3,9 miljoen reviews

Activiteiten
    Onderkomen
  • 9

Over Vakantieoord Het Lorkenbos

Lorkenbos Bungalowpark is rustig gelegen en ruim van opzet. Bij de huizen heb je veel privacy en je ziet overal groen om je heen. Ook zijn de huizen goed schoon. In het restaurant kun je meestal een hapje eten, al is het in het laagseizoen soms gesloten. Ook het zwembad is dan niet altijd open. Het park ligt naast natuurpark De Hoge Veluwe.

Vakantiegangers genieten hier echt van de frisse lucht, het mooie uitzicht over heide en bos, en de rust die de omgeving uitstraalt. De huisjes zijn ruim, schoon en gezellig, perfect voor momenten van ontspanning en privacy aan de rand van het park. Veel reizigers komen al jaren terug, omdat ze de goede service, hygiëne en vooral de huisdieren-vriendelijkheid waarderen. Ze fietsen graag door de mooie natuur en maken leuke uitstapjes, zoals de huifkar van de beekse hoeve of een gezellige avond in de brasserie. Het gevoel van rust, de nette huisjes en de fijne sfeer zorgen voor blijvende herinneringen. Het is duidelijk: hier krijg je de vakantiekriebels pas echt te pakken en wil je vooral weer terugkomen.

• Internet

Schrijf een review

Activiteiten
    Onderkomen
  • 9

Het is hier fantastisch!!
Door Vakantiegangers op 20-04-2026
Gereisd met vrienden

Prachtig huis. Super mooie ligging.
Brasserie Roekel; zeer vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Leuk in de omgang met onze groep mensen!
De huifkar van de beekse hoeve is ook helemaal geweldig om te doen. Ook super leuk ontvangen em veel moois gezien !
We hebben echt genoten en het is zeler een aanrader.

Aanrader!
Door Wessels op 21-01-2025
Gereisd met jonge kinderen

Mooi huis, ruim, schoon.
Mooi uitzicht over heide en bos, zodat je smorgens al diëten zag lopen.
In de winter is er op jet park niks te doen, maar in de omgeving wel.

Goed vertoeven in de huisjes van het Lorkenbos.
Door Fam. Veenendaal. op 20-01-2025
Gereisd met partner

Wij,, 2 zussen met hun hondjes ( partners laten we thuis)🙃 komen al vele jaren 17//18 jr. hier op ‘ t . Soms zelfs vaker dan 1x per jaar. Gewoon om de ligging, vriendelijke en goede service, hygiëne en zeker ook omdat huisdieren welkom zijn . Natuurlijk ook om de huisjes. Deze zijn en worden goed onderhouden Niet vaak meegemaakt dat er iets niet voldeed. Voorkeur voor een bepaald huisje hebben we niet ,, we hebben er al vele uitgeprobeerd,, alle even fijn. Zo mogelijk komen wij elk jaar weer terug. 👍👋

Heerlijk daar
Door Anneke op 20-01-2025
Gereisd met partner

Wij zijn daar al paar x geweest en gaan dit jaar weer. Ik kan alleen maar zeggen... geweldig daar,, schoon.. vriendelijk.. heerlijke omgeving.. daar krijg je geen spijt van.
Gaan voor de 6ede x... dussss

Het Lorkenbos is mijn rustpuntje
Door Marianne op 19-01-2025
Gereisd met partner

Komen al vele jaren op het Lorkenbos .
Heerlijk tot rust komen in een prachtige omgeving.
Hele fijne mooie huisjes, met veel privacy aan de rand van het park.
Wij zitten hele dagen op de fiets in de mooie natuur.
Huisjes zijn gezellig en schoon.
Komende zomer zijn wij er weer.

Geweldig
Door Angelique op 19-01-2025
Gereisd met partner

Fantastisch park midden in de natuur .prachtige fiets en wandelroutes .heerlijk rustig waar je in het voorjaar de volgens nog kunt horen fluiten .de accommodatie vonden wij heel schoon en perfect ingericht met prachtig uitzicht over de heide .wij kwamen voor de rust en dat was gelukt .leuk personeel je kunt voor alle vragen en folders terecht bij de receptie