3,9 miljoen reviews

• Deze accommodatie heeft een score van 9.6

Staat v/h sanitair
  • 7

Over Steiner

Kamperen tussen de bergen in Zuid-Tirol (Laives) op Camping Steiner. Dit is met name een doorreiscamping, al verblijven sommige gasten hier ook voor een aantal nachten. Je vindt hier een zwembad en restaurant waar verse pizza’s worden geserveerd. Ook in de omgeving kun je veel ondernemen. Er loopt een fietspad van 10 km langs de Adige naar Bolzano.

• Honden toegestaan

• 7

Fantastisch!
Door Gert op 29-05-2025
Gereisd met partner

Geweldige camping. Mooie plekken en fantastische toiletten en andere gelegenheden. Zeer schoon en goed onderhouden. Heerlijk zwembad. Klein minpuntje was de wifi - we zaten achterop de camping - maar dat mocht de pret niet drukken. Komen zeker nog eens terug.

Fijne camping
Door H Vermeulen op 18-08-2023
Gereisd met partner

Een camping vlak bij de snelweg en goed aanrijdbaar. Het is een camping waar je zeker wat langer kunt verblijven. Goede en nette hulp bij het reserveren en bij aankomst. Omdat wij twee weken bleven kregen we een Bozen kaart. Hiervan hebben we veel gebruik gemaakt. De fiets mee in de trein(hiervoor een apart kaartje kopen voor 7 euro per dag) en dan op je gemak terug fietsen, ideaal. Ook vele kabelbanen waren gratis een grote pluspunt. Op de camping kon je broodjes hale, meestal liep ik even naar de Poli waar ik ook de dagelijkse boodschappen dan meenam. Een leuk zwembad met ligbedjes., welke wel de gehele dag bezet werden gehouden. Ook vonden wij het een onrustige camping omdat er dagelijks veel mensen weer vertrokken en de plekken savings dan we vol kwamen te staan, een groot camper gehalte. Gelukkig stonden wij aan het begin van de drie zinnen weg met een mooi uitzicht op de bergen en het dal. Schone sanitair

Top camping
Door Ismay op 14-07-2023
Gereisd met partner

Wij hebben 2weken in het huisje “HUT” gezeten. Vorig jaar hier geweest met de caravan. Super fijn personeel, schone sanitair (3x per dag helemaal schoongemaakt), leuk binnen en buiten zwembad, ook zwembad voor de kleintjes en mooie kampeerplekken. Je hebt 2sanitair gebouwen, 1 is wel wat verouderd maar zeer netjes, vooraan heb je een vernieuwd gebouw met hele fijne douches. Er is veel te doen in de buurt, waar je ook maar van houdt, winkelen, wandelen, musea enz. Goed winkeltje op de camping met alles voor nood en lekkere broodjes/gebak. De supermarkt poli en lidl zit in de buurt en op 10min rijden is de superspar waar je alles weg kan halen!
Al met al: een gemoedelijke camping. Wij gaan volgend jaar weer!!

Duur en koud water bij sanitair
Door Mirjam op 08-08-2022
Gereisd met jonge kinderen

Wij hebben hier 1 nacht gestaan om door te kunnen reizen. Kregen een moeilijk te bereiken plaats voor 82,-. Water bij douches volledig koud. Zwembad binnen en buiten prima.