Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8.8
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Kristalli Hotel & Appartementen
Bij Kristalli Hotel & Appartementen voel je gelijk de vakantiekriebel. Dit gezellige adres ligt in het pittoreske Malia, vlakbij zandstranden en bruisend nachtleven. Of je nu komt voor rust, Strandweg plezier of de oude stad, hier ervaar je de zonnige sfeer en comfort die jouw Kreta-vakantie compleet maken. Klaar voor genieten? Dit wil je niet missen.
De ligging
Kristalli Hotel & Appartementen ligt in het hart van Malia, op korte loopafstand van het strand en de oude stad. Je wandelt zo naar de gezellige straatjes met winkels, cafés en bars. Fietsverhuur en openbaar vervoer zitten dichtbij, waardoor je makkelijk de omgeving verkent. Het ideale startpunt om volop Kreta te ontdekken en toch lekker dichtbij de leukste hotspots te zitten.
Je voelt je direct thuis in Kristalli, met haar lichte, stijlvolle kamers en gezellige sfeer. Het hotel beschikt over een mooi buitenzwembad met zonneterras, waar je ligstoelen en parasols gratis gebruikt. In de tuin geniet je van de groene rust en de happy vibe. Op het terras drink je verfrissende drankjes bij de poolbar. Met gratis Wi-Fi in het hele complex, een snackbar, en mogelijkheden voor fietshuur en bagageopslag, zit je hier precies goed voor een relaxte vakantie aan Kreta.
Elke ochtend staat er een lekker ontbijtbuffet klaar, met verse broodjes en geurige koffie. In de snackbar en de hotelbar haal je de hele dag door verkoeling en een drankje. De sfeer is relaxed en uitnodigend, perfect om de dag goed te beginnen of na een dag vol ontdekkingen even te genieten. Op verzoek kunnen ze speciale menu’s of dieetgerechten voor je maken, zodat iedereen hier precies krijgt wat hij lekker vindt.
Je betaalt ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen. Sommige faciliteiten, zoals de fietsverhuur, airconditioning, de wasservice, kunnen extra kosten met zich meebrengen. Het hotel is goed voorbereid op jouw komst, met vriendelijke staf en overzichtelijke voorzieningen. Zo ga je vol vertrouwen op vakantie en geniet je zorgeloos van alles wat Kristalli te bieden heeft.
De vakantiegangers waarderen de ruime en nette appartementen, zelfs als ze wat gedateerd zijn, en genieten van de rustige ligging in Oud-Malia, op korte loopafstand van gezellige restaurantjes en dicht bij het bruisende nachtleven. Ze vinden het complex goed onderhouden met mooie grasveldjes en dagelijks schone kamers. Het ontbijt wordt als mooi verzorgd ervaren, vooral bij mooi weer. De locatie is ideaal om Kreta te verkennen, vooral met een auto, en de sfeer wordt als gastvrij en familiaal omschreven. Hoewel extra kosten voor airco en het zwembad soms wat tegenvielen, blijft de algehele ervaring zeer positief. De vakantiegangers genieten van de ontspannen sfeer, de vriendelijke omgeving, en de nabijheid van leuke plekjes.
Hotelkluis
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 52 Pavlou Mela st. 52, 700 07 |
Website | Kristalli Hotel & Appartementen |
Kristalli Hotel & Appartementen
Het was een hele mooie ervaring, het appartement is wat gedateerd maar zeer ruim en netjes in orde. Voor ons dik in orde. Ze hebben ook gerenoveerde studio's. Het ontbijt was mooi verzorgd, bij mooi weer heel aangenaam maar bij wind en regen is het iets minder. Het oude gedeelte van Malia waar wij dus zaten heb je heel veel leuke restaurantjes, op loopafstand van het appartement. Het is wel een 2 kilometer van het stand gelegen. Wij hadden voor de volledige periode een auto, dat is wel nodig wil je wat verder op verkenning. Wij vonden alles zeer goed.
Rustig gelegen in Oud-Malia. Heerlijke plek en binnen 5 minuten ben je bij 2 pleintjes met leuke restaurantjes. Loop je nog 5 minuten door dan zit je midden in het nachtleven van Malia, of zoals onze zoon zei, de Strip.
Elke dag werd de kamer gedaan, top. Ook het complex zelf wordt goed onderhouden, de grasveldjes liggen er mooi bij. Apprtement was summier, een slaapkamer en een een woonkamer
Airco was zeker nodig, maar let op, ondanks dat er bij Zoover staat dat bij de kamerfacilteiten (inclusief) airco staat vermeld, moet je er ter plekke wel voor bijbetalen. € 210 contant of € 252 via de pin. Griekse methodes, contant scheelt belastingen. Klacht bij Zoover loopt nog. Zwembad zou gezien het formaat wel zonder luchtbedjes/ballen etc mogen, daarvoor is het te klein. Verder genoten van Kreta.
Kristalli was helemaal top! Beetje jammer dat we 9 euro per dag moesten betalen voor de airco wat voor ons 180 euro was in totaal. Van te voren heb ik hiernaar gevraagd bij Zoover maar zij konden hier geen antwoord op geven. Dit terwijl deze afspraak toch heel duidelijk is tussen Zoover en Kristalli. Bij Kristalli kan je namelijk incl airco boeken maar Zoover heeft ervoor gekozen dit niet aan te bieden met als gevolg veel bijbetalen. Dit is dus ons enige minpunt. Kristalli is geweldig en de mensen die het runnen zijn super!
Kristalli Hotel & Appartementen
Accommodatie was zeer goed eten was goed en vriendelijk personeel. Zwembad was te klein mijn kinderen misten de glijbanen en airco moest apart betaald worden wat niet goed omschreven stond op jullie site.
Heerlijk hotel gerund door een zeer gastvrije, vriendelijke familie. Altijd tijd voor een praatje, of meedenken voor dagtripjes. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met onze kinderen van 13 en 15 jaar. Zeker een aanrader en we komen zeker nog een keer terug.
Zeer tevreden over ons verblijf in kristalli, de warme familie is supergastvriendelijk, altijd tijd voor een praatje en een grap. We komen zeker nog een keer terug. Eten bij kristalli lekker, goede prijs kwaliteit verhouding. Uiteten kun je lekker in oud malia bij milos, nostimo en nog veel meer leuke gezellige restaurantjes op loopafstand. We hebben 3 dagen een quat gehuurd bij auto moto retails "minoan king" , geen aanbetaling of borg. Tevens een nederlans sprekende vrouw die daar werkzaam is. Ook 1 dag een auto gehuurd en naar de grot van zeus geweest en de mooie baaien van Ellounda en plaka op advies van de eigenaresse van kristalli. Ze denken met je mee en bij terugkomst vragen ze hoe je dag was. Agios Nicolas en Sissi zijn ook mooie plaatsen om te bezoeken. Kortom wij hebben ontzettend genoten met onze kinderen van 13 en 15 jaar. Tot de volgende keer👍