3,9 miljoen reviews
    Activiteiten
  • 6
    Onderkomen

Over Landal Seawest

Bij Landal Seawest word je meteen gegrepen door de zee, de rust en die gezellige vakantiesfeer. Dit resort ligt in Nørre Nebel en biedt alles voor een stralende vakantie. Van binnenzwembaden tot sport en lekker eten, hier wil je zeker meemaken hoe ontspanning en plezier samenkomen. Bereid je voor op een heerlijke, energieke tijd aan de kust!

De ligging

Landal Seawest ligt in Nørre Nebel, ongeveer 4,5 km van het strand. Een prima plek om de rustige Deense natuur te ervaren en te genieten van de zee. Je bent snel bij de kust, perfect voor zomerse dagen of wandelingen. Dankzij de goede bereikbaarheid met de auto is het eenvoudig hier te komen en je hebt volop keuze uit leuke activiteiten in de buurt. Met de fiets ontdek je de omgeving snel en makkelijk. Het uitzicht op de omringende natuur is er telkens weer een reden om je vakantieplek niet meer los te laten.

Het hotel en de faciliteiten

Wanneer je bij Landal Seawest aankomt, voelt het gelijk als thuiskomen. Het resort heeft 297 kamers, klaar om je te verwelkomen met comfortabele bedden en een ontspannen sfeer. De faciliteiten maken je verblijf compleet: een binnenzwembad met whirlpool en waterglijbaan, een ruim buitenprogramma met fietsen, beachvolleybal, midgetgolf en golf, plus indoorsporten zoals tafeltennis en biljart. Wil je even relaxen? Dan vind je hier sauna, stoombad, massages en een spa. Voor de kinderen is er een gezellige speelplaats en entertainment met een leuk spelletjesprogramma. Of je nu actief wilt zijn of even wilt ontspannen, alles is hier in de buurt.

Eten en drinken

Je kunt genieten van lekkere eet- en drinkmogelijkheden, zoals een restaurant, eetzaal en een bar. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar, zodat je energiek de dag begint. Overdag en 's avonds is er ruime keuze aan hapjes en drankjes, altijd in een gezellige sfeer. Of je nu zin hebt in een simpele snack of iets meer culinairs, je vindt het hier allemaal. Alles wordt gedaan om je vakantie extra lekker te maken, zonder poespas maar mét gevoel.

Bij Landal Seawest betaal je ter plaatse de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen, deze zijn nog niet inbegrepen. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of beperkt open vanwege het seizoen, het weer of onderhoud. Je kunt er zeker van zijn dat je goed bent voorbereid: een fijne vakantie begint met wat praktische info, en hier weet je dat alles gewoon klopt. Zo krijg je volop plezier en ontspanning, zonder onverwachte verrassingen.

Landal Seawest blijkt een echte hit onder de vakantiegangers die op zoek zijn naar een familievriendelijke bestemming. Met een scala aan faciliteiten en activiteiten zoals een leuk zwembad met bandenglijbaan, golfslagbad, en bubbelbaden, tot aan een fitnessruimte, klimwand en badmintonbaan, is er voor elk wat wils. De omgeving wordt geprezen om haar schoonheid, perfect voor fietstochten naar Henne strand of de vuurtoren via duinpaden. Een dagje Legoland of het Wow park maken de vakantie compleet. Bovendien wordt de accommodatie omschreven als comfortabel uitgerust, ondanks dat vakantiegangers wordt aangeraden om op het verbruik van elektriciteit en gas te letten. Een prachtig groen en goed onderhouden park, ideaal voor een familie-uitje.

• Honden toegestaan

• 6
    Onderkomen

Door Kelly op 09-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Ze gooien zomaar het zwembad dicht geef het dan aan

Prima uitvalsbasis in Denemarken
Door Chantal op 16-06-2025
Gereisd met oudere kinderen

Prima midweek gehad op Landal Seawest. Het park heeft veel faciliteiten en is erg kindvriendelijk. Prachtige omgeving en binnen een uurtje sta je in Legoland. Accommodatie is van alle gemakken voorzien, let wel op dat elektriciteit en gas achteraf betaald moeten worden. Er zijn geen verduisterende gordijnen.

Prima verblijf!
Door Arie op 27-10-2024
Gereisd met jonge kinderen

We waren wat bevreesd na het lezen van enkele reviews maar hebben gelukkig een meer dan prima verblijf gehad.
In de herfstvakantie 1 week in 6B2 huisje verbleven met gezin van 5 (kids 12-10-8 jr oud). Huisje was schoon, grote oven, en voldoende keukengerei. 1 bed zakte wat door; rest was ok.
Mooi park met leuk zwembad (o.a. een vrij lange bandenglijbaan en reguliere glijbaan. Golfslagbad en meerdere bubbelbaden). Gebruik gemaakt van fitness (beperkt, maar prima voor even), klimwand 7,5€/20 min, badmintonbaan7,5€/u. Restaurant was prima eten maar niet zo sfeervol. Ook bijzonder was dat je de bestelling bij bar moet plaatsen.
Omgeving is mooi. We hadden fietsen mee, en zijn naar Henne strand gefietst (ruim 8km, via duinpad langs paarden). Ook van Hvide Sande naar vuurtoren gefietst door de duinen.
Dagje Legoland en dagje Wow park maakte het helemaal af.

Niet nog een keer als niks veranderd
Door F Pronk op 28-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Mooi aangelegd en onderhouden groen park, voor ons vakantie doel kennissen bezoeken en legoland goede plek.
We zijn 3 nachten geweest met kind van 10 en 18 jaar.
Huisje met woonkamer boven is niet praktisch. (Met kleine kinderen lijkt ons dat niet te doen). Let goed stroom en water verbruik.
Elektra meter bij de voordeur. Meting gaat in om 15.00 ongeacht of je dan aanwezig bent. Bij ons stond de vaatwasser aan en wasmachine heel vreemd. Let erop dat je zoveel mogelijk apparaten uitschakeld. Je betaald 2 kronen per tik.
Inventaris is niet compleet voor 4-6 personen. Ook kapot servies in de kast.
Bedden zakken door.
Lakens passen niet op het bed.
4x 1 persoons gekregen terwijl er 2 persoons toppers op de boxbed zijn.
Gordijnen zijn niet verduisterd. Onhandig met jonge kinderen.
Zwembad klein prima voor paar dagen.
Onderhoud zeer slecht. Schimmel op plafonds, kluisjes stuk, ligbedden mega doorgezakt.

Eens maar nooit meer!
Door CAM van Zwam-Tool op 04-10-2023
Gereisd met partner

Het huisje dat we hadden geboekt voldeed totaal niet aan onze verwachtingen gezien wat ze zeiden dat het eruit zou zien, gewoon niet ingericht qua kleuren volgens de website oud en bij elkaar geraapt zootje interieur, keuken bestek en servies bij elkaar geraapt, raambekleding slaapkamer was als enige een andere kleur (zwart)en de oude hadden ze laten liggen (stuk)in de kledingkast slaapkamer, bank was doorgezakt voelde de veren, in het kastje in de huiskamer lag nog meer troep dus er is nooit een laatste check geweest in dit huisje voor oplevering!!
(Maar daar betaal je dus wel voor)!
Je betaalt voor water en elektra extra maar je kan nergens een meter vinden van het water dus moet je ervan uit gaan dat het eerlijk gaat bij de afrekening?!
Ook het huisje ligt niet in Esbjerg maar 45 min rijden er vandaan

Nooit meer
Door M. Wijmans op 20-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

We hadden een huisje met bubbelbad geboekt. Daar aangekomen blijk je het bad 2uur vantevoren aan moet zetten anders heb je geen warm water in bad. Dus elke keer dat je in bad wil kost het je 2uur stroom betalen zonder dat je er iets aan hebt.
Matrassen zyn smerig, bank is door gezakt, servies is ook niet alles en huisje is net aan groot genoeg.
Zwembad is leuk maar niet groot genoeg voor het park.
We kwamen aan met een hond tydens het staartje van een storm en moesten met onze hond in de auto blyven wachten omdat het huisje niet schoon zou zijn. Na 1.5uur naar de voordeur gestaard te hebben zonder iemand te zien zyn we naar binnen gegaan. Het huisje bleek allang schoon te zyn.
Service bij klachten worden afgedaan met een ijsje.
Echt veel info over wat er te doen is word er niet gegeven.
Prijs/kwaliteit is absoluut niet in verhouding