3,9 miljoen reviews

Onderkomen

Gewoon genieten!
Door Evelien Klomphaar op 08-05-2025
Gereisd met jonge kinderen

Wederom een aantal dagen flink genoten op deze heerlijke plek! Super leuke accomodaties en fijne, rustige plek met voldoende te doen voor de kids!

Enorme aanrader voor gezinnen
Door Larissa op 29-04-2025
Gereisd met jonge kinderen

Dit was de 2e keer dat we met onze teee kindjes Quinta das Cantigas bezochten, en we hebben allemaal weer enorm genoten. De ontvangst (met de mogelijkheid van ontbijt-, lunch- of dinerpakket), de vriendelijke betrokkenheid van de hosts Maurice en Sandra, elke ochtend verse broodjes, eitjes halen bij de kippen, zwemmen, midgetgolven, jeu de boules bij zon, genoeg vertier in de speelhal bij minder weer (of toch weer zwemmen, want genoeg verwarmd en overdekt met kap), ‘s avonds vuurvliegjes en sterren kijken, mooie stadjes en stranden in de buurt. Ook zijn de accommodaties heel compleet en schoon en liggen de bedden prima (en grote plus: met klamboe). Enorme aanrader!

Uniek in de natuur, opties voor strand en stadjes
Door Sjors op 29-09-2024
Gereisd met jonge kinderen

Mooie, rustige en originele plek als uitvalsbasis voor leuke tripjes en een fijne vakantie. Relatief dichtbij Lissabon (vlot vanaf het vliegveld) en op 8 min rijden van grote supermarkten, leuke restaurantjes, mooie natuur en stranden met beekjes. Wij verbleven 3 weken en konden nog prima langer blijven. De accommodaties bieden veel privacy en comfort. 's Nachts was het koel, waardoor onze kleine lekker sliep. Het terrein zelf heeft veel knusse speelhoekjes en uitgebreide mogelijkheden voor sport en spel. Er zijn continu meerdere mensen in de weer die het park schoon houden en aan wie we vragen konden stellen. Wij zijn redelijk bereisd (en best wel verwend), maar dit was een unieke ervaring. Er is veel groen en natuur, wat prettig is om tussen weg te dromen. Tegelijkertijd hebben we ook 2 keer Lissabon en andere grote steden bezocht. Je kan qua tripjes een beetje de mix kiezen die past bij je energie. Qua stranden idem dito. Topervaring

Geweldige tijd gehad! Aanrader!
Door Jeroen op 06-09-2024
Gereisd met oudere kinderen

Super aanrader!! Mijn vrouw en ik zijn met onze drie kinderen twee en een halve week in Quinta das Cantigas geweest. We hebben een super vakantie gehad. We waren van alle gemakken voorzien; ruim opgezet park, mooi huisje inclusief opgemaakte bedden, lekker zwembad, broodjes service, pizza avond, grote hal waar kinderen en volwassenen van alles kunnen doen (wij voornamelijk basketbal en tafeltennis) en konijnenhok. Daarnaast waren de gastheer en gastvrouw dagelijks aanwezig en maakte altijd een leuk praatje met je en kreeg je vaak via Whatsapp allerlei suggesties voor restaurants, dagtrips etc. Quinta das Cantigas is een goede, centraal gelegen uitvalbasis om activiteiten te onderneen, wij zijn onder meer geweest naar Lissabon, Sintra, Obidos, Tomar, Nazare en zijn nog twee dagen wezen surfen. En niet te vergeten Alcobaca, naast de Quinta gelegen, wat een leuk dorp/stadje waar veel georganiseerd wordt!

Top plek voor gezinnen met kinderen
Door Bianca op 14-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Geweldige week in prachtig huisje (no pomar) gehad. De kinderen vonden naast het fijne zwembad ook de grote speelhal heel erg leuk!

Geweldige plek en super lieve mensen!
Door Celia op 07-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

We hebben een heerlijke vakantieweek gehad bij Quinta das cantigas, in Casinha Canção. Wat een prachtige en fijne locatie, voor ouders én voor de kinderen! Fijn dichtbij het strand alsook andere leuke plaatsjes en ervaringen. En als kers op de taart maakt de gastvrijheid van Maurice & Sandra het plaatje helemaal compleet. Hier komen we zeker nog eens terug 🤩

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.