3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
9.2
FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.2

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Eftalia Aqua Resort

Bij Eftalia Aqua Resort wacht een stralende vakantiebestemming vlakbij het bruisende Alanya. Dit hotel brengt je direct naar de zon, strand en waterpret. Met uitgebreide faciliteiten en een ligging vlakbij zee, beleef je hier alles voor een vakantie vol genieten en herinneringen maken. Klaar voor die vakantiekriebel? Dit wil je niet missen!

De ligging

Eftalia Aqua Resort ligt in Türkler, net buiten Alanya, op ongeveer 18 km van het centrum van de stad. Dit betekent dat je volop van de rust kunt genieten, maar ook makkelijk de levendige sfeer van Alanya opzoekt. Het hotel ligt op ongeveer 100 meter van het privé zand-/kiezelstrand, waar parasols en ligstoelen gratis klaarstaan. Met de bushalte en autoverhuur op loopafstand, reis je eenvoudig verder. De dichtstbijzijnde luchthavens, Antalya en Gazipaşa, liggen respectievelijk 110 km en 60 km verderop. In de omgeving vind je gezellige winkels, supermarkten en leuke plekjes om te verkennen. Of je nu wil relaxen aan het strand of de omgeving wil verkennen, hier begint jouw perfecte vakantie!

Het hotel en de faciliteiten

Eftalia Aqua Resort voelt als een luxe thuishaven waar je je meteen thuis voelt. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen, allemaal modern en netjes ingericht. De vriendelijke receptiemedewerkers zorgen dat alles soepel verloopt, en je voelt je meteen welkom. Je hebt toegang tot meerdere zwembaden, waaronder eentje met glijbanen en kinderbadjes, perfect voor waterpret met het hele gezin. Wil je relaxen? Dan geniet je in het bubbelbad of bij de spa en sauna. Voor wie actief wil blijven, is er een fitnessstudio, tennis, beachvolleybal en veel wateractiviteiten. De tuin en de speelplaatsen zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl je in de winkels op het terrein leuke souvenirs scoort. Je kunt zelfs fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Voor extra gemak zijn er diensten zoals autoverhuur, kinderopvang, medische hulp en roomservice. Kortom, alles is aanwezig om je verblijf comfortabel en plezierig te maken.

Eten en drinken

Bij Eftalia Aqua Resort vind je diverse eetmogelijkheden die je dag heerlijk starten en afsluiten. Het hoofdrestaurant serveert uitgebreide buffetten met verse producten en lokale gerechten, ideaal voor elke smaak. Je kunt ook genieten van snacks en drankjes bij de bar of de snackbar, waar je vaak terecht kunt voor een verfrissend drankje of een kleine hap. In de bars kun je ontspannen met een koud biertje, wijn of frisdrank. Wil je iets bijzonders? Dan vind je in de à-la-carterestaurants heerlijke Ottomaanse, Italiaanse, Aziatische en Grill-gerechten. Alle faciliteiten zorgen dat je je makkelijk kunt laten verwennen. De openingstijden variëren, zodat je altijd op je gemak kunt genieten. Kortom, eten wordt hier echt een feest van versheid, smaak en gezelligheid.

Je favoriete vakantiedagen begin je vol goede moed, maar het is handig te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke betaald moeten worden. Sommige faciliteiten of activiteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen, en door seizoenswisselingen kunnen sommige voorzieningen gesloten zijn. Gelukkig weet je dat alles voor je geregeld is en dat je goed bent voorbereid. Zo kan je onbezorgd genieten van je vakantie bij Eftalia Aqua Resort en alle gezellige, zonnige momenten die je hier te wachten staan. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Vakantiegangers komen volledig tot rust in het stralende hotel waar de kamers ruim en mooi zijn. Ze genieten van de hygiëne en het vriendelijke personeel dat altijd klaarstaat. Vooral de familiekamers vallen in de smaak, ideaal voor gezinnen die gezellig samen willen onthaasten. Het eten is afwisselend en voldoende, waardoor je je geen moment verveelt. Het animatieteam zorgt voor een levendige sfeer en gezellige momenten, terwijl de grote mogelijkheden het hotel echt bijzonder maken. Ze komen terug omdat ze zich thuis voelen en de sfeer hen aanspreekt. Hier wordt de vakantiekriebel echt wakker, met mooie herinneringen aan zon, zee en goede vibes. Een plek waar je graag weer naartoe wilt gaan.

• Discotheek

• Parasols

• Pool bar

Strand
  • Zandstrand

• Door weg gescheiden van strand

Overige informatie

Schrijf een review

süper hotel
Door Soykan op 28-10-2025
Gereisd met oudere kinderen

Ik kwam met mijn gezin en we waren erg tevreden over het hotel. We denken erover om nog eens terug te komen. De kamers zijn erg ruim en ik raad de familiekamer aan.

Süper otel
Door Büsra op 28-10-2025
Gereisd met partner

Ik was erg tevreden over het hotel. Ik kwam met mijn vriend. De kamers zijn mooi en hygiënisch. Ik zou dit hotel aan iedereen aanbevelen.

Goed en mooi hotel
Door Kevin Fronczek op 15-10-2025
Gereisd met vrienden

Vriendelijk personeel! Ook de front office manager is een goede man die altijd voor ierdereen klaar staat. Managers personeel eftalia aqua is niet te vergelijke met andere hotels... Komen hier graag! Ook schoonmaak en hygiene overal is goed.

Perfect hotel
Door Milly op 13-10-2025
Gereisd met jonge kinderen

Een heel goed en mooi hotel. Veel mogelijkheden en vriendelijk personeel. Goede, ruime kamer die goed bijgehouden worden. We zijn er 14 dagen geweest en hebben ons niet verveeld. Eigenlijk kwamen we nog tijd te kort! We gaan hier volgend jaar zeker weer terug komen.

Toppie
Door Claudia van Roon op 10-10-2025
Gereisd met vrienden

Leuk familie hotel, eten afwisselend en voldoende; gezellig animatie team, wij komen zeker terug

Top hotel
Door Melanie Jesuthasan op 10-10-2025
Gereisd met partner

Zeer leuk hotel veel te doen voor de kinderen/volwassenen de kamers worden goed schoongemaakt en netjes gemaakt echt een aandrader