3,9 miljoen reviews

Eetgelegenheden

Genieten op de camping
Door Marije op 09-09-2024
Gereisd met oudere kinderen

We hadden een erg ruime plek met mooi uitzicht op het kasteel van Montaigu-le-blin. Iedere avond mooie zonsondergang. Wij waren hier eind augustus, dus het was redelijk rustig op de camping. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Een avond op de camping een driegangen diner gegeten, erg lekker gekookt en gezellige sfeer! Het sanitair was prima. Leuke stadjes & dorpjes in omgeving en supermarkt op 10 min rijden afstand. Zeker een aanrader!

Prachtige camping, leuk met kinderen
Door Inge Coomans op 16-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wij zijn 2 weken wezen kamperen op de camping en hebben een heel fijne tijd gehad. De kampeerplaatsen zijn heel ruim, zodat je plek hebt voor je tent en ruim plek om te zitten. Ook zijn er veel bomen, zodat er schuduwplekken zijn. De camping is heel mooi gelegen, wij hadden vrij uitzicht op heuvels en kasteel. Goed zwembad, ruime speelplekken, diertjes, voetbalveld en meerdere keren in de week kan je aanschuiven in het restaurant. Nieuwe eigenaren doen supergoed hun best, zijn vriendelijk en betrokken en ook heel fijn; kunnen lekker koken. In de omgeving zijn leuke dorpjes, marktjes en wandel en fietsroutes.

Toevallige ontmoetingen zijn vaak de leukste
Door Rob op 04-07-2024
Alleen gereisd

Bij toeval hier terechtgekomen en wat een geluk dat dat gebeurd is. Prachtige kleinschalige camping waar het goed vertoeven is. Nieuwe eigenaren doen echt hun best om het je maar de zin te maken en zijn geïnteresseerd. De dame kan ook nog eens lekker koken! Kan iedereen aanraden om hier eens aan te gaan. Met of zonder kinderen is het hier leuk. In de parkachtige tuin of op het achtergelegen terrein waar je ook nog een mooi uitzicht heb.

Zoals een camping bedoeld is!
Door Marc op 27-06-2024
Gereisd met partner

Mooie natuurlijke ligging op een heuvel en zeer grote campingplekken (250-300m2) . Heerlijk zwembad. Meerdere keren per week gelegenheid om ‘s avonds te eten. Leuke stadjes in nabije omgeving. Ook de wielrenner kan hier goed uit de voeten; mooie klimmetjes, lange afdelingen en goed wegdek. Nog een paar puntjes op de i te zetten voor de nieuwe eigenaren.

Echt genieten op prachtige plek
Door Hanneke op 08-05-2023
Gereisd met jonge kinderen

Wij zijn hier in de zomer van 2022 per toeval verzeild geraakt en wat een schot in de roos was dit! Prachtig gelegen camping met gemoedelijke sfeer en goede prijs kwaliteitverhouding waarbij de table de hotes (en gegrilde kip) een absolute meerwaarde en must is tijdens je verblijf. Het bij het zwembad gelegen veldje is uitermate geschikt voor mensen met kleine kinderen. Het uitgestrekte achtergelegen veld voor de rustzoekers die van een fantastisch uitzicht willen genieten. De kinderen (toen 3 en 5 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt en ook voor de wielrenner is het een mooie omgeving om je uit te leven. De pony ritjes en het buikschuiven waren ook hoogtepunten.
Tip voor dagje uit met kinderen is pretpark le Pal.

Super!
Door Joyce op 03-08-2022
Gereisd met jonge kinderen

Voor vertrek waren we enigszins sceptisch. Op zoover een hele hoge score, maar de laatste review uit 2019. Ons verblijf bij Les Voisins was echt fantastisch! Marjan en Henri zijn hele prettige mensen, kennen van iedereen de naam, organiseren super leuke activiteiten voor de kinderen (marshmallows roasteren, water- en zeepbaan etc.) De camping is erg goed onderhouden en mooi. Er heerst een prettige sfeer en onze zoons van 5 en 2,5 jaar konden alleen over het terrein lopen. Tijdens ons verblijf waren er vrienden die hielpen, hele warme en vriendelijke mensen. Jammer dat het te koop staat! Wij hebben een super leuke vakantie gehad!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.