Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Bos: 1m
Adresgegevens | Tipweg 10, 5455 RC |
Camping Boszicht
Schrijf een review101 reviews
Prachtige camping, gezellige knusse veldjes,mooie plaatsen.
Sanitair gebouw brandschoon en bij de afwas plaats zelf verse bloemen in vaasje.
Mooie omgeving,wandel en of fiets vanaf de camping meteen het bos in.
Leuk voor kinderen tot n jaar of 8 denk ik.
Super veel fietsjes,skelters enz.grote zandbak en trampoline.
Gastvrij ontvangen en elke dag n praatje met Riet(Camping eigenaar)
Toppie,wij hebben zeer genoten en komen graag nog eens terug.
Mooie kleine camping, bijzonder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Geweldige omgeving om te fietsen en te wandelen. Mooi meertje in het bos waar onze hond fijn kon zwemmen. Veel speelattributen aanwezig voor de kinderen, omheind terrein zonder zwembad zodat de kleintjes veilig rond kunnen lopen. Er is een soort mini-kinderboerderij met aaibare dieren en een hertenkamp. Fijn schoon sanitair, 2 gebouwen waarvan eentje wat gedateerd.
Minpuntje zijn de straaljagers die af en toe met veel kabaal overvliegen. En we misten een loosplaats voor grijs water.
Verder zijn de eigenaren erg aardig en houden een dagelijks rondje met een persoonlijk babbeltje voor alle kampeerders.
Mooie rustige camping,leuke speelplek voor de kids.Wij hadden een prachtige plek bij de vijver,heerlijk rustig!
Toiletgebouwen werden goed bijgehouden,schoon en goede douches!
Het terrein werd goed bijgehouden,bij droogte werd er zelfs gesproeid. Riet kwam elke dag even een rondje op de scooter langs om een praatje temaken,kei gezellig!!
Mill vlakbij voor de boodschappen en met genoeg restaurantjes om te lunchen en/of dineren!
Genoeg fietsroute's en bos aan de overkant! Echt een aanrader..
Heerlijke rustige camping maar ook zeker geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er is een leuk speelplein. Vriendelijke beheerders.
We hebben twee weken op de camping gestaan en erg naar ons zin gehad. De camping ligt direct aan het bos waar je heerlijk kan lopen. Staat van het sanitair was erg schoon. De camping eigenaren zijn aardig en altijd in voor een praatje. Aanrader voor rust en ruimte maar daarnaast ook kinderen ( en ouders ) een leuke camping.