Deze accommodatie heeft een score van 9.1
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Sol Barbacan
Op zoek naar een zonovergoten vakantieparadijs? Sol Barbacan, gelegen in het levendige Playa del Inglés, biedt een unieke combinatie van ontspanning en avontuur. Met drie verwarmde zwembaden, een kinderbad en de nabijheid van het beroemde strand Playa Del Ingles, staat dit resort garant voor waterpret en strandplezier. Laat je betoveren door de gezellige sfeer en de topfaciliteiten!
De Ligging
Sol Barbacan bevindt zich op een ideale locatie in het hart van Playa del Inglés. Omringd door winkels, bars en restaurants, ligt dit complex op slechts 500 meter van het bruisende centrum en ongeveer 1,5 km van het prachtige, fijnzandige strand van Playa Del Ingles. Een korte wandeling brengt je naar allerlei lokale attracties, inclusief het populaire winkelcentrum C.C. Yumbo. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, met een bushalte op slechts 200 meter afstand, waardoor het verkennen van de omgeving een fluitje van een cent is. De luchthaven Las Palmas de Gran Canaria (LPA) ligt op ongeveer 30 km afstand, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
Sol Barbacan, niet zomaar een verblijf, maar een plek waar vakantiegangers van alle leeftijden kunnen genieten van een scala aan faciliteiten. Het hotel pronkt met drie buitenzwembaden, inclusief een kinderzwembad, alle verwarmd voor optimaal zwemplezier het hele jaar door. Rondom de zwembaden staan ligstoelen en parasols klaar voor die heerlijke ontspanmomenten. De prachtig aangelegde tuin en speelplaats bieden ruimte voor rust en plezier. Met 150 kamers en 140 appartementen, allen toegankelijk via liften, biedt Sol Barbacan comfortabele accommodatie opties. Wi-Fi is overal beschikbaar, zodat je altijd verbonden bent. Voor de actievelingen is er een fitnessruimte, en voor ontspanning kun je terecht in de whirlpool of genieten van massagebehandelingen. De kinderen worden vermaakt in de miniclub en speelkamer, terwijl volwassenen kunnen genieten van live muziek en avondshows.
In Sol Barbacan begint elke dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor degenen die halfpension kiezen, staat er zowel bij het ontbijt als het diner een divers buffet klaar. Het à-la-carterestaurant 'El Portalón Restaurante' serveert heerlijke gerechten uit zowel de internationale als de Spaanse keuken, met de mogelijkheid om binnen of op het terras te dineren. Drie bars, waaronder een loungebar en twee zwembadbars, bieden verfrissende drankjes en lichte snacks aan. Hier wordt voor elk wat wils aangeboden, van live cooking tot themabuffetten.
Sol Barbacan biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor vakantiegangers die afhankelijk zijn van een rolstoel, waardoor het een inclusieve vakantie-ervaring biedt. Houd er rekening mee dat voor het diner in het restaurant een kledingvoorschrift geldt. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op Sol Barbacan vanwege de geweldige bungalows die van alle gemakken voorzien zijn, inclusief de dagelijkse schoonmaak. Het eten wordt als overheerlijk beschreven, en de vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel wordt enorm gewaardeerd. Een bijzonder pluspunt is de animatie, die zorgt voor ontspanning, sport en hilariteit met activiteiten zoals disco, artiestenoptredens, bingo, jeu de boules en aqua gym. De zwembaden bieden heerlijke verkoeling en zelfs in het hoogseizoen is er geen stress voor het vinden van een bedje. Het is duidelijk dat Sol Barbacan een plek is waar vakantiegangers graag terugkeren voor een fantastische vakantie-ervaring.
Parkeerplaats
E-mailadres | |
Adresgegevens | 27 Avenida Tirajana 27, E-35100 |
Website |
Sol Barbacan
Het is altijd spannend waar je als alleenreizende gestopt word ..nou hier dus gewoon heerlijk appartementje. Kitchenette is zéér mager uitgerust waar ik gelukkig op ingepakt had.
Het was heel fijn dat er in het restaurant altijd plek was zo ook bij het zwembad, of je nu om 10 uur ging of om 15 uur.
Het eten, dat was een zware teleurstelling, het vlees was meeste avonden gortdroog, hoorde van vaste gasten dat dit voorheen stukken beter was. Het personeel is er echt supervriendelijk, de schoonmaak dame die bij mij kwam maakte elle keer praatje, zo leuk vaak kan er alleen gedag vanaf. De ene badmeester was ook super, in je eentje parasol opzetten ging bij de meeste niet en binnen no time hielp hij. Bedje recht zetten mocht niet want, u heeft vakantie en ik werk hier! De omgeving is naar mijn smaak te ver van alles. Het winkelcentrum is overdag dood. Bus wel dichtbij en taxi strand €4 super aan overkant en in cc centrum
Fantastisch hotel
Hebben het altijd naar ons zin
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam
Eten en kamers zijn goed
Wat hebben wij genoten van dit prachtige park. Van de mooie schone bungalow, de prachtige onderhouden tuinen, het eten en drinken, de gastvrijheid van het personeel en de leuke animatie. We zaten in het hoogseizoen maar op welk moment je kwam, waren er bedjes bij een van de drie zwembaden. Geen stress dus in de ochtend of na het strand. Het a la carte restaurant was heerlijk. Verder zijn wij alle avonden uit eten geweest. Van Yumbo (persoonlijk niet onze favoriet, wel goedkoop), de boulevard van Playa del Ingles en onze favoriet, playa del Faro de Maspalomas. Alles met de taxi gedaan, naar het strand voor 4 euro, naar Faro voor 8 euro. Wij willen altijd elk jaar ergens anders heen, maar hier zie ik ons zeker nog weleens terugkomen.

Sol Barbacan
We hebben een fantastische week gehad bij Sol Barbacan. Alle medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en velen spreken Nederlands. De bungalow is geweldig en van alle gemakken voorzien. De dagelijkse schoonmaak is top. Het eten is overheerlijk. De animatie maakt het onderscheid ten opzichte van andere hotels. Daar komen we zeker voor terug! Voor ieder wat wils, ontspanning, sport en hilariteit: disco, artiesten, bingo, jeu de boules, aqua gym etc. Het was iedere dag een feestje. Het animatie team krijgt een 10+ , wat een top team!
We komen nu alweer jaren terug bij Sol Barbacan en ook deze keer was nergens iets op aan te merken voor ons. Lekker eten, heerlijk weer, fijne zwembaden en supervriendelijk personeel. Zo in het voorseizoen is het nog niet zo druk, zodat je heerlijk tot rust kan komen. We komen dan ook volgend jaar graag terug.
Reeds voor de 6de keer in dit hotel geweest.
Voelt steeds een beetje als thuis komen.
Al vanaf onze eerste reis hiernaartoe worden we steeds hartelijk verwelkomd door het erg vriendelijke personeel met in het bijzonder Desiree. Zij zorgt steeds dat alle gasten hun wensen vervuld worden en doet haar uiterste best om alle vragen die je hebt te beantwoorden. Niets is haar te veel. Echt een vertrouwenspersoon ter plaatse.
In dit hotel kom je echt tot rust, kan je lekker eten, is alles steeds netjes en proper onderhouden en worden de gasten echt warm onthaald. Ook elk jaar opnieuw grotendeels hetzelfde personeel wat mijn insziens toch wijst op een leuke werkomgeving en dat straalt natuurlijk af op de gasten!
De kamers zijn ruim en altijd proper en de douches zijn ZALIG!!
Een echte aanrader en voor ons alweer iets om naar af te tellen om de volgende winterdorp te onderbreken op dit zalige eiland.

- € 417
Servatur Altamar
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 402
Vista Oasis