Deze accommodatie heeft een score van 8.7
Over Camping In der Enz
Camping In der Enz (Neuerburg) is een simpele, gastvrije camping. Hier geniet je van het natuurschoon en de goed geregelde voorzieningen. Afkoelen doe je in het zwembad, aan het meertje of bij de rivier. Kinderen zoeken elkaar makkelijk op, maar de Nederlandse eigenaren zorgen ook dat het rustig is in de avond. Loop eens naar het dorpje Neuerburg.
Op camping In der Enz voel je meteen die gezellige sfeer. De plekken zijn ruim en schaduwvol, ideaal voor een ontspannen vakantie tussen de bomen. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het beekje, dammen bouwen, zwemmen of pingpongen met vriendjes. Het sanitair is schoon en aangepast aan kleintjes, met de wasbakken en de babyroom. Het naastgelegen openluchtzwembad met glijbaan is een topper, en de vriendelijke sfeer zorgt dat je je meteen thuis voelt. De rustige, autovrije omgeving leent zich perfect voor fietstochtjes naar het dorp of wandelingen met verrassingen in het wild. Een herinnering vol zon, zwempret en vriendschap waar je graag naar terugkomt.
Honden toegestaan
Sauna
Fitness
Adresgegevens | In der Enz 25, 54673 |
Camping In der Enz
Wat een heerlijke camping, prachtige plekken, kindvriendelijk, schoon en netjes sanitair.
Een kabbelend beekje erbij en de kinderen kunnen zich uren vermaken.
Het naastgelegen zwembad is helemaal geweldig.
Wat hebben wij ontzettend genoten van camping In der Enz! We hadden een prachtige plek aan het beekje in der Enz. Heerlijk tussen de bomen in de schaduw. sanitair was goed schoon wij stonden bij het kleine sanitair gebouw, daar waren wc en afwas gelegenheid. Kinderen vermaakten zich uren in het beekje dammen bouwen of heerlijk zwemmen in het prachtige naast gelegen zwembad! Ontzettend vriendelijk personeel die zich een slag in de ronde werkten. We hebben een heerlijke vakantie gehad!
Wij verbleven 10 dagen op de camping met onze zoon van 7 jaar. We hadden er een erg fijne tijd! De plekken zijn ruim, het sanitair erg netjes en aangepast aan kinderen (Babyroom en verlaagde wasbakken). Onze zoon speelde vaak in het riviertje, of ging pingpongen of fietsen op de camping met vrienden. Doordat het een kleine camping is, waren we hier gerust in. Dagelijks gingen we zwemmen in het openluchtzwembad naast de camping. Vanaf de camping konden we een autovrije fietsroute volgen naar het dorp, na zo'n 10 minuten fietsen kwam je bij de supermarkten uit. Nog in de omgeving: Duivelskloof, Mullerthal, kasteel van Vianden en meteen vanaf de camping starten er wandellussen. We zagen reetjes en een vos in het wild. Wij komen zeker nog terug naar deze camping!!
Camping was vol, plekken zitten dicht op elkaar en veelal op en neer rijden van auto's op de camping erg storend, er lopen veel kinderen, vond dat niet veilig. Weinig te doen voor kids van 8.
Twee heerlijke weken vakantie gevierd op camping In der Enz. Onze kinderen (4&6) hadden de tijd van hun leven. Het beekje was voor hen kei leuk, net als de speeltuin en vooral de vele Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes. In de avond staken we samen met mede campinggasten een vuurtje, roosterde marshmallows voor de kinderen en genoten.
De plekken zijn ruim opgezet, het sanitair is schoon (net als de paden en de kampeerplaatsen). Het zwembad was voor onze kinderen prima, goed onderhouden en een leuke glijbaan.
Wat een heerlijk, gezellige en ook rustige camping, alles klopt.
Mooie omgeving, mooie fiets en wandelroutes.
Mooie ruime plaatsen, zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaren en medewerkers. Fijn zwembad. Keurig sanitair.
We hadden 5 dagen geboekt, we zijn 10 dagen gebleven, dat wil wat zeggen.
Een absolute aanrader. Wij komen zeker weer terug.