Over Landal Bad Kleinkirchheim
Op Landal Bad Kleinkirchheim (Oostenrijk) kun je met je gezin, vrienden of als stel terecht. De huizen zijn simpel en aan de kleine kant, maar bieden een prachtig uitzicht. Voor de kinderen is er de hele dag vermaak. Zowel in de zomer als in de winter een topbestemming. 's Winters de skipistes zo voor je deur, en in de zomer trek je de bergen in.
Op dit prachtige park voelden vakantiegangers zich helemaal thuis, dankzij de perfecte ligging met een adembenemend uitzicht op de bergen. Families met jonge kinderen konden hun hart ophalen met faciliteiten zoals een speeltuin recht tegenover hun appartement, een binnenspeelplaats en een zwembad. Er was lof voor het vriendelijke en behulpzame personeel dat altijd klaarstond om te helpen. De dagelijkse activiteiten boden vermaak voor jong en oud, terwijl de nabijheid van de kabelbaan, rodelbaan, en een fijne supermarkt het gemak alleen maar vergrootte. Ook de barbecues werden gewaardeerd, wat bijdroeg aan een onvergetelijke vakantieervaring. Kortom, een verblijf waarbij aan alles is gedacht om het de vakantiegangers naar de zin te maken.
Honden toegestaan
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Maibrunnenweg 16, A-9546 |
Landal Bad Kleinkirchheim
Wij met jonge kinderen zaten op begane grond apppartement tegenover speeltuin, binnen spelen en zwembad. Onze kinderen waren toen 2, 5, 9 en 11. Perfecte ligging, prachtig uitzicht, goede service, nederlandse personeel bij balie, rondom de park kun je heerlijk eten, elke dag zijn er wel activiteiten tegenover ons appartement eind van de middag. Twee jongste vonden het helemaal geweldig. En twee oudste keken gezellig mee. En soms ‘s middags en meestal ‘s avonds voetbalden de groep tieners tegenover ons, er staat twee doelen. Rodelen, heel leuk zwembad, met kabelbaan naar hoge berg met leuke speeltuin en fijne spar supermarkt liggen allemaal vlakbij. Overdag gingen we wel elke dag weg en eind van de middag weer terug. Genoeg te doen.
Zeer fijne vakantie gehad op een prachtig park, met fantastisch uitzicht op de bergen❤️ erg vriendelijk en behulpzaam personeel! En de bbq was super! Bedankt!
Peter mag natuurlijk een 1 geven, maar ik
denk dat zijn spiegel kapot was 😉
Wegblijven hier. Park op zich stelt weinig voor maar vooral de uitbater is asociaal. Er wordt vb niet goed gecommuniceerd als er maar een beperkte beschikbaarheid is van sommige activiteiten. enz. Voor mij heeft gastvrijheid een andere betekenis.
Na ons eerdere bezoek zijn we nu ook op wintersport gegaan in Bad Klein Kirchheim.
Echt een aanrader, zeer goed bevallen. Park ligt aan de piste, kinderen tot 12 jaar een skipas voor 1,- per dag wanneer je deze bij Landal koopt. Skieles voor de kleintjes op 150 meter van het park. Ook de vele knutsel activiteiten waren ideaal voor onze meiden in de middag. Ligt iets verder weg in Oostenrijk dan wij gewend waren, maar omdat het vlakbij de snelweg lag was het eigenlijk maar een uurtje verder. Extra voordeel was dat we nooit hoefden te wachten bij de liften.
Zojuist vertrokken na een verblijf van 8 dagen. We zijn vanaf aankomst blij verrast! Allereerst werden we vriendelijk ontvangen bij de receptie, deze was Nederlandstalig. Voor ons geen must, maar was wel prettig na een lange heen reis. Daarna volgde het appartement. Ruim, met complete inventaris en brandschoon. We hebben vaker verbleven bij vakantieparken (ook Landal) maar nergens hebben we zo’n ruim, schoon en goed onderhouden huisje/appartement gehad. Bedden lagen prima, ruime woonkamer en keuken. Omgeving is prachtig, mooie uitgangspositie voor uitstapjes. En op het park is een klein binnen zwembad aanwezig voor de minder mooie dagen. Bollo club is klein, maar de enthousiaste medewerkers van de animatie zorgen voor voldoende vertier. Voor de oudste (13) was er minder te doen, al was de pool tafel daarbij favoriet. Aanrader: ga raften! Super leuke activiteit voor heel het gezin. Kortom, een super verblijf gehad. Wij komen zeker terug!
Heerlijk verblijf. Leuke activiteiten georganiseerd op en rond het park. Personeel zeer vriendelijk en gastvrij maar ook geintreseerd tijdens het verblijf. Omgeving is erg mooi, zelfs in de winter als je niet komt voor de wintersport is er genoeg te zien of heerlijk ontspannen in de baden die het dorp biedt.