3,9 miljoen reviews
    Onderkomen
    Eetgelegenheden

Over Camping Belvedere Village

Intro

Belvedere Village in Castelnuovo del Garda is een verborgen parel aan het Gardameer, waar natuur en ontspanning samenkomen. Dit charmante dorp biedt een adembenemende omgeving voor een onvergetelijke familievakantie. Geniet van de drie prachtige laguneachtige zwembaden en laat de kinderen zich uitleven in het waterpark. Van beachvolleybal tot fietstochten, elke dag zit vol avontuur en plezier. Na een actieve dag wacht een smakelijk diner in het restaurant om samen van te genieten.

Locatie en omgeving

Belvedere Village bevindt zich in Castelnuovo del Garda, een betoverende bestemming aan het oever van het Gardameer. Deze centrale ligging biedt makkelijke toegang tot het meer en diverse natuurgebieden. Het strand is in de buurt, ideaal voor wateractiviteiten en zonnen. De omgeving biedt aantrekkelijk uitstapjes, zoals de stad Verona en fantastische wandel- en fietspaden. De camping is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeerplaats. Laat je verrassen door de schoonheid van deze regio!

Services en faciliteiten

Belvedere Village biedt een scala aan faciliteiten en diensten voor een zorgeloos verblijf. Geniet van drie indrukwekkende zwembaden en een waterpark voor de kinderen. Voor de maaltijden is er een restaurant dat heerlijke gerechten serveert, en voor een snelle snack of ontbijt zijn er bakkerij- en minimarkt voorzieningen. Vakantiegangers kunnen fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen. Ook zijn er laadpunten voor elektrische voertuigen en een wasservice beschikbaar. Wi-Fi is aanwezig, wat ideaal is voor wie in contact wil blijven. BBQ-faciliteiten zijn er ook, voor gezellige avonden onder de sterren. Het personeel zorgt voor een aangename, ontspannen sfeer met tal van activiteiten en voorzieningen.

Belvedere Village heeft verschillende betaalmogelijkheden en is goed bereikbaar. Het is belangrijk om te weten dat niet alle faciliteiten het hele jaar geopend zijn en dat sommige diensten tegen betaling kunnen zijn. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Cafe

Activiteiten
  • 7
    Onderkomen
    Eetgelegenheden

Voor kinderen leuk maar hygiëne ver te zoeken….
Door Suzan op 10-08-2021
Gereisd met jonge kinderen

De opzet is leuk voor kinderen, ruime zwembaden met rondom appartementen.Personeel vriendelijk/behulpzaam.Goede ligging kwa activiteiten in de omgeving zoals gardaland en caneva waterpark.Eenmaal in het huisje…. constateerde we wat mankementen zoals airco stuk, toiletbril stuk en weinig hygiëne kwa schoonmaak. Na 2 meldingen werden de mankementen snel gerepareerd maar de slechte hygiëne en dus de eerste indruk bleven de overhand houden. We hebben dan ook niet gekookt in het appartement.Bij het googelen op diverse sites wordt deze accommodatie als een 4 sterren aangeschreven maar dat is onze ogen zeker niet van toepassing, gezien de hygiëne in Corona tijd en onderhoud appartementen en restaurant….. is het niet meer dan een 2/3 sterren waard.Prijs/kwaliteit dus ook niet echt in verhouding.We zullen deze accommodatie niet opnieuw boeken en ook niet aanraden aan anderen

Kids enthousiast, wij minder
Door Inge op 13-08-2019
Gereisd met jonge kinderen

Tsja, een dubbel verhaal. Eerst de goede punten, maar lees ook ff verder daarna ;-). Opzet is fantastisch, park is kindvriendelijk (leuk tot ca. 10 jr), parkeren bij de deur, leuk appartement met airco, veel schone handdoeken. Maar dan: onderhoud en schoonmaak vonden wij dramatisch. Douches bij het zwembad doen het niet, wc-bril en douchedeur en lampen kapot, zeer vuile ramen, beddengoed niet schoon, tuintafel zo gammel dat we hem niet konden gebruiken etc. En dat drukte toch een stempel op het verblijf voor ons. Directe omgeving valt tegen, je loopt niet ff naar een leuk centrum of het Gardameer, je hebt een auto nodig. Sowieso is de omgeving erg druk (Peschiera, Sirmione). Je hebt weinig privacy buiten op je terras, want direct naast je is het terras van de buren en boven je heb je twee balkons van andere appartementen. Onrustig dus. We waren een week een appartement in Oostenrijk gewend (degelijk en schoon), dus dit viel extra tegen.

Erg verouderd
Door Nancy op 03-08-2019
Gereisd met jonge kinderen

De appartementen waren erg verouderd (hele oud keukentje, badkamer veel tegels eruit en oud en vies) en de appartementen liggen ook erg afgelegen. Gelukkig hebben de kids zich wel vermaakt in het zwembad maar wij gaan hier zeker niet meer terug naar toe. Via de touroperator was het niet mogelijk bij dit verblijf handdoeken bij te boeken. Maar eenmaal daar aangekomen lag er een stapel handdoeken in de badkamer en halverwege de vakantie ook nog nieuwe handdoeken ontvangen.
Barpersoneel was wel erg aardig.

Camping Belvedere Village

Een fantastisch vakantiepark / gemoedelijke sfeer
Door John op 30-08-2018
Gereisd met jonge kinderen

Dit is een geweldig vakantiepark met appertementen. Wel doelgroep gezin met jonge kinderen. Enorm genoten van de zwembaden, service en algehele gemoedelijke sfeer. Vriendelijk personeel. receptie lang open tot 22 uur. Winkeltje, restaurant op het park. Animatie voor de kinderen goed geregeld. Huisje (voorzien van airco en grote koelkast) wat klein, maar met de zon ben je toch veel buiten. Buiten het park, supermarkten in de buurt. Genoeg mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Receptie helpt je graag. We gaan zeker nog een keer !!

Top verblijf, vooral voor gezinnen met jonge kids
Door Hanneke op 16-08-2018
Gereisd met jonge kinderen

Belvedere Village is een super verblijf! Dit appartementencomplex (géén camping) is schoon, keurig en goed onderhouden. Complex is vooral ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Drie schone zwembaden mèt badmeesters! Een leuk entertainmentprogramma. Winkeltje is elke dag van 8:00 tot 19:00 uur open. Qua assortiment prima, maar er zijn voldoende supermarkten als Aldi en Lidl om de hoek. Restaurant is ook prima. Mooie dorpjes in de buurt.
We verbleven in een Premium appartement voor 6 personen. Goed te doen met 4 personen. Voor 6 leek ons wat krap, vooral met het oog op opbergruimte: is weinig, zelfs voor 4 personen. Verwacht dus niet teveel ruimte en luxe, los van een vaatwasser (hoera!!) en airco (fijn!). Sanitair is basic, maar goed. Om de dag worden vloeren schoon gemaakt en krijg je nieuwe handdoeken. Heerlijk!
Kortom: wij hebben een topvakantie gehad en komen zeker terug!

Fantastisch
Door Hoekstra op 23-07-2018
Gereisd met jonge kinderen

Heerlijke locatie met prachtig zwembad voor alle leeftijden en 2 aparte zwembaden voor alleen de kleintjes. Gerenoveerde appartementen met vaatwasser en airco. Alleen aan de WiFi moet nog wat gedaan worden.

• Camping Cisano & San Vito

Camping Eurocamping

7.1
    ItaliëPlaatsen rond het GardameerPacengo di Lazise

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.