3,9 miljoen reviews

Camping Marvilla Parks Club Le Napoléon

• 8
    Staat v/h sanitair

Over Camping Marvilla Parks Club Le Napoléon

Camping Marvilla Parks - Le Napoléon is een levendige 5-sterrencamping direct aan het strand van Vias-Plage. Met een spetterend waterpark, talloze sportfaciliteiten en een bruisend animatieprogramma is Le Napoléon dé plek voor een onvergetelijke vakantie vol zon, zee en strand.

Locatie en omgeving

Camping Marvilla Parks - Le Napoléon ligt in Vias-Plage, in het zuiden van Frankrijk, direct aan het strand. Het park is goed bereikbaar met de auto en er is parkeergelegenheid op het terrein. Vanaf Le Napoléon wandel je zo naar de gezellige boulevard met winkeltjes en restaurants. Maak ook eens een uitstapje naar de bruisende stad Béziers, het historische Agde of het pittoreske Pézenas. De omgeving van het park leent zich uitstekend voor het verkennen van de prachtige landschappen van de Languedoc-Roussillon, van de uitgestrekte wijngaarden tot de ruige Cevennen.

Faciliteiten en diensten

Camping Marvilla Parks - Le Napoléon biedt een scala aan faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Het waterpark beschikt over een verwarmd zwembad, meerdere glijbanen, een lagunebad, een kinderbad en een jacuzzi. Voor de sportievelingen zijn er sportvelden, tennisbanen, een multisportterrein, een fitnessruimte, een minigolfbaan, een jeu de boulesbaan en een beachvolleybalveld. Voor de kleintjes zijn er speeltuinen, een kinderboerderij en een animatieprogramma met kinderclubs, sporttoernooien en shows. Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's. Barbecueën is toegestaan op de camping, je kunt je eigen barbecue meenemen of er een huren bij de receptie. Er is een wasserette aanwezig en gratis wifi is beschikbaar in de accommodaties. Je kunt ook fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen. De inchecktijd is vanaf 16:00 uur en de uitchecktijd is tot 10:00 uur.

Accommodaties

Camping Marvilla Parks - Le Napoléon biedt diverse accommodaties, waaronder comfortabele stacaravans en luxe cottages. De stacaravans variëren in grootte en luxe, van 2 tot 3 slaapkamers, met of zonder airconditioning. De cottages zijn ruimer en luxer, met 2 tot 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een overdekt terras. Sommige cottages hebben zelfs een eigen jacuzzi.

Huisdieren zijn toegestaan op de camping (met uitzondering van honden van de 1e en 2e categorie), maar tegen betaling en onder bepaalde voorwaarden. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Wat zeggen de bezoekers van Zoover

Bezoekers van Zoover zijn over het algemeen zeer tevreden over Camping Marvilla Parks - Le Napoléon. Ze prijzen vooral de ligging direct aan het strand, de uitstekende faciliteiten zoals het zwembad en de sportvelden, en het uitgebreide animatieprogramma voor jong en oud. Ook de netheid van het park en de vriendelijkheid van het personeel worden geroemd. Enkele bezoekers vonden de camping wat druk in het hoogseizoen, maar over het algemeen zijn de vakantiegangers zeer te spreken over hun verblijf.

Vakantiegangers vinden de camping over het algemeen heel gezellig en ideaal gelegen, vlakbij strand en boulevard. Ze genieten van het grote zwembad met voldoende bedjes en schoon water, perfect voor een ontspannen dag met het gezin. De ligging maakt het makkelijk om langs winkels, restaurants en de bakker te wandelen, en aan de sfeer op de boulevard hangt een zomerse, levendige vibe. De caravans en appartementen worden vaak als heel netjes en schoon ervaren, met goede bedden en ruime balkons. Overdag en ’s avonds zorgt de animatie voor een goede sfeer, en de vriendelijke medewerkers maken dat je je meteen welkom voelt. Het lijkt erop dat vooral de ontspannen, levendige uitstraling, de rust en de lekkerbekken rondom de camping de herinnering aan een fijne vakantie bepalen.

• Internet

GoedScore uit 26 reviews

Schrijf een review

• 8
    Staat v/h sanitair

Een echte aanrader voor het hele gezin!
Door Sijtse Damstra op 18-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Een mooie camping, dichtbij de boulevard en op loopafstand van het strand.
Het zwembad prima voor het hele gezin, en je kunt lekker eten op de camping.
Tevens zijn de mensen van het animatieteam heel aardig

Topvakantie
Door Anouk op 17-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Een basic camping, maar door de ligging aan de boulevard erg leuk. Onze jongens, 14 en 16, hebben zich prima vermaakt. Op de camping zelf is t voetbalveldje leuk, en 's avonds rondlopen op de boulevard. Het strand is ongeveer 300 m lopen. Goed te doen. Het zwembad was super, groot genoeg, genoeg bedjes en schoon en lekker water. Animatie hebben we geen gebruik van gemaakt. In de avond gaat de muziek tot 12 uur door, daarna stil. (Niet elke avond overigens) We zaten achterin en hebben geen overlast gehad. Campingrestaurant is wat ongezellig, maar de boulevard met vele eettentjes maakt dat goed. Bakkerij op de blvd is perfect, erg lekker brood en gebak. Brood van spar iets minder goed, verder is dit wel een handige winkel dichtbij. Stacaravan van vacanselect was brandschoon, complimenten. Goede bedden ook. Al met al een prima vakantie gehad.

Leuk, maar niet nog een keer
Door Chantal op 15-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

We hadden een mooie caravan en werden heel fijn begeleid door Albert en Elly van de accommodatieverhuurder.
De camping zelf viel tegen. De animatie is erg gericht op Fransen. Er werd ook alleen maar Frans gesproken terwijl er toch ook genoeg Nederlanders waren.
De avondanimatie begint pas om 21.45 uur en duurt meestal tot 00.00 uur. De muziek staat veel te hard. Je kan elkaar bijna niet verstaan als je op je terras zit. Dat is echt een groot nadeel.
Wel fijn aan deze camping is dat je zo de boulevard op loopt met veel winkels/restaurants en een heerlijke bakker dichtbij. Ook een Spar winkel zit bij de ingang van de camping, heel handig!

jammer maar helaas tegengevallen
Door Bart op 07-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Jammer genoeg was ons verblijf op de camping geen goede ervaring.
Bij aankomst was onze woonwagen niet proper: er lagen nog hondenbrokken, vuile was en zelfs een kam. Bovendien stond onze woonwagen in het onkruid, wat een groot contrast was met de luxere woonwagens op het terrein.
Ook het sanitair aan het restaurant liet te wensen over: het was ronduit vuil.
De wifi was niet inbegrepen, wat in deze tijd toch echt niet meer van deze tijd is.
Aan het zwembad was het niet mogelijk om 30 minuten als gezin samen te eten zonder dat onze handdoeken werden opgeruimd. Daarnaast was het zwembadwater niet verwarmd, wat het zwemmen onaangenaam maakte.
Een positief punt: de Spar-winkel aan het complex biedt heerlijke verse broodjes. Dat hebben we erg gewaardeerd.

Zeer tevreden
Door Annemieke op 06-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Hele fijne, schone, mooie, overzichtelijke camping met een goede ligging. Zwembad vonden wij heerlijk met altijd wel een strandbedje te vinden, ook als je later op de dag komt. Wij hadden een appartement gehuurd via Eurocamp. Deze was netjes, compleet, schoon en met een ruim balkon.
Onze zonen van 13 en 15 jaar gingen in de avond graag naar de voetbal op de camping of naar de kermis op zo'n 20 minuten lopen. Vanuit de camping loop je zo een gezellig, levendig straatje in met restaurants, winkels en terrasjes. Op korte loopafstand van het strand.
Op de camping is overdag en in de avond animatie, door enthousiaste medewerkers. Op de camping erg vriendelijk personeel.
In de Spar op de camping haalde ik elke ochtend stokbrood. Erg fijn, geen wachtrij. Een paar keer naar de Lidl gereden voor boodschappen. Ook is er vlakbij een Aldi.

Leuke kleinschalige camping met ideale ligging
Door Linda op 04-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

We hebben met onze kinderen van 16 en 14 een heerlijke vakantie hier gehad. Mooie kleinschalige camping, direct aan de boulevard gelegen en op loopafstand van het strand. Bij de ingang een kleine Spar en verderop aan de boulevard nog een grotere Spar. Bakker ook aan de boulevard, met heerlijk brood en lekkernijen :-).
Leuke glijbanen bij het zwembad en altijd wel een bedje of stoel vrij bij het zwembad, voldoende parasols voor schaduw. Leuk voetbalveld, waar volop gebruik van werd gemaakt.
Animatie wel erg hard en soms laat door, dat zou best wat minder hard kunnen.
Camping naar onze beleving geschikt voor kids tot ca 17 jaar.
WiFi moet je voor betalen, hebben wij geen gebruik van gemaakt.
Kermis/pretpark op loopafstand van de camping (kleine 20 minuten) , waar je voor ca 25 eur meer dan voldoende attracties hebt waar de kids de hele avond van kunnen genieten.
In de omgeving ook voldoende te zien en te ondernemen, kortom: een aanrader!