3,9 miljoen reviews
GoedScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Vakantiepark Berkenrhode

Aan de rand van de Veluwe bij Wekerom ligt Park Berkenrhode. De kinderboerderij is favoriet bij de kinderen alsmede het speelbos. Wil je zelf even niet koken dan kun je prima eten bij het restaurant. Vanaf het park ben je zo op de Veluwe om te wandelen of fietsen. De Apenheul en Burgers Zoo zijn vlakbij net als de steden Arnhem en Apeldoorn.

Locatie en omgeving

Vakantiepark Berkenrhode ligt in Wekerom, Gelderland, midden in de prachtige bossen van de Veluwe. Het park is omgeven door natuur en biedt talloze mogelijkheden voor outdooractiviteiten, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. In de omgeving zijn verschillende attracties te vinden, zoals het Kröller-Müller Museum, Paleis Het Loo en Burgers' Zoo. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Ede-Wageningen, op ongeveer 15 kilometer afstand. Vanaf het station kun je een bus nemen naar Wekerom of een taxi nemen naar Vakantiepark Berkenrhode.

Services & faciliteiten

Vakantiepark Berkenrhode biedt een breed scala aan faciliteiten en services om het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk te maken. Voor waterpret is er een buitenzwembad met een apart kinderbad. Daarnaast is er een speeltuin, een sportveld, een jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen. Het park beschikt ook over een receptie, een snackbar en een fietsverhuur. Huisdieren zijn toegestaan in sommige accommodaties. Er zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar, maar je kunt ook je eigen barbecue meenemen. Gratis wifi is beschikbaar in de accommodaties. Accommodaties

Accommodaties

Vakantiepark Berkenrhode biedt verschillende soorten accommodaties aan, waaronder bungalows, chalets en stacaravans. De accommodaties variëren in grootte en luxe en zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Sommige accommodaties zijn huisdiervriendelijk.

Op Vakantiepark Berkenrhode zijn huisdieren in sommige accommodaties toegestaan. Het is mogelijk om een voorkeur te hebben voor een bepaalde accommodatie, maar dit is niet gegarandeerd. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers genieten van de mooie ligging van Park Berkenrhode, vlakbij de Veluwe, met veel huisjes die perfect zijn voor hondenliefhebbers. De huisjes stralen rust uit en hebben grote, gezellige tuinen waar honden vrij kunnen lopen. Het openluchtzwembad en het nieuwe speelplein zorgen voor volop plezier voor de kinderen. De lodges zijn modern en netjes, en de omgeving is ideaal om te fietsen of te wandelen. Zon, frisse lucht en het geluid van vogels maken de ervaring compleet. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, en de sfeer voelt ontspannen en warm. Een vakantieplek waar je echt tot rust komt en de natuur volop voelt. Een herinnering vol zon en gezelligheid, klaar voor de volgende keer.

• Honden toegestaan

Onderkomen

leugens om defecte schuifpui
Door Linda Meijer op 28-03-2026
Gereisd met partner

Beste mensen, laat ik positief beginnen....
Berkenrhode is echt en geweldig park met mooie huisjes en de beste ligging van Nederland, vooral voor mensen zoals wij, met een hond. Met de Veluwe als je directe achtertuin en veel huisjes met een volledig omheinde tuin is dit de droom van elke hondeneigenaar. Echter, bij diverse huisjes (ook die van ons) deed de schuifpui het niet. Dit probleem speelde al de hele winter, maar dit hebben ze bij de boeking niet gemeld. Mijn hond heeft de hele week binnen gezeten, kijkend naar een prachtige tuin, waar zij geen (directe) toegang tot had. Berkenrhode was op de hoogte van dit probleem, maar heeft besloten dit gewoon te verzwijgen en er zelfs over te liegen, zowel bij de boeking, als ook bij onze dag van aankomst. Echt schandalig! Diverse schuifpuien zitten al weken dicht, maar de huisjes blijven gewoon in de verhuur zitten. Begrijpelijk, maar dan moet je dit er wel eerlijk bij vermelden!!!!

Goed behalve jacuzzi onderhoud
Door Vermeer op 10-05-2025
Gereisd met partner

Eerst beginnen met als je de reviews via het park zelf invult en je drukt op Enter om naar de volgende xon te gaan die je wil typen, dan gaat dat niet, wordt meteen verzonden.
Onze ervaring.
Park ligt lekker rustig, chalet voldeed goed aan verwachtin9.
Echter in een mail staat dat de jacuzzi dagelijks gecontroleerd wordt en dat klopt niet.
Ze komen helemaal niet controleren totdat je zelf aangeeft bij receptie dat het water niet meer grid is of ruikt.
Dit kan echt niet.
Het gaat om hygiëne.
Of zet het niet in de mail of geef chloor tabletten mee zo omdat de klant het zelf kan doen
We zijn op verschillende parken met jacuzzi geweest en overal werd het water dagelijks gecontroleerd of kregen we de tabletten mee.

Redelijk park in mooie omgeving
Door GG op 19-04-2025
Gereisd met partner

Kleinschalig park. Ideaal dat je zo met de hond het bos in kan lopen. De huisjes staan erg dicht op elkaar en dat is jammer. Je mag 1 auto bij je huisje neer zetten. Bezoek heeft weinig mogelijkheden te parkeren. Auto’s staan daardoor aan de doorgaande weg aangezien de algemene parkeerplaats veel te klein is.
Huisje B22 ligt aan een vijvertje. De jacuzzi was warm bij aankomst. De bedden opgemaakt. Er ontbrak een handdoekenpakket. Ook de korrels voor de pelletkachel waren niet aanwezig. Gebeld en dit werd snel en vriendelijk opgelost.
Het huisje heeft veel te grote en robuuste meubels voor de kleine woonkamer. Je loopt voortdurend met je hoofd tegen de veel te grote lamp boven de keukentafel. De keuken zelf is van alle gemakken voorzien, maar ook veel te vol. Je hebt daardoor geen enkele ruimte om boodschappen waar dan ook op te bergen. Wait app werkt niet. App van het park zelf is prima.
Wasserette is al maanden buiten gebruik.

Leuke week vakantie op Berkenrhode :-)
Door Jokke en Enna op 15-04-2025
Gereisd met jonge kinderen

De eerste week van de paasvakantie verbleven wij op Park Berkenrode. Een heel mooi, net en verzorgd vakantiepark. Ideale uitvalsbasis om de omgeving met de fiets of de wagen te verkennen.
Erg nette en moderne lodges. Het openluchtzwembad was al open en was heerlijk warm.
Er is ook een nieuw speelplein op het park waar de kinderen zich erg geamuseerd hebben.

Prima maar lees even onze tips : )
Door Peet op 05-11-2024
Gereisd met oudere kinderen

Het park is heel mooi en de accomodaties ook. De slaapkamers zijn klein en de matrassen vrij licht.
Het stapelbed maakte veel herrie bij het omdraaien. Bij de receptie werd gezegd dat het verouderd was. Wij vroegen of er misschien wat schroeven aangedraaid konden worden. Daarna was het probleem over : )
De sauna en hottub zijn heerlijk. Let op dat je de 2e dag niet te hard stookt!
Zorg dat je op tijd arriveert, receptie gaat al om 17u dicht en dan loop je (voor de 1e keer) best tegen onduidelijkheden aan. Zeker bij donker.
Er zijn geen basisvoorzieningen: toiletpapier (op 1 rol na), handzeep, olie, zout, peper , thee, koffie en slechts 2 vaatwastabletten.
Tip neem extra handdoek mee als badmat en een extra doosje lucifers voor de hottub, want je krijgt een mini doosje.
Kijk uit met de gladde douchevloer!
Het restaurant was prima en de omgeving is prachtig. Hou rekening met bovenstaande en je hebt een heerlijk verblijf!

Top!!!
Door N. Vergoossen op 25-10-2024
Gereisd met jonge kinderen

Prachtig mooi en goed onderhouden park. We hadden een Tiny House en nog nooit zo'n schoon huisje gehad. Het leek wel nieuw. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijke hottub bij het huisje. Ook het eten in het restaurant was heerlijk. Een fijne midweek gehad.
En heerlijk kunnen wandelen met ons hondje in deze prachtige omgeving.