3,9 miljoen reviews

• 10

Super geslaagde vakantie!!
Door Hans op 17-08-2015
Gereisd met vrienden

Voor de tweede keer vakantie doorgebracht in deze zalige B B.
lekker genieten aan het zwembad met stralend uitzicht, een apero aan de bar en zeer lekkere table d'hote.....wat wil je nog meer....
Hanneke en René doe zo verder !

fantastische B&B
Door als god in Frankrijk op 14-08-2015
Gereisd met partner

Alleen al voor de gastvrijheid van Hanneke en Renee moet je er geweest zijn . Voor ons was het de eerste keer in La Colline , en we werden vanaf de eerste momenten heel aangenaam ontvangen , de sfeer was super , relaxt , en met de andere gasten hebben we meer dan leuke , grappige avonden beleefd . Hanneke kookt superlekker en Renee doet alles tranquille , ( zalige man ! ) heel verzorgde kamers , mooi zwembad , lekker ontbijt , heel mooi uitzicht van op de colline . Hanneke en Renee , bedankt voor het hele fijne vakantiegevoel dat jullie ons bezorgd hebben !
Rudy en Nelly

Perfect
Door Siegfried B op 24-07-2015
Gereisd met partner

Wij komen elk jaar met heeeel veel plezier terug naar dit paradijs! We voelen ons hier echt thuis bij Hanneke en René! We genieten altijd van hun gastvrijheid, het heerlijke zwembad, het lekkere ontbijt en het super lekkere eten 's avonds. Het uitzicht is gewoon prachtig. Ook de omgeving is prachtig om te bezoeken. Kortom: een super plaats uitgebaat door een prachtig koppel.

Heerlijke vakantie.
Door Yvo op 30-06-2015
Gereisd met partner

Een zeer vriendelijk onthaal door Hanneke,René en Maartje en de gasten.
Zeer mooie omgeving om verder op verkenning te gaan.De kamer was voor ons groot genoeg en we hadden een mooi terrasje.Prachtig en goed onderhouden zwemdok.Het ontbijt was zeer goed en voldoende.De avonden dat we konden genieten van Hannekes en René kookkunsten waren heerlijk.Het enige minpuntje de GPS kreeg het niet gevonden,dus als je vertrekt geef je het best de coördinaten in.

heerlijk!!!
Door siegfried bruyneel op 21-08-2014
Gereisd met partner

Hier voelen wij ons thuis! Mooi zwembad, mooie omgeving. Heerlijke maaltijden. Zéér leuke bar. Hanneke en René verwennen hun gasten!! Kortom: een aanrader!

kan niet beter
Door Leon Zenden op 07-06-2014
Gereisd met partner

We waren er in mei 2014 voor de 3e keer in het voorseizoen. de grote kamer waar wij logeerden was schitterend opnieuw ingericht. het is een plek waar je geheel tot rust komt.. Rene en Hanneke zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Rene zorgt voor een schoon zwembad, Hanneke serveert heerlijke maaltijden. In vergelijking tot eerdere jaren was het ontbijt uitgebreider. Kortom het kan niet beter en wij gaan in 2015 zeker terug.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.