e keer meer !
Pluspunten:
- Het strand is prachtig, veel grasplekken met schaduw. Daarnaast zit er een klein zwembad bij waardoor je kan afwisselen. Daar is het ook redelijk rustig.
- De plek waar wij zaten was erg groot, nu verschilde dit heel erg per plek op de camping. In 1 bepaalde zone kon je een hele kleine maar ook een hele grote plek treffen
- Fijn zwembad met glijbanen en ook een diep bad
Minpunten:
- Massa camping > veel mensen die elkaar kennen en jou wegkijken. Hoog tokkie gehalte
- Veel geluidsoverlast in de avonden. Elke nacht hebben wij met oordopjes met muziek aan moeten slapen, geluid ging gewoon tot 3 uur in de nacht door, hier wordt NIETS aan gedaan. Bewakers liggen te slapen op een bankje op het strand. Wij zijn hierdoor 1 dag eerder vertrokken, heel erg zonde.
- Veel jeugd > gaan met een bus vanaf de camping uit en komen dan luidruchtig terug. Ook ligt er hierdoor op het strand veel rotzooi wat niet wordt opgeruimd.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Camping Bijela Uvala bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Bijela Uvala. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Bijela Uvala. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.