Deze accommodatie heeft een score van 8.3
Over Camping L'Hirondelle
Op Camping l'Hirondelle (Frankrijk) heb je een prachtig uitzicht op de bergen. Een echte familiecamping, want kinderen hebben dolle pret in het zwembad met glijbanen en het klimbos aan de overkant. De camping ligt ook aan een verfrissend riviertje en niet ver van het middeleeuwse dorpje Chatillon-en-Diois in de Rhône-Alpes.
Vakantiegangers genieten van een prachtige, bosrijke omgeving met adembenemend uitzicht op bergen en velden. Ze waarderen de ruime kampeerplekken, vaak aan het water of in de natuur, ideaal voor mooie dagen met kinderen. Het zwembad met glijbanen en de stroomversnellingen in het riviertje zorgen voor veel plezier en ontspanning. De rust in de avond en het ontbreken van drukte maken het verblijf extra aangenaam. Het leuke animatieteam richt zich op kinderen, terwijl de sfeer gemoedelijk en gezellig is, vooral door de Nederlandse gezinnen. Het terrein biedt voldoende activiteiten en de omgeving nodigt uit tot verkennen, klimbossen, stadjes en markten. Al met al een topplek om te genieten van een actieve en relaxte vakantie.
Airconditioning
Restaurant: 1m
Rivier: 1m
Adresgegevens | 60 Route de la Garenne, 26410 |
Camping L'Hirondelle
Heerlijke vakantie gehad, lekker aan het riviertje. Restaurant is passend voor een camping en het eten is prima. Zwembad wat klein op de drukke momenten. Animatieteam vonden wij gericht op elkaar en kinderen die er blijkbaar vaker komen, wij konden soms niet mee doen omdat activiteit vol was: dat voelt niet leuk. Maar goed prima vermaakt en lekkere vakantie gehad. Zeker aanrader
Wij hadden een prachtige kampeerplek aan de rand van het bos met uitzicht over de velden en bergen. Zo’n mooie en grote plek hebben we nog nooit ergens anders gehad!
De zwembaden zijn leuk met verschillende glijbanen. Er werd hier gelukkig niet aan handdoekje leggen gedaan waardoor je eigenlijk altijd nog wel een plekje kon vinden.
Riviertje ook geweldig met leuke stroomversnellingen en een heerlijke plek om dammetjes te bouwen.
Voldoende te zien en ondernemen in de omgeving voor alle leeftijden. De animatie is wel gericht op de basisschool leeftijd.
Sanitair viel helaas tegen. (S3) Toch echt vaak vieze toiletten en doucheruimtes. Waarschijnlijk mag de frequentie van het schoonmaken echt omhoog als je ziet hoeveel mensen gebruikt maakte van het gebouw. Vaak wachten bij het toilet en de douches in de ochtend en avond.
Hopelijk een puntje van verbetering dan kreeg de camping van ons zeker een dikke 10.
Hele fijne camping gelegen in een bos. Super mooi uitzicht vanaf de camping op de bergen. Wij waren met onze zoontjes van 3 en 5, ze maakten snel en makkelijk vriendjes, dit omdat er erg veel Nederlands op de camping staan. Ruime plekken, in de avond lekker rustig en geen uitbundige animatie (gelukkig). Het riviertje is erg leuk voor de kids en het zwembad was overdag druk maar eind van de dag een stuk rustiger en prima! Glijbanen en baden erg leuk. Wij stonden op nr 166, mooie ruime plek, wel een stuk lopen naar begin camping. Fietsjes voor de kids wel echt een must!
Al met al een top camping!
Ruim een week op deze leuke camping geweest. Wij stonden in het bos gedeelte en dat was fijn met het warme weer. De afstand naar het zwembad enzo viel best mee. Leuk zwembad, voldoende ligstoelen en veel te doen in omgeving (klimbos, roddelen, skilift omhoog, stadjes, markten). Wij stonden bij een vrij nieuw sanitair gebouw dat was op zich keurig, maar wat ik alleen niet begrijp is dat er geen toiletbrillen op de wc zitten. Echt ranzig, omdat het ook toiletten zijn voor zowel mannen als vrouwen. Schoonmaak is alleen met hogedrukspuit.
Op de camping is veel te doen voor jonge kinderen al was het animatie team vooral met zichzelf bezig. Wel veel activiteiten worden er aangeboden.
Broodservice op de camping is fijn. Restaurant op de camping is prima en ook een bar bij het zwembad. Jammer dat er in de ochtend geen plek is om even koffie te drinken, restaurant gaat pas om 18.00 open.
Wij zijn erg enthousiast over onze week camperen op L'Hirondelle! De sfeer was heel gemoedelijk, veelal Nederlandse gezinnen met kinderen tm 12 jaar. Contact is daardoor snel gelegd. De animatie was zowel Frans als Nederlands dus dat was fijn. Zwembad was voor alle leeftijden leuk omdat er verschillende zwembadjes waren met glijbanen. Er was geen toezicht vanuit de camping. De rivier was erg in trek bij onze dochters en ook bij ons. Het is een prachtige omgeving met veel bergen, rivieren, watervalletjes en grotten. Wel weinig dorpjes.Camping zelf ligt in een bos waardoor je veel schaduw hebt.Plekken zijn redelijk afgezonderd. Wij zaten middenin op de camping dus dit was prima te doen.Als je aan het einde staat moet je wel een heel stuk lopen. Verder was het restaurant gezellig, wel wat weinig personeel waardoor je enige tijd moest wachten op je bestelling.Al met al hebben wij hebben wij flink genoten en komen zeker nog een keer terug!
Een mooie en gemoedelijke camping in een prachtig gebied, waar qua gebied voor ons genoeg te doen was (wandelen, slide-baan, rodelen, markten in Die). Op de camping zelf was voor onze kinderen (12, 13 en 14 jaar), buiten het 's avonds voetballen om, weinig te doen. Animatie was vooral gericht op de allerjongsten. We hebben vooral plezier beleefd aan het riviertje, waar campinggasten een leuke 'glijgoot' gemaakt hadden, waar we met banden en krokodil vanaf gleden. De tent, die vooraan op de camping gelegen was, was mooi en ruim. Minder vonden we dat de hele keukeninventaris op de keukentafel stond uitgestald en nog ingeruimd moest worden. We kijken terug op 2 hele fijne weken.