Over Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Geniet op Landal Landgoed de Hellendoornse Berg in Haarle van de mooie natuurlijke omgeving. De huisjes zijn dichtbij elkaar geplaatst, wat tot een knusse sfeer leidt. Voor de kinderen is er een binnenzwembad, speeltuin en animatieteam aanwezig. Op zoek naar een uitje met de familie? Bezoek Avonturenpark Hellendoorn dat 2 kilometer verderop ligt.
De omgeving van het park is echt schitterend om te wandelen en te fietsen, dat werd volop gewaardeerd door de vakantiegangers. Ze genieten van het rustgevende landschap en de gezellige sfeer, vooral in de rustige dorpjes. Het park zelf biedt volop ruimte voor kinderen om zich te vermaken, daarbij was het zwembad een leuke bijkomstigheid voor een korte ontspanning. Ondanks dat niet alle interieur details mee konden met de verwachtingen, vonden velen het park vooral een fijne plek voor een familievakantie. De grote woningen en bungalowplekken zorgen voor een gezellige sfeer, en het is mooi dat er ruimte is voor honden. Kortom, de herinnering aan de frisse lucht en de levendige natuur blijft kloppen, vooral op zonovergoten dagen vol vakantiekriebel.
Honden toegestaan
Buitenzwembad
Adresgegevens | Tunnelweg 7F, 7448 RV |
Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Schrijf een review31 reviews
Waren voor een familieweekend. 6 volwassenen en 4 kinderen in 12 persoons huis. Wij zelf hadden een 6 persoonshuis. Het restaurant was gesloten maar leverden wel maaltijden op bestelling. De prijzen die worden gevraagd zijn heel stevig en de kwaliteit normaal. Zowel in het 12 persoons huis als in de 6 persoons bungalow is het niet warm te krijgen. De woningen blijven onaangenaam koud ondanks een cv op 22 graden. In de 6 persoons is het somber door het donkere plafond en de slechte verlichting. . Dat zal de boerderij look / gevoel wel moeten versterken maar hebben een wit plafond en betere verlichting. Omgeving is schitterend om te wandelen en fietsen. Per saldo prima park maar niet in de tijden dat het koud
Ik las wat reviews. Ik kom wat vaker op dit park en ken wat achtergronden; "Iemand met een hond die een woning met oud interieur had gekregen de de buren met een hond nieuw interieur". Er zit verschil in interieur; comfort, luxe en extra luxe. Als je comfort boekt krijg je dus geen luxe interieur. comfort is bij elke comfort woning gelijk, idem voor luxe. Als je dus luxer interieur wilt moet je een luxe woning boeken. Voor de grote woningen (12- en 24 persoons) wordt borg ingehouden en later keurig weer terug betaald na aftrek van de mankementen. Reden voor inhouden is groepen en die maken er nogal eens een teringzooi van en laten het park achter met kosten. Door de borg is er nagenoeg nooit schade. Schoonmaak; er zijn vele gasten die de woning erg vervuild achterlaten. Tijdens de wisselschoonmaak krijgen de schoonmaaksters dit niet altijd schoon. Zij hebben maar beperkte tijd voor de schoonmaak (soms in een paar uur 180 wissels)
Mooie omgeving. Alleen het interieur laat te wensen over. De eethoekstoelen waren erg klein. De zitkamer heeft maar 4 zitplaatsen (6 pers.bungalow), waarvan 2 stoelen ook klein en oncomfortabel zijn. We hebben in verschillende bungalows gekeken naar het interieur en hebben moeten constateren dat het interieur in onze bungalow echt wel een update kan gebruiken. We hebben al meerdere keren ervaren dat als je een hond opgeeft je een gedateerd interieur krijgt. In de bungalow naast ons zaten ook honden maar die hadden toch echt wel betere meubels. Verder hebben we genoten van de vakantie. Het park is erg kindvriendelijk en rustig.
We hadden huisje met vlooien. In de meeste huisje mogen honden komen maar schoonmaak is slecht.
Uiteindelijk een ander huisje gekregen, een luxe huisje. Verouderd sanitair. Horen hangen los. Kapotte vuilnisbakken. Lekkende kranen etc.
Zou voor mij het extra geld niet waard zijn ( verschil comfort of luxe)
Huisjes kraken aan alle kanten ivm hout en warmte waardoor onze nachtrust ver te zoeken was.
Mooi park maar in de zomermaand juli erg druk en luidruchtig tot laat in de avond.
Veel honden dus ook veel blaffende en jankende honden ( zaten in het huisje en baasje was weg).. zwembad leuk voor een keertje maar totaal niet uitdagend.. voor ons nooit meer naar dit park!
Mooi park, huisje matig schoon.
Gebruiksaanwijzing
apparaten via QR code 76 pagina's van de fabrikant.
Bij nader inzien ook op papier beschikbaar bij receptie, wat in het huisje nergens wordt vermeld.
Kortom kan véél beter.
Mooi aangelegd park. Leuke boerderijtjes wonigen en Notariswoningen. Leuke uitvalsbasis voor wandelingen en fietsen. Je wandelt zo de bossen in. De achteruitgang grenst aan een stuk bos waar de hond kan worden uitgelaten. Ons boerderijtje was brandschoon en pas gerenoveerd. Mooie badkamer en toilet. Het park straalt rust uit, vooral door de weeks. In het weekend wat drukker. In de huisjes is alles aanwezig en de bedden slapen prima. Goed snackbar. Omdat we met de hond waren, konden we geen gebruik maken van het restaurant. De supermarkt heeft verse broodjes en de prijzen vallen mee. We hebben genoten deze week.