Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over El Mouradi Port El Kantaoui
Bij El Mouradi Port El Kantaoui wacht een stralende strandvakantie op je. Dit gezellige hotel ligt aan een fijn zandstrand, ideaal voor die eerste duik in de zee of gewoon lekker relaxen met zon op je huid. Met volop faciliteiten en een prachtige ligging zorgt dit hotel voor herinneringen die je niet snel vergeet. Klaar voor een zonnige vakantie vol plezier?
De ligging
El Mouradi Port El Kantaoui ligt op ongeveer 5 km van het centrum van Port el Kantaoui. Het hotel bevindt zich direct aan een mooi zandstrand, perfect voor wie lekker wil genieten van de zon en de zee. De plek is ideaal doordat je snel in de gezellige omgeving bent, maar ook rustig kunt ontsnappen aan de drukte. Om de hoek vind je winkels, bars en restaurants, alles binnen handbereik. Wil je wat meer van de omgeving ontdekken? In een paar minuten ben je bij de golfbaan of in de levendige havens van Port el Kantaoui. Het hotel is dus een goede uitvalbasis voor zowel ontspanning als avontuur, zodat je je meteen thuis voelt en zin krijgt om je slippers uit te trekken en te gaan genieten.
Het hotel en de faciliteiten
El Mouradi Port El Kantaoui voelt als je tweede thuis. Wanneer je hier bent, merk je meteen dat alles gericht is op jouw plezier. Het hotel beschikt over 483 kamers die je comfortabel en modern fruiten. Je kunt heerlijk ontspannen in de zwembaden, zowel binnen als buiten, met een apart kinderbad voor de kleintjes. De tuin om het hotel is mooi en zorgt voor dat vakantiegevoel, terwijl de speelplaats en speelhoek zorgen dat iedereen zich vermaakt. Wil je even weg uit de zon? Maak gebruik van het wellnessgedeelte met sauna, hamam en massage of blijf actief in de fitnessruimte en op de sportvelden. Voor extra gemak heb je de keuze uit verschillende shopjes, supermarkten en winkels om te shoppen of souvenirs te scoren. Ook handig: er is Wi-Fi door het hele hotel en een 24-uurs receptie met meertalig personeel dat je graag helpt. En met parkeergelegenheid en gratis fietsen kun je je verblijf zo comfortabel mogelijk maken. Kortom, dit hotel biedt alles voor een relaxte, plezierige vakantie vol ontspanning en leuke activiteiten.
Eten en drinken
In El Mouradi Port El Kantaoui hoef je je geen moment te vervelen aan het eten. Het hotel heeft verschillende restaurants en bars waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. 's Ochtends geniet je van verse broodjes bij het ontbijt en in de loop van de dag kun je kiezen uit diverse lekkere gerechten en snacks. Voor de dorst zijn er zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken, geserveerd bij de bars en in de strandbar, ideaal voor een verfrissend drankje onder de zon. Je kunt gebruik maken van halfpension, volpension of all-inclusive, afhankelijk van wat jij het leukste vindt. Alles is goed geregeld, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je maaltijden en een gezellige sfeer, of je nu binnen zit of buiten op het terras zit. Zo maak je je vakantie compleet en staat niets je meer in de weg om puur te genieten.
Je verblijft in El Mouradi Port El Kantaoui met veel gemakken, maar houd er rekening mee dat enkele faciliteiten tegen betaling kunnen zijn en dat sommige onderdelen seizoensgebonden gesloten kunnen zijn. Check altijd of je reservering inclusief alle gewenste services is, en of extra kosten zoals de toeristenbelasting en klimaattoeslagen nog niet bij de prijs inbegrepen zijn — die betaal je ter plaatse. De kamers zijn op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar, en uitchecken moet voor 12.00 uur. Met deze tips ga je goed voorbereid op vakantie en kun je volop genieten van alles wat dit fijne hotel te bieden heeft.
Vakantiegangers genieten van de ligging aan het mooie strand, vlak bij de haven van Port El Kantaoui. De sfeer is gezellig en de omgeving straalt een zonnige, ontspannen vibe uit. Ze waarderen vooral de eenvoudige, schone kamers die precies doen wat ze moeten doen. Het eten is lekker en gevarieerd, perfect passend bij de prijs. Veel reizigers vinden de sfeer ongedwongen, en de vriendelijkheid van het personeel zorgt voor een fijne relaxte sfeer. De hotels zijn wat gedateerd, maar dat lijkt de pret niet te bederven. Zo verdwijnen de vakantiekriebels al snel in de mooie herinnering aan een betaalbare en gezellige plek om bij te komen, met dat onvervangbare vakantiegevoel van zon, zee en goede sfeer.
Honden toegestaan
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Zone Touristiques Sousse 40, TN-4089 |
Website | El Mouradi Port El Kantaoui |
Schrijf een review5 reviews
Zeer slechte hotel.ook beschrijving op zoover klopt niet, geen minibar of kluis en ook geen internet. In de lobby wel internet echter zo slecht dat je er niks mee kan.
Ons verblijf in dit hotel is helaas zeer teleurstellend verlopen. Het hotel bevindt zich in een slechte staat en komt eerder overeen met een 1- à 2-sterrenaccommodatie dan met de classificatie die wordt vermeld.
Voorzieningen: Er is uitsluitend wifi beschikbaar in de lobby, met een zeer lage snelheid (maximaal 1 Mbps). In de kamers ontbreken een kluis en een minibar, terwijl deze volgens de beschrijving op Zoover wel aanwezig zouden zijn.
Hygiëne en onderhoud: Het zwembad was niet schoon en hetzelfde gold voor de gangen en de kamers. In onze kamer troffen wij onder andere bloedsporen op een spiegel aan, kapotte badkamertegels en versleten, vervuilde vloerbedekking.
Maaltijden: De kwaliteit van het eten was beneden verwachting. Voor kinderen was er geen eenvoudige keuze zoals patat, terwijl dit doorgaans als standaard wordt beschouwd.
El Mouradi Port El Kantaoui
We hebben een heerlijke vakantie gehad in El Mouradi Port El Kantaoui! Het hotel is inderdaad wat gedateerd, maar we zagen duidelijk dat ze hiermee bezig zijn. Tijdens ons verblijf zagen we dat ze zaken aan het vervangen waren zoals nieuwe tafels en stoelen op het terras geplaatst.
Onze kamer was schoon en netjes, precies wat we nodig hadden. Het eten was eenvoudig maar goed en voldoende gevarieerd – passend bij de prijs.
Het personeel is super vriendelijk en altijd behulpzaam. De ligging is perfect: direct aan het mooie strand en vlak bij de haven van Port El Kantaoui.
Al met al een fijne vakantie gehad. Geen extreme luxe, maar wel een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Wij zijn hier een weekje op vakantie
Van de commentaren die vroeger gegeven zijn was ik een beetje bang dat het een tegenvaller zou zijn,maar daar is nu niets meer van te merken.
Wij zijn vriendelijk ontvangen geweest met welkomsdrankje ,van het eten hebben wij zeker geen klagen en personeel is super vriendelijk ,kamers worden ELKE dag grondig gekuist.
Wij zijn nu niet in het zwembad geweest omdat de temperaturen nog niet optimaal zijn maar ziet er wel tof uit.
Accomotatie was er ook elke dag maar heb ik niet veel gedaan omdat ik hier ben voor mij een beetje uit te rusten maar zijn heel vriendelijke jongens.
Aanrader! naar de haven is geweest gaan eten zeer mooi en rustig .
Wij komen zeker terug maar dan in de zomer.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om El Mouradi Port El Kantaoui te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar El Mouradi Port El Kantaoui bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in El Mouradi Port El Kantaoui. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij El Mouradi Port El Kantaoui. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.