Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Hotel Anitas Beach
Stel je voor: je loopt zó het stralende zand- en kiezelstrand op, met de zee op de achtergrond en de zon op je huid. Hotel Anitas Beach ligt perfect, vlakbij het strand en met gezellige faciliteiten. Hier beleef je een ontspannen strandvakantie vol plezier, comfort en herinneringen die blijven hangen. Klaar voor die ultieme vakantiekriebel?
De ligging
Hotel Anitas Beach vind je in Konakli, vlakbij een privé strand dat je direct bij je kamer brengt. Het zand- en kiezelstrand is ideaal voor lange ochtendwandelingen of ontspannende dagen in de zon. Vanuit het hotel loop je zo de zoutgeur van de zee binnen en voel je de sfeer van puur vakantieplezier. Het hotel ligt ongeveer 3 km van het centrum van Konakli, gezellig met winkels, bars en meer dan 100 restaurants. Antalya ligt op circa 125 km, dus je kunt ook makkelijk een dagje stad verkennen. De dichtstbijzijnde luchthavens, GZP en AYT, liggen op respectievelijk 57 en 115 km, wat je reizen lekker gemakkelijk maakt. Door de ligging heb je alles binnen handbereik om je vakantie te vullen met avontuur en ontspanning. En het beste? De zonnige sfeer is al in je knip te voelen nog voordat je vertrekt!
Het hotel en de faciliteiten
Wanneer je bij Hotel Anitas Beach binnenstapt, voel je meteen die ontspannen vakantiesfeer. Het hotel bestaat uit zes verdiepingen en biedt 120 comfortabele kamers. Je vindt hier een 24-uursreceptie, gezellige lobby en gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De faciliteiten zorgen dat je je geen moment hoeft te vervelen: neem een duik in het openluchtzwembad met kinderbad, of relax in de sauna en hamam. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tennisbanen, beachvolleybal en watersportmogelijkheden zoals kajakken en snorkelen. Kinderen kunnen zich uitleven op de speeltuin, terwijl jij geniet van een verfrissend drankje bij de zwembadbar. De inclusive voorzieningen maken het hele verblijf zorgeloos: je hebt toegang tot restaurant, snackbar en bars, en kunt genieten van veelzijdige maaltijden in buffetstijl. Alles straalt dat relaxte en gezellige vakantiegevoel uit, waardoor je je meteen thuis voelt. Of je nu een rustige dag wilt of graag wat actie zoekt, hier vind je het allemaal voor een ontspannen en plezierige tijd!
Eten en drinken
Bij Hotel Anitas Beach genieten je van eenvoudige, eerlijke gerechten in een gezellige sfeer. Er zijn meerdere eetplekken: een open restaurant, een snackbar en bars waar je terecht kunt voor verfrissende drankjes. Het uitgebreide ontbijtbuffet is perfect om je dag energiek te beginnen, met verse broodjes en mooie smeersels. ’s Middags en ’s avonds schuif je aan bij het buffet met diverse gerechten, inclusief dieet- en vegetarische opties op aanvraag. Tussendoor kun je genieten van een lekker kopje koffie, frisdrank of een glaasje wijn of bier, allemaal zonder extra kosten. De open terrassen en de bar bij het zwembad zorgen voor die relaxte vakantie-ambiënte. Het hele hotel ademt een vriendelijke, informele sfeer waarin je je meteen welkom voelt. Ideaal om lekker te genieten, zonder poespas, maar wel met dat beetje extra dat je vakantie zo compleet maakt.
Je verblijft bij Hotel Anitas Beach inclusief een uitgebreide all-inclusive formule, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eten en drinken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten of activiteiten kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen en onderhoud. Het hotel is goed bereikbaar: ongeveer 3 km van het centrum van Konakli en circa 125 km van Antalya luchthaven. Houd rekening met de openingstijden van de voorzieningen; sommige kunnen seizoensgebonden gesloten zijn. Zo ben je overal op voorbereid en kun je volop genieten van een relaxte, zorgeloze vakantie met de juiste informatie bij de hand. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Vakantiegangers waarderen vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding en de ligging dichtbij een gezellige winkelstraat en het strand. Het hotel biedt een prima uitvalsbasis met een goed georganiseerd busvervoer naar het centrum van Alanya en Konakli. Het eten wordt als zeer divers en smakelijk ervaren, met veel aandacht voor vers fruit, pasta, vis en vlees, waardoor je elke dag weer geniet. De sfeer wordt versterkt door het harde werkende personeel dat veel tijd besteedt aan het buffet en de voorzieningen. Ook de spa en hamam worden gewaardeerd, en de ontspannen sfeer tijdens de vakantie wordt volop ervaren. Ondanks dat sommige faciliteiten verouderd zijn, zorgen de omgeving en het aanbod voor een prettige vakantie-ervaring.
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 07491 Kulak Mevkii , TR-07490 |
Website | Hotel Anitas Beach |
Schrijf een review15 reviews
Prima hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding, gelegen dichtbij een winkelstraat die niet al te groot is. Vanaf het hotel gaat er een dolmusbusje richting het centrum van Konakli of richting Alanya, dit is allemaal erg goed geregeld. Verder ligt het aan zee en heeft het hotel een lekkere spa/hamam tegen betaling. Het eten is lekker en divers, wij zijn hier een week geweest en hebben elke dag heerlijk gegeten. De kamers van het hotel hebben wel echt een upgrade nodig, zodra deze gerenoveerd worden heb je een nog betere formule!
prima hotel, ziet er alleen aan de buitenkant oudbollig uit, zeker in vergelijking met alle hotels in omgeving. Bovendien adviseren wij de douches en wasbak wat meer up to date te maken. Alles functioneerde maar het ziet er niet netjes uit. Duidelijk verouderd.
Hotel Anitas Beach
- Bij binnenkomst begin je met betalen voor kluis, handdoeken en Wifi.
- Hotel is zeer verouderd en om het hotel is het een bende.
Toiletten bij zwembad zijn zeer klein, je moet je tussen de deur en het toilet inwringen.
De brandtrap is volledig verroest en er is beton gesmeerd over de treden, her en der gescheurd beton, dus zeer onbetrouwbaar.
- Eten is lauw/ koud. Zeer weinig variatie. Ontbijt mag de naam niet hebben.
- Hotel zou aan het strand liggen, maar er ligt opgespoten zand op rotsen. Er is wel een roestige steiger, waar houtsplinters uit steken.
- Badkamers zijn zeer klein, je moet je tussen de deur en de douche inwringen om in de badkamer te komen.
Op de bedden liggen geen lakens, maar grote handdoek waar je onder kan slapen.
- BELANGRIJKSTE: Dokter nodig? Doe dit NIET VIA het hotel, je wordt opgelicht. Ze sturen je naar extreem dure privékliniek. € 550.00 voor oren uitspuiten. Manager doet daar niets mee.
Heerlijke vakantie gehad (okt-24), gemiddeld 30 gr eten en drinken prima, met bus voor € 3of4 euro op en neer naar centrum Alanya of Konakli. Konakli leuk centrum met op woensdag een markt. Wel jammer dat het handoek leggen aanwezig is, eten zeer divers Pasta, vis, diverse soorten vlees, salade buffet,diverse toetjes, vers fruit, hier wordt veel tijd aan besteed door het hard werkende personeel.
Anita's prima hotel om te verblijven, wil je naar Konakli centrum dit is 50 minuten lopen.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Hotel Anitas Beach te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Hotel Anitas Beach bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Hotel Anitas Beach. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Hotel Anitas Beach. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.
Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.
Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.
Meer informatie vind je hier:
- Zoover Spaarprogramma: https://www.zoover.nl/spaarpunten
- Lopende acties: https://www.zoover.nl/acties