Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Camping Gavina Creixell voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8.6
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | N 340, km 1181, Platja, 43839 |
Website | |
Social media |
- € 475
Yelloh! Village Le Jard
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 110
Yelloh! Village Camping Le Fayolan
- € 239
Yelloh! Village Mas St. Josep
- € 120
Yelloh! Village Domaine des Carrelets
Yelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)
CampingCamping Yelloh! Village Le Ranc Davaine
Centrale verwarming
Kluis
Tennis
Schrijf een review48 reviews
Keurige camping. Zwembad erg klein. Strand werkelijk geweldig mis alleen mogelijkheid tot huren van bedjes. Helaas voor pubers weinig tot geen vertier. Alle animatie is tot 12 jaar. Voor puber zou in hier zeker niet heen gaan. Ook is de wifi vreselijk slecht. Werkt alleen bij receptie en niet bij de chalets/ zwembad/ strand. Waardeloos !
2 weken hier gestaan met onze caravan. Zalige vakantie gehad. Mooie verzorgde nette camping. Heel proper sanitair. Mooi en rustig strand. Zeker aan de kant van de caravans door het natuurgebied. Bij de beachbar wat drukker.
Leuke kinderanimatie tot 12 jaar. (In het Nederlands)
De trein hoor je wel maar doordat we airco hebben en met de ramen dicht slapen geen last van gehad.
Een aanrader voor wie een rustige strandvakantie wil, met een beetje animatie.
Heerlijke camping aan het strand. Super mooie plekken als je direct aan het strand staat of iets eraf! Eten is wel ok, zwembad wat viezig en veel oorontstekingen.

Yelloh! Village Camping Gavina Creixell
Gavina is een fijne camping. Niet groot en massaal, maar wel gezellig. Het personeel is aardig en doen hun best het je naar je zin te maken. Wij zaten in een safaritent met airco. Mooie tent, goeie bedden, schoon en groot genoeg. Het sanitair is schoon, wel net iets te weinig voor het aantal mensen. Het zwembad is wat klein en het water heel troebel (mag echt wat vaker schoongemaakt worden). De locatie is geweldig, direct aan een heerlijk strand.
We zijn 2 weken bij deze camping geweest met onze eigen tent en kinderen van 4, 10 en 12. We hebben hier enorm genoten. Mooi aangelegde camping. Alle 3 de kinderen hebben het erg leuk gehad. De jongste bij het zwembad, de zee, speeltuin en elke avond naar een show. De oudsten vermaakten zich met alle spelletjes die in het zwembad werden gedaan, de zee en alle avonden voetballen. Er zijn voldoende Nederlanders voor vriendjes, maar niet superveel wat wij prettig vonden. Het entertainment team is erg leuk. Een team wat de gehele dag zorgt voor vermaak waar je aan mee kan doen en elke avond weer een show geeft. We komen niet vaak terug op een camping, maar Gavina is voor ons wel de overweging waard. Het restaurant is mooi bij het strand en lekker eten. Enig puntje wat wat ons betreft verbeterd mag worden is meer douches en toiletten. Leuk uitje in de buurt: siurana.
Wij hebben twee weken in de Kenya Lodge verbleven. Mooie safari tent met eigen sanitair en airco.
De camping is kleinschalig en ligt aan een mooi kindvriendelijk zandstrand. Het zwembad is niet heel speciaal maar prima voor jonge kinderen. De camping heeft een tweetal eetgelegenheden (foodtruck bij het zwembad en een sfeervol restaurant aan het strand). In het restaurant hebben wij een aantal keer heerlijk gegeten.
Op de camping worden ook voldoende activiteiten georganiseerd (o.a. minidisco's op het strand, live muziek op het strand, cocktailavonden en diverse voorstellingen in het theater).
Langs de camping loopt een treinspoor, hier hebben wij persoonlijk geen last van gehad.
Samenvattend hebben wij twee geweldige weken gehad en is de camping een aanrader.