Deze accommodatie heeft een score van 8.1
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Vikingen Infinity Resort & Spa
Ontsnap naar het Vikingen Infinity Resort & Spa, een oase van plezier en ontspanning, genesteld aan de glinsterende kust. Dit resort is een paradijs voor liefhebbers van zon, zee en zwembaden, met directe toegang tot een privéstrand en een spectaculair zwembadcomplex waar de waterpret nooit ophoudt. Bereid je voor op een onvergetelijke vakantie waar elk moment telt!
De Ligging
Vikingen Infinity Resort & Spa is ideaal gelegen voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zowel ontspanning als avontuur. Het resort ligt op slechts 100 meter van een privé zandstrand, perfect voor zonliefhebbers en watersportfanaten. De bruisende stad Alanya, met zijn rijke geschiedenis en levendige bazaars, ligt op ongeveer 15 km afstand, makkelijk bereikbaar voor een dagje uit. Lokale openbaar vervoer opties bevinden zich direct voor de deur, wat verplaatsingen in de omgeving vergemakkelijkt. Voor internationale reizigers ligt de luchthaven van Antalya op ongeveer 110 km afstand, waardoor het resort goed bereikbaar is vanuit verschillende hoeken van de wereld.
Vikingen Infinity Resort & Spa biedt een breed scala aan faciliteiten die ervoor zorgen dat vakantiegangers een onvergetelijke tijd beleven. Met 778 kamers, meerdere zwembaden waaronder 2 buitenzwembaden en een binnenzwembad, en een kinderbad, is het een waterparadijs voor jong en oud. Het resort schittert met een waterglijbaan en een whirlpool, om nog maar te zwijgen van de gratis ligstoelen en parasols die rustgevende uurtjes aan het zwembad en op het strand garanderen. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sportmogelijkheden zoals tennis, volleybal, fitness, en watersporten zoals jetskiën en duiken. Naast de fysieke activiteiten biedt het resort een uitgebreid wellnesscentrum met sauna, stoombad, en hamam voor de ultieme ontspanning. Kinderen kunnen zich vermaken in de miniclub, speeltuin of bij de minidisco, terwijl volwassenen kunnen genieten van avondshows of een bezoekje aan het casino.
Vikingen Infinity Resort & Spa verwent de vakantiegangers met een uitgebreid aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Het resort heeft drie restaurants, waaronder een buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner, en twee à-la-carterestaurants die Italiaanse en diverse andere keukens serveren. De all-inclusive formule omvat naast de maaltijden ook snacks, ijs, soep in de avond en een breed assortiment aan geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 10:00 tot 02:00 uur. Voor een verfrissend drankje zijn er vijf bars beschikbaar, waaronder een zwembadbar en een strandbar, die zorgen voor onvergetelijke momenten.
Het Vikingen Infinity Resort & Spa is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt faciliteiten die voor gehandicapten toegankelijk zijn, inclusief aangepaste kamers. Houd er rekening mee dat voor sommige faciliteiten zoals de wellness- en schoonheidsbehandelingen en activiteiten zoals watersporten, biljart en tennis voor materiaalverhuur extra kosten in rekening kunnen worden gebracht. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vanaf het moment dat vakantiegangers voet zetten in Vikingen Infinity, voelden ze zich enorm welkom. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel werd keer op keer benadrukt, waardoor de vakantiebeleving alleen maar beter werd. De lekkere cocktails, met name de Mojito's bij het strand, en het gevarieerde eten, waaronder softijs, durum doners en hete sauzen bij het buffet, vielen goed in de smaak. Ook de livemuziek droeg bij aan een gezellige en aangename sfeer. Hoewel de kamers ruim waren, en de hygiëne goed op peil werd gehouden, was het vooral de vriendelijkheid van het personeel die de vakantie onvergetelijk maakte. Met faciliteiten die zowel rolstoel- als kindvriendelijk zijn, en een goede ligging nabij bazaars, biedt Vikingen Infinity een fijne vakantie-ervaring.
Kinderopvang
E-mailadres | |
Adresgegevens | 400 Türkler, 1770 |
Website |
Vikingen Infinity Resort & Spa
Vanaf dag 1 hebben wij ons ontzettend welkom gevoeld op het resort. En naar mate de vakantie vorderde is dat alleen maar verbeterd.
Of het nu ging om de lekkere Mojito-cocktails (echt goed!) van Ayhan bij het strand of de goede verzorging van Mehmet (ontbijt) en Nurlallah (avondeten) ... of ozman en Hasan 's avonds op de skeelers. Met 4 sterren doe je het hotel tekort voor mijn gevoel. En de vriendelijkheid/medewerking van het personeel verdient anders zeker de 5e.
Op alle hotels valt wel iets aan te merken, maar al met al wil je een fijne vakantie genieten en dat is zeker gelukt bij Vikingen Infinity. Lekker gegeten en softijs, durum doners, hete sauzen bij het buffet teruggevonden. Lekkere cocktails ! En ook de livemuziek vonden wij erg gezellig en aangenaam.
Het is een mooie grote hotel alleen of het nou 5 sterren waard is, is een grote vraagteken.
Gebruik maken van hotel internet (BETAALD)
In de lobby na 00:00 alle dranken excl. water was (BETAALD)
Je kon tot 02:00 uur wel aan drank komen maar dat kon alleen bij de beachbar waarvan loop afstand van circa 10min is.
Kamers: waren ruime kamers alleen te gehorig.
Je kon meegenieten van mensen in andere kamers en of mensen die liepen op de gangen.
Had her en der wel wat mankementen wat verholpen werd.
Eten: was bijna elke dag hetzelfde vrij weinig variatie’s.
Hygiene: Ze hadden wel oogje op hygiene daar heb ik niks op te zeggen dat was zeker goed geregeld.
Ligging: zeker goed te doen en op loopafstanden van de bazaars.
Personeel: waren super vriendelijk en behulpzaam, alleen de concept van hotel zelf mogen ze ECHT gaan veranderen!
Hotel was rolstoelvriendelijk en kindvriendelijk.
Geweldige plek, zwembaden zijn ijskoud. Heeft wat aandacht nodig in sommige gebieden, maar schoon. Eten erg repetitief. Er zijn genoeg plaatsen waar je eten kunt krijgen, zelfs als je een kieskeurig kind/volwassene hebt. Personeel erg behulpzaam. Je moet een dolomus of taxi nemen of als je in staat bent naar white city lopen, dat is ongeveer 10 minuten lopen. Al met al een goede plek om te verblijven. We gingen 28 oktober en het was nog steeds 26 graden maar 's nachts koeler maar zeker niet koud.

Vikingen Infinity Resort & Spa
Afgelopen zomer naar dit hotel geweest. We hadde zoveel verwachtingen van dit hotel. Op de foto's ziet het er zo mooi en schoon uit. Nou personeel was ver te zoeken. Bediening kon je zelf doen. Heel veel achterstallige onderhoud aan dit gebouw. En qua eten was elke dag het zelfde. Hotel is zeker geen 5 sterrsen waard maar 3. Wij hebben meerdere hotels bezocht in alanya. Maar dit was wel 1 van de slechtste kunnen wij zeker . Enige wat goed was ,waren de zwembaden. Die waren erg groot en de kinderen hebben zich vermaakt. Voor herhaaling niet vatbaar helaas.
Ik verbleef met mijn vrouw tussen 18 en 21 oktober. Ik kan niet veel zeggen omdat de verwachting van eten en eten van persoon tot persoon verschilt, maar het maakte ons blij in termen van prijs prestatie. Daarnaast waren de vrienden die live muziek speelden en zongen op de avond van vrijdag 18 oktober geweldig. We bedanken vooral die vrienden.
We hebben een geweldig tijd gehad !! Heerlijke de hele week nog 27 tot 29 graden! Familiekamer was super !!! Elke dag nieuwe handdoeken en weer eer schoongemaakt ! Er was genoeg keuze aan eten de hele dag door! Dochtertje van 3 had genoeg te doen net als haar 2 grote zussen van 15 en 22 jaar! En wij als ouders konden heerlijke genieten van de cocktails terwijl onze kinderen konden genieten van het zwembad zee en strand! Turkije je was geweldig en we komen zeker een keer weer terug !

- € 528
Marvida Family Eco Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 484
Terrace Elite Resort