3,9 miljoen reviews

Schrijf een review

Ruimte
    Inrichting
    Natuur

Genieten op Domaine de Mounoy!
Door Familie Houwers op 23-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wat een heerlijk vakantieplek is dit. Met vijf fijne vakantiehuisjes voorzien van alle gemakken en ruime kampeerplekken is het genieten voor iedereen.
Voor het tweede opeen volgende jaar zijn we te gast bij Frits en Kathy en hun pup Skip. Het is weer heerlijk; de gastvrijheid, de ruimte, de gezelligheid, de croissantjes, de gezamenlijke bbq en niet te vergeten de pizza avond met zelf gemaakte pizza’s uit de 300 jaar oude oven van het bakkershuisje.
De kinderen vermaken zich in het zwembad en het spelen van een potje tafeltennis, tafelvoetbal en sjoelen onder de grote half open kapschuur.
Domaine de Mounoy ligt is het mooie heuvelachtige Gers in Zuid Frankrijk, waar de zonnebloem- en wijnvelden elkaar afwisselen tussen de authentieke dorpjes. In de regio is er genoeg te beleven voor jong en oud.
Wij hebben weer enorm genoten van onze vakantie en willen eigenlijk nog niet naar huis.

Heerlijke vakantie gehad.
Door Margot op 08-05-2023
Gereisd met partner

Wij hebben een fantastische week gehad in een heerlijk huis. Het was nog rustig vlak voor het begin van het seizoen. We hebben lekker gefietst in de prachtige omgeving. Genoten van het zwembad en genoten van de grote gastvrijheid van Frits en Kathy. Het was erg gezellig.

Geweldige sfeervolle locatie
Door Iwan Knoeff op 17-08-2022
Gereisd met partner

De eigenaren; Kathy en Frits maken er altijd iets speciaals van voor de gasten. Dit kan zijn van een warm welkom tot een avond met gezelligheid.
De geweldige accomodaties waar sfeer en authenticiteit de juiste woorden zijn, bestaat er de mogelijkheid om samen met de "mede-vakantiegangers" spontaan in de avond te BBQ-en of dit jaar voor het eerst pizza's te bakken in een oven van 300 jaar oud.
Na een avond gezelligheid is het zwembad de ideale plek om de rust op te zoeken en kunnen kinderen zich top vermaken. Vooral als Frits in beeld komt bij het spel van de kinderen "dan is niets te gek en kan/mag er veel".
Het bezoeken van een locale markt, een dorp of een stad tot een dag naar de Pyreneeën bestaat tot de mogelijkheden. Eventuele activiteiten voor de kinderen zijn ook in de omgeving te vinden.
Zijn jullie toch degene die liever met een tent op vakantie gaan, zijn jullie van harte welkom op Domaine de Mounoy.
Kortom top ....

Top vakantie! Puur genieten!
Door Sandra op 18-07-2022
Gereisd met jonge kinderen

Voor het eerst in ons leven dat we ergens terug komen. En wat een heerlijke week hebben we weer gehad. Kathy en Frits zorgen voor een goede sfeer. 'Alles' kan en mag.. Ze zijn geweldig met de kinderen, geen vraag is te veel. De kinderen hebben we amper gezien, doordat er maar 5 huisjes zijn en kampeerplekken zoeken de aanwezige kinderen elkaar op. Geweldig! Ook de aanwezigheid van de paardjes is een pluspunt. Onze dochter was er niet weg te slaan. Kortom, top vakantie!

Heerlijke week bijkomen
Door Daphne Klaverstijn op 06-09-2020
Gereisd met oudere kinderen

Heerlijk plekje met fantastische eigenaren; Kathy en Frits zijn er altijd voor de gasten. "Alles" mag en kan. Spontane BBQ met iedereen (op gepaste afstand), kop koffie of glaasje armagnac, paardrijden, gewoon gezellig daar. Knusse gite met een heerlijke veranda. Dagtocht naar de Pyreneeën en Lourdes is op 1 dag goed te doen. Vraag naar de lokale markten. Verder zijn wij heerlijk tot rust gekomen, kinderen in het zwembad, heerlijk zo. Prima fietsen, wandelen en hardlopen in de omgeving. Bedankt Kathy en Frits.

geweldig kamperen
Door Monique en Jaap op 01-08-2020
Gereisd met vrienden

Wat een heerlijke Domaine. Ruime kampeerplaatsen. Onwijs lieve eigenaren, Frits en Kathy. Zij zorgen voor een thuisgevoel terwijl je op vakantie bent. Normaal komen wij nooit terug op campings. Het is zo'n bijzondere plek en fijne mensen, dat wij daar ieder jaar naar toe gaan om een week tot rust te komen. Kathy en Frits weer bedankt.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.