3,9 miljoen reviews

9.8FenomenaalScore uit 18 reviews

Schrijf een review

Activiteiten
    Onderkomen

Wat een geweldige camping! Echt een aanrader!
Door Pauline de Vries op 03-09-2023
Gereisd met oudere kinderen

Ons verblijf bij Glamping Il Borgo Della arti was geweldig. De camping wordt zeer goed onderhouden, de huisjes zien er mooi uit en zijn schoon. Het peroneel is heel erg aardig en behulpzaam. De camping ligt centraal gelegen bij diverse leuke plaatsjes zoals Verbania, Baveno, Feriolo, Stresa, de eilandjes zoals Isola Bella. Een uitstapje naar Milaan is ook een aanrader, een uurtje rijden vanaf de camping. De camping is klein maar dat is juist fijn, rustige camping en geen lawaai 's avonds. Het zwembad is prima en ook erg schoon, je kunt heerlijk eten bij het restaurant op de camping voor een aantrekkelijke prijs. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, ze nemen echt de tijd voor je. Wij gaan zeker nog een keer terug naar deze camping.

Fantastisch!
Door Esther op 27-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Dit jaar voor de tweede keer op dit mooie vakantiepark geweest, weer genoten!
Kleinschalig, rustig en alles wat je in onze optiek nodig hebt.
Een zwembad, bistro waar je lekker wat kan eten. Broodjes zijn elke dag te bestellen, ideaal! Het personeel is erg aardig en behulpzaam.
De suites zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. Fijn dat er airco in zit.
Op het park is een zwembad die ongeveer 1.20 diep is en kleine speeltuin. Wij houden niet van massale campings en schreeuwerige animatie, dat vind je hier dan ook niet.
Je kunt evt gebruik maken van de animatie op een camping verderop.
Er zitten veel Nederlandse gezinnen en onze dochter van 9 had beide jaren genoeg vriendinnen.
De omgeving is echt top! Veel leuke stadjes, markten. Je kunt rodelen, klimmen, shoppen. De borromeïsche eilanden zijn heel mooi. Milaan is met de trein goed te bereiken.
Kortom teveel om op te noemen.
Een dikke aanrader!

Heerlijk
Door Lotte op 25-08-2021
Gereisd met jonge kinderen

Wat een heerlijk rustig kleinschalige glamping. Door de kleinschaligheid is het overzichtelijk voor de kinderen, wat gelijk zeer vertrouwd aanvoelt. Veel Nederlandse gasten, waardoor de kinderen direct in contact kwamen met andere kinderen.
We hadden een huisje vlak voor het zwembad. Ik vreesde een beetje voor drukte, maar dit viel reuze mee. Huisje is van alle gemakken voorzien. Wel veel muggen in de avond.
Broodjesservice en restaurant zijn top. En een nabij gelegen populair restaurant aan de drukke weg is super!
Zwembad is precies groot genoeg voor het aantal gasten. Kinderen hebben niet meer nodig dan een duikbril en een luchtbed. Prima dus. Voor de kleinsten jammer dat er geen ondiep gedeelte is.
Verdere tips voor uitjes:
- wandelexcursie vanuit conca d’oro
- macugnaga
- waterval Cossogno
- Toce waterval
- dagje Milaan met de trein
Kortom: zeker een aanrader!

Geweldig
Door Johan op 10-01-2016
Gereisd met jonge kinderen

Hele leuke en stille camping. Lekker kleinschalig maar toch in de buurt van leuke plaatsen.
Camping was voor ons precies wat we zochten: rustig maar met leuk zwembad en kleine bar waar je iets kon eten of drinken.
Aardige eigenaren, erg behulpzaam en vriendelijk.
Al met al is dit een goede locatie voor gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar een rustige vakantie.
Mensen met oudere kinderen, op zoek naar animatie, spectaculaire zwembaden met wildwaterbanen of teams die de hele dag de kinderen bezig houden moeten hier niet naar toe gaan.

Heel fijn
Door Mireille op 04-09-2015
Gereisd met jonge kinderen

Wij zijn hier twee keer geweest. Het is een kleine, goed onderhouden en overzichtelijke camping. Er is een (klein) zwembad en een speeltuintje. Onze kinderen (4 en 7) speelden veel met de andere (nederlandse) kinderen. Omdat de camping zo klein is, kunnen ze makkelijk zelf rondlopen. De stacaravans zijn schoon, hebben een fijne veranda en voldoen prima. De inventaris is wat karig: geen waterkoker/fluitketel, geen mokken (alleen enorme theekoppen) en geen limonadeglazen, dat hebben we afgelopen jaar zelf meegenomen. Er is op 10 minuten rijden een hele grote supermarkt. Minpuntje: 's nachts last van blaffende honden, langsrijdende trein en een enthousiaste haan die elke ochtend al rond 4u begint te kraaien. Feit dat we twee keer zijn geweest zegt genoeg: ik kan deze camping als je kleine kinderen hebt zeker aanraden!

Rustig
Door Josine Loeven op 23-08-2015
Gereisd met jonge kinderen

De camping is klein en overzichtelijk, schoon en gezellig. Er waren bijna alleen maar Nederlandse stellen met jonge kinderen.
De stacaravan was luxe en ruim. Ook de afwerking van faciliteiten op het park was bijzonder goed.
We misten iets van animatie voor de kinderen. Daarvoor moest je naar camping Conca d'Oro. Om daar te komen moest je een eind lopen en een grote weg over.
Wij hebben ook 's nachts last gehad van honden geblaf.

Glamping Il Borgo Delle Arti

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.