B&B Les Trois Collines

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor B&B Les Trois Collines voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9.8
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Chateau La Barge (+ mini camping)
Bed & BreakfastMaison Aguerria
Aantal tweepersoonskamers: 5
Renovatiejaar: 2023
Adresgegevens | Route des Villas 346, 24250 |
B&B Les Trois Collines
Jullie locatie in de Dordogne streek is top, centraal om alles te bezoeken. Ook heel fijne fietstochten gedaan. En Mireille en Ronny, jullie zijn een fantastisch gastheer en gastvrouw. Mireille, je vriendelijkheid en lach straalt van je af. Ronny, je bent een super kok en zou een kookboek kunnen uitgeven. Slapen in de barrel was een leuke ervaring, maar ook jullie vaste kamers zijn gezellig en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het was gewoon fantastisch bij jullie. Jullie staan alvast in mijn top 3 om opnieuw te boeken.
Prachtige en gezellige B&B. De gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk.
Ze hebben een zeer verzorgd en lekker ontbijt en een uitstekende keuken.
Kamers zijn zeer netjes en aan elke kamer een eigen terrasje.
Je kan ook aangenaam vertoeven aan het zwembad.
Alles dik in orde!
Heerlijke plek, mooie B&B met nette kamers en verwarmd zwembad.
Mireille ontfermt zich met veel warmte over haar gasten terwijl Ronny ze verwent met zijn culinaire kunsten.
Lekker ontbijt en heerlijk avondmaal.
Een aanrader om tot rust te komen!

B&B Les Trois Collines
Het was de tweede maal dat wij bij Mireille en Ronny een kamer hadden gereserveerd. De eerste keer was het in augustus 2021 en nu vorige week. Net zoals de eerste keer werden wij zeer correct ontvangen. We kenden de locatie en de gebruiken, maar enkele kleine wijzigingen werden op een vriendelijke manier weergegeven. We hebben genoten van begin tot het einde van onze vakantie. Een zeer vriendelijk gastvrij koppel die alles in het werk stelt om het zo aangenaam mogelijk te maken. Een lekker ontbijt, en een zeer lekker diner werd ons dagelijks geserveerd (diner niet op maandag en vrijdag). De accomodatie is prachtig. Perfect gelegen in het hart van een prachtige omgeving van de Dordogne. Wij kunnen deze B&B aan iedereen aanraden, zonder dat er door de uitbaters moet gevraagd worden om een goede score te geven op Tripadviser om de beste B&B van Belgen in Frankrijk te zijn, zoals wij vorig jaar hebben meegemaakt bij La Moulines. ;-)
Prachtige omgeving, super lieve mensen, goed onthaal, altijd klaarstaan voor hun gasten, top locatie,heerlijke maaltijden door chef Ronny. Gezellige praatjes met gastvrouw Mireille, netheid top.
Aanrader.
Wil je een geslaagde vakantie in de Dordogne, lekker culinair verwend worden en genieten van een prachtig uitzicht, één adres: Les Trois Collines.
Mireille en Ronny zorgen ervoor dat je een heerlijke tijd bij hen beleeft op hun mooi domein met leuke en kraaknette kamers, zeer verzorgd ontbijt en superlekkere table d'hôtes. Niets is hen teveel gevraagd, ze staan altijd voor je klaar.
Leuk ook is dat alle info over de interessantste bezienswaardigheden in de regio ter beschikking ligt , zelfs met een dagplanning om 12 dagen rond te toeren. Van verveling geen sprake. We hebben al een bucket list voor het volgend verblijf... ;-)