3,9 miljoen reviews

Staat v/h sanitair

Prima doorreiscamping
Door Wessel op 01-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Prima doorreiscamping, maar minder geschikt in het weekend.
Wij verbleven hier met ons gezin (kinderen van 8 en 12) op doorreis (met caravan) richting het zuiden. De ligging tussen de wijnranken is prachtig en Heidelberg ligt op slechts 45 minuten rijden (zeker een aanrader). Aankomst op donderdag was rustig en prettig, maar vanaf vrijdag werd het drukker en rumoeriger, met rokers voor de toiletten en tot laat (na 23:00) hard pratende gasten. Sanitair is netjes, er zijn wat speelvoorzieningen zoals een pannakooi en springkussen, en het lange meer is mooi. De waterbaan vonden wij te duur om te gebruiken. Ideaal voor een kort verblijf, maar wij zouden het weekend vermijden.

Nooit meer
Door Marika wiesen op 24-09-2022
Gereisd met partner

We kwamen voor 1 nachtje. Met caravan, het was ongelofelijk hoe onvriendelijk we op receptie benaderd werden. Daarbij hebben we zeker een half uur in sectie gestaan er was eens niemand die dacht we moeten door werken. Van het eten op het camping restaurant ben ik ziek geworden zo vies en vettig bah. S ochtends broodjes halen weer het zelfde.

Teleurgesteld
Door Sabine op 11-04-2022
Gereisd met partner

Bovenop de prijs met CampingCard ACSI (22 Euro) wordt er nog 9 Euro per dag aangerekend voor afval en tax + 10 € borgkaartje slagboom. Lange wachttijd om in checken. 1 euro per uur voor WiFi. Geen broodjesservice.