3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie
8.2FantastischScore uit

Over Nautilus Aparthotel

Ontdek het paradijs bij Nautilus Aparthotel, een juweel direct aan het strand van Santa Maria. Dit exclusieve adults-only verblijf belooft een onvergetelijke ervaring met haar verfrissende zwembad en adembenemende strandlocatie. Een perfecte ontsnapping voor wie droomt van zon, zee en ontspanning.

De Ligging

Nautilus Aparthotel pronkt met een bevoorrechte positie rechtstreeks aan het strand van Santa Maria, waardoor vakantiegangers direct vanuit hun accommodatie de gouden zandstranden kunnen betreden. Deze ideale ligging in het hart van Ilha do Sal biedt gemakkelijke toegang tot zowel de levendige lokale cultuur als serene strandwandelingen. Voor avontuurlijke vakantiegangers liggen de bezienswaardigheden van Santa Maria binnen handbereik, met het stadscentrum dat bruist van leven en lokale charme. De luchthaven SID ligt op slechts 13 km afstand, wat zorgt voor een korte en comfortabele reis naar het begin van je droomvakantie.

Het hotel en de faciliteiten

Nautilus Aparthotel, exclusief voor volwassenen, biedt een serene en luxe ervaring met een scala aan faciliteiten. In het hart van het hotel ligt het verkwikkende zwembad, de ultieme plek voor ontspanning onder de zon met gemakkelijke toegang tot het strand voor een verfrissende duik in de zee. Het hotel is recentelijk volledig opgeknapt in 2019, waardoor alle faciliteiten modern en van topkwaliteit zijn. Vakantiegangers kunnen gebruik maken van de wifi in het gehele hotel, ideaal om in contact te blijven met het thuisfront. Voor hen die met de auto komen, is er een handige parkeergelegenheid. Bovendien maakt de beschikbaarheid van een luchthaventransferdienst het reizen nog comfortabeler. Nautilus Aparthotel zet zich in voor een zorgeloos verblijf met een hartelijke receptieservice, hoewel deze niet 24 uur per dag bemand is.

Eten en drinken

In Nautilus Aparthotel begint elke dag met heerlijke eetopties. Het horecagedeelte, bestaande uit een restaurant en een bar, biedt een smakelijke verscheidenheid aan maaltijden en drankjes. Vakantiegangers kunnen kiezen voor halfpension, waarbij zowel het ontbijt als een avondmenu dagelijks geserveerd worden. Voor degenen die speciale wensen hebben, zijn er op aanvraag ook kindermenu's beschikbaar. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar, zodat iedereen kan genieten van hun favoriete verfrissing.

Hoewel het Nautilus Aparthotel vele faciliteiten biedt, is het goed om te weten dat het hotel voornamelijk geschikt is voor volwassenen en mogelijk niet ideaal is voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking. Het hotel accepteert Visa als betaalmiddel, wat het gemakkelijk maakt voor internationale reizigers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Hotelkluis

• Fitness

• Paardrijden

• Fietsen en/of mountainbiken

Strand
  • Door weg gescheiden van strand

Overige informatie

Schrijf een review

Leuke vakantie
Door Jennifer op 10-09-2019
Gereisd met oudere kinderen

Een prima uitvalsbasis als je dichtbij het centrum van Santa Maria wilt verblijven. Vlakbij het strand en eetgelegenheden. Wij waren met ons gezin met 2 kinderen in de leeftijd 5 en 15. Er is geen wifi in de bijgebouwen! Verder prima verblijf. Schoon appartement, we hadden alleen airco in de woonkamer. Dat is wel jammer.

Eenvoudig maar goed
Door Karin op 17-04-2018
Gereisd met partner

Prima ontbijt, ruim appartement.

Super: zwemmen met haaien en de schildpadden
Door Rosalie op 30-01-2018
Gereisd met oudere kinderen

Het lag heel dicht bij het strand en bij het centrum, maar een zwembad misten we wel op het heetst van de dag

Simpel maar wel voldoende
Door A. op 25-06-2017
Gereisd met partner

In juni 2017 in aparthotel Ponta Preta verbleven. Wij verbleven in een kamer in het hoofdgebouw zonder zeezicht. We hadden geen balkon maar konden gebruikmaken van het ruime terras. De kamer is erg basic met alleen het nodige. Het appartement is erg ruim met een simpele keuken, fijne bedden. Wel vond ik de badkamer een minpunt: hij was verouderd en ik had hem toch graag wat schoner gezien. De kakkerlak die ik er ontdekte hielp er ook niet echt aan mee, hoewel dat natuurlijk niet altijd te voorkomen is in zo'n land. De service is prima, het personeel staat je netjes te woord. Je kamer word maar om de 4 dagen schoongemaakt en een 'handdoekverversing' dus je zal zuinig moeten doen met je handdoeken of aan het personeel vragen voor een extra reinigingsbeurt. Als je met weinig verwachting op vakantie gaat, is dit een prima accomodatie

rustig en ruim apartement
Door m.g. borst op 14-04-2017
Gereisd met vrienden

ik miste een koffiezetapparaat

geweldige accomodatie
Door mg.borst op 13-02-2017
Gereisd met vrienden

ruim en schoon tussen de vriendelijke bevolking, geen massa toerisme, rustig met zeer behulpzaam personeel

• Murdeira Village Resort

p.p. vanaf*

€ 703

Murdeira Village Resort

7.5
    Aparthotel
    Kaapverdië (Cabo Verde)SalMurdeira

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.