3,9 miljoen reviews

Onderkomen

Buiten actief met de (klein-)kinderen
Door Hans Keus op 11-05-2025
Gereisd met jonge kinderen

We hadden twee geschakelde bungalows met een grote veranda voor het hele gezin oma, opa, dochters, schoonzonen en kleinkinderen totaal met z'n tienen. Het was in ons weekend begin mei vrij aardig weer, dus hebben we onze tijd daar vooral buiten doorgebracht. Voor de kinderen is met name het speelpark enorm leuk. Maar we hebben ons ook suf gerend achter de skelters die je daar voor slechts € 5 voor een halve dag kunt huren. Da's dan best lang met een paar van de energieke kleinkinderen. Zucht ;-).
's Avonds gebarbecued en spelletjes gespeeld, waardoor de TV vrijwel het hele weekend uit bleef.

Top verblijf!
Door Mariëlle van Minkelen op 30-04-2025
Gereisd met vrienden

Het was Top! Schoon en mooi park. Heel vriendelijk personeel en denken mee en bereid om het verblijf naar de zin te maken.

Leuke camping!!
Door Kim de Smit op 23-04-2025
Gereisd met partner

De Finngalow is een leuke ruime blokhut waar je makkelijk een week of langer in kan verblijven, maar ook voor een paar dagen kun je er even lekker bijkomen. De Finnaglow is van alle gemakken voorzien, zelfs een vaatwasser. Bij aankomst was alles netjes en schoon.
Op de camping is veel te doen voor kinderen, er is veel ruimte om te spelen. Medewerkers zijn vriendelijk en er is altijd tijd voor een praatje.
De eindschoonmaak hebben we zelf gedaan, er is bij de receptie een “schoonmaakstas” beschikbaar waar alles in zit om de accommodatie netjes achter te laten.
Het was tijdens ons verblijf op sommige momenten erg rumoerig doordat andere gasten de radio/ box erg hard hadden aan staan. Hier kan de camping weinig aan doen, maar kom je voor een stille camping dan kan dat wat tegenvallen.

Relaxte sfeer, mooi groen
Door Daphne Maurick op 08-09-2024
Gereisd met vrienden

Supervriendelijk ontvangst, huisje schoon en alles wat je nodig hebt aanwezig, zwembad verwarmt, behulpzaam en vriendelijk personeel ,erg genoten

Top camping
Door Linda Hogerhuis op 01-09-2024
Gereisd met partner

Elke plaats is mooi groot, heeft een kunstgrasmat vlak voor de caravan en privé sanitair, helemaal top! Warme douche, straal was oké. Prima uitvalsbasis, vlakbij Duitsland en op loopafstand van Winterswijk.

Prima camping
Door Denice op 25-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wij waren hier in augustus 2024 in bungalow fingalo. Wij hebben ons goed vermaakt en wat wij belangrijk vonden is dat het huisje schoon was. Klein maar verwarmd zwembad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooi restaurant. Door personeel tekort wel zelf bediening maar hadden wij geen moeite mee. Hadden oa ook een schuimparty georganiseerd wat echt fantastisch was. Dus wij zijn zeer te spreken over deze camping.

Capfun Het Wieskamp

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.