BBQ toegestaan
Zee: 4200m
Treinstation: 4500m
Adresgegevens | Ruigenhoekerweg 5, 2211 ZG |
Duinresort Dunimar
Wij verbleven in de Oud -en Nieuwweek ik huisje nr 32. Doel was een vuurwerkvrije periode overbruggen met onze hondjes. Voorgaande jaren lukte dit prima maar met de nieuwbouw en de overstap van landal naar roompot is de situatie volledig veranderd. Vuurwerkvrij is dit parkje absoluut niet meer! Daarnaast nogal wat beginners gebreken ik het nieuwe huisje. Receptie mensen heel lief en gastvrij
Dunimar ligt leuk als je met de hond regelmatig naar het strand wilt en daarnaast houdt van leuke uitstapjes in de omgeving. Het huisje is best knus, maar de ouder slaapkamer echt veel te klein en het bed echt veel te hard. Uit de douche kwam nauwelijks water en het huisje had wat schoner gekund. Met name het slecht bed betekent dat ik niet terug kom op dit park.
Prima park, leuke uitstraling, klein, er wordt nog bijgebouwd. Geen mogelijkheid om te eten op het park of eten af te halen. Huisje voldeed prima, maar ik vond dat het wel wat schoner kon. Nog stof, spinrag gezien en hier en daar een vlek. Goede uitvalsbasis om te fietsen, naar het strand/duinen te gaan, leuke plaatsen te bezoeken. Hartelijke ontvangst.
Voor pasen geboekt erg op verheugd maar moesten een week later toch afzeggen door omstandigheden . Nu hadden we geen annuleringsverzekering genomen ook best dom natuurlijk . Maar we werden niet tegemoet gekomen dus krijgen we nu nog maar 10% terug. Erg jammer maar ja zeiden ze dat staat nu eenmaal in de voorschriften. Dus volgende keer maar elders een chalet huren geen dunimar meer voor ons .
Rustig vakantiepark met vriendelijke receptie en medewerkers. Gunstige ligging, diverse uitjes mogelijk in omgeving.
We zijn een weekend op het park dunimar geweest. Het park zit midden in een bebouwing van nieuwe huizen dus het is een bouwput geworden maar dit was voor de tijd al aangegeven. Op Het park zelf valt niets te beleven maar het is een prima park om te verblijven als je zelf ondernemend bent en graag op pad gaat. Het huisje is mooi, en zeer schoon. Gezellig en knus. De medewerkers van de receptie zijn ontzettend vriendelijk. Bij aankomst stonden er buiten op tafel kannen met koffie en thee en lekkernijen om te pakken. Erg leuk en goed over nagedacht.
Voor een weekend met pubers en hond is het een prima park.