Over Camping La Chapelle
Ontdek Camping La Chapelle, een bruisend stukje zomer vlak bij Argelès-sur-Mer. Hier loop je zo de warme Middellandse Zee in, terwijl je geniet van een splinternieuw waterpark met snelle glijbanen en relaxte zwembaden. Perfect voor wie verlangt naar zon, waterpret en gezellige ontspanning. Dit wil je meemaken!
De ligging
Camping La Chapelle ligt op slechts 200 meter van het strand in Argelès-sur-Mer, midden in een levendige omgeving die uitnodigt tot ontdekken. Je fietst binnen vijf minuten naar het centrum, waar je gezellige terrasjes en markten vindt. De ligging is ideaal, want je bent snel bij de zee of in de natuur voor mooie wandelingen. Zin in een dagje uit? Vervolgens geniet je later weer van je rustige campingplek. De omgeving barst van de activiteiten en mooie plekjes, perfect om je vakantie vol avontuur en ontspanning te vullen.
Camping La Chapelle voelt als een vakantieoord dat je niet meer wilt verlaten. Het waterpark met glijbanen en zwembaden zorgt voor waterpret voor jong en oud, terwijl de indoorspeelplaats en miniclub de kleintjes uren zoet houden. Wil je ontspannen? Neem plaats op het ruime solarium met comfortabele ligstoelen. Voor extra comfort zijn er verwarmde zwembaden, een grote lagune en een spraypark met waterstralen en glijbanen. Alles ademt gezelligheid en plezier, waardoor je echt het gevoel hebt alsof je hier thuishoort.
Op Camping La Chapelle hoef je je geen moment te vervelen bij eten en drinken. Er is een snackbar, afhaalservice en een bakkerij, dus verse broodjes bij het ontbijt zijn altijd mogelijk. Je kunt heerlijk zitten in het restaurant, waar de sfeer ontspannen is, of even een drankje doen in de bar. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een ontspannen maaltijd, je vindt hier altijd iets dat bij je past. Het eten wordt zo geregeld dat je je lekker snel weer in het water of in de zon kunt storten.
Voor je vertrekt, weet dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen; die betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen of het weer gesloten zijn, zoals zwembaden of sportvelden. Camping La Chapelle zorgt ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat, zodat je volop plezier hebt en zonder verrassingen van je vakantie kunt genieten. Zo ben je zeker dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een topvakantie aan de Middellandse Zee.
De locatie van de camping is top, met strand en winkels op loopafstand. Het gezellige centrum en de levendige boulevard maken elke dag aantrekkelijk. Vakantiegangers genieten van de schone camping, het mooie zwembad en de fijne sfeer. De stacaravans via Roan worden gewaardeerd om hun locatie en comfort, vooral de lounge premium zone. Ondanks kleine minpuntjes blijft de klik vooral positief, met veel vrolijke herinneringen aan de ontspannen dagen onder de zon en die gezellige avonde uitjes. Het team van Roan krijgt fijne woorden voor de vriendelijke ontvangst. Mensen vinden het makkelijk om de dag door te brengen aan zee of op leuke marktjes. Zo simpel en sfeervol kan vakantie zijn, dat maakt de sfeer snel stralend en warm.
Wasserette
Speeltuin
Cafe
Winkel
Sauna
Adresgegevens | Avenue du Tech, F-66700 |
Camping La Chapelle
Locatie is top. Strand en winkeltjes op
loopafstand. Grotere supermarkten ook dichtbij.
Camping is ook prima. Pas wel op voor de golfkarretjes van het personeel die over de camping scheuren de hele dag.
Zwembad is klein maar verder ook prima.
De accommodatie geboekt bij Marvilla Parks van Homair zou volgens de site minder dan 3 jaar oud zijn. Was echter gedateerd.
Nog niet klaar bij aankomst, maar dan verwacht je een schone caravan.
Vloer was vies, kraan badkamer plakte. De afstandbediening plakte. Vlekken op de muren.Stofwolken onder bedden. Rolgordijn sloot niet. Moest met ducttape worden vastgezet!
Horren werkten niet. Bedlampje was stuk.
De plancha was niet schoon.
Volgende keer boeken we weer bij onze vertrouwde organisatie.
Leuke camping op een toplocatie. Heel dichtbij strand, winkels, boulevard en het strand. Wij hadden een stacaravan via Roan en dat was top. Zeer vriendelijk personeel van Roan. Zwembad is ook prima. Alleen zijn ze er wel erg streng. Tot 12 jaar mogen kinderen niet alleen naar het zwembad, dit tot grote teleurstelling van onze kids.
De ligging van de camping is super, je loopt zo de camping af de gezellige boulevard op. Daardoor zijn er geen restaurants of ijstentjes nodig op de camping. Het zwembad is mooi, maar zoals tegenwoordig op alle campings is het zwembad te klein voor het aantal gasten, al kon je nog wel gewoon zwemmen en hadden wij er eigenlijk geen last van. Op sommige dagen moet na een fluitje iedereen het zwembad uit en op zijn plek gaan zitten/liggen, alle handdoeken die niet bezet zijn worden meegenomen waardoor het ligbed vrij komt, goed systeem. Verder is het een gemoedelijke camping. Wij hadden geen last van geluidsoverlast.
Camping La Chapelle
De camping ligt fantastisch, aan zee, aan een levendige boulevard. Leuk voor jong en oud.
Camping en zwembad is ook mooi en schoon.
Aanraders om te doen: Collioure (op tijd weg gaan ivm parkeren), Perpignan, strandje Le Racou. Di&Vr avond is er een leuke markt bij de haven van Argeles Sur Mer.
Onze meiden 13 & 16 jaar vonden het een leuke camping.
Leuke camping en overal dichtbij.
Leuk om ‘s avonds nog langs de winkeltjes te lopen of om een ijsje en vlakbij het strand.
We hadden een Roan stacaravan op de lounge premium zone was echt super.
En ook de het team van Roan die je ontvangt heel goed geregeld.
Marlou, Hans en Gaëlle bedankt voor de goede ontvangst.
Onze stacaravan stond aan de rand van de camping, letterlijk aan de drukke boulevard. Er zat alleen een hoge heg tussen. Elke avond lawaai van de loungebar en veel motoren en autos die hoog in de toeren langs racen. Ook de camping is net een gevangenis. Bezoek van vrienden die iets verderop stonden was streng verboden!? Ze zijn serieus letterlijk door de man met golfkar het terrein af gestuurd. Echt onbeschoft! Ook de camping zelf heeft geen sfeer. Bij het zwembad is meer verboden dan toegestaan. Strakke zwembroeken, geen balletje en niet eens een flesje water mocht er genuttigd worden. Veel Fransen op de camping die niet weten wat humor of lachen is. Wij gaan nooit meer naar Frankrijk en al helemaal niet naar deze camping.