3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie
4.3OnvoldoendeScore uit

Over Side Win Hotel & Spa

Ontsnap naar het zonnige Side en dompel jezelf onder in de luxe van Side Win (ex Blue Paradise Side), waar het sprankelende zwembad en het idyllische strand op slechts een steenworp afstand liggen. Geniet van de verfrissende waterglijbanen, ontspan op de comfortabele ligbedden onder de warme zon en ervaar de ultieme vakantievibe in dit paradijs.

De ligging

Side Win Hotel & Spa ligt in de levendige omgeving van Evrenseki, een pittoreske wijk bekend om zijn lange, zandstranden. Het hotel bevindt zich op slechts 600 meter van het strand, waardoor het de ideale bestemming is voor strandliefhebbers. De historische stad Side, met zijn rijke culturele erfgoed en bruisende centrum, ligt op slechts 7,5 km afstand. Openbaar vervoer is gemakkelijk toegankelijk vanaf de weg voor het hotel, waardoor vakantiegangers moeiteloos de omgeving kunnen verkennen. Voor wie verder wilt reizen, ligt de luchthaven van Antalya op ongeveer 60 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.

Bij Side Win Hotel & Spa draait alles om ontspanning en plezier, met faciliteiten die ontworpen zijn om elke vakantieganger te bekoren. Het hotel beschikt over drie hoofdgebouwen met in totaal 278 kamers, allen omringd door een uitgestrekt buitencomplex van ca. 8000 m². Centraal staat het verleidelijke buitenzwembad, compleet met zes waterglijbanen die zorgen voor uren waterpret voor volwassenen. De comfortabele ligbedden en parasols bij het zwembad en op het strand zijn inclusief, ideaal voor diegenen die willen genieten van de zon. Daarnaast biedt het hotel een scala aan faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, diverse sportactiviteiten, en een uitgebreid wellnesscentrum met hamam en de mogelijkheid tot het boeken van massages en schoonheidsbehandelingen. Voor de culinaire liefhebber is er een restaurant en drie bars, waaronder een strandbar.

Bij Side Win Hotel & Spa staat culinair genieten centraal. Vakantiegangers kunnen zich te goed doen aan een breed scala aan smaken in het buffetrestaurant, dat zowel binnen als buiten dineren biedt. Met het all-inclusive arrangement genieten gasten van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, naast middagkoffie met gebak, snacks en soep in de avond. Lokale alcoholische en alcoholvrije dranken zijn van 10:00 tot 24:00 uur inbegrepen en voor de ultieme ontspanning zijn er ook drankjes op het strand beschikbaar. De drie bars van het hotel, waaronder een gezellige hotelbar en een levendige strandbar, zorgen voor onvergetelijke momenten.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Schrijf een review

Medelmatig
Door Verlaak op 19-05-2025
Alleen gereisd

Goed hotel enkel vraag he om Light cola of zero maar geven je gewone kola is niet fijn als je diabeet bent

Ga hier niet heen
Door Rebel op 07-05-2025
Gereisd met oudere kinderen

Het was zo verschrikkelijk dat er geen woorden zijn om het te beschrijven. Alles was kapot, vies en gevaarlijk. En dat is een understatement! Alles viel letterlijk uit elkaar. Tip; ga hier niet heen!!!! Dit zou onze uitvalsbasis zijn voor een week, dus dachten een wat minder hotel is oké. Maar het was alles behalve dat. Na 1 nacht zijn wij in de ochtend meteen vertrokken naar een ander hotel, dat wij zelf hebben moeten regelen. En het is nog maar de vraag of we daar verder nog iets mee kunnen. Zelfs het personeel snapte ons. Het personeel is ook ons enige positieve, die waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Die kunnen ook niet van niets iets maken en leken zich zelfs te schamen voor de situatie, maar moeten ook werken voor de kost. Ga hier niet heen als je een fijne vakantie wilt.

Super !
Door Djailt op 29-03-2025
Gereisd met oudere kinderen

Super vakantie goed zwembad hele lieve medewerkers en prima eten goede ligging aan zee

Fantastisch!!!
Door Maurice van Oosterwijk op 19-08-2022
Gereisd met jonge kinderen

We zijn net terug van 12 dagen bij Hotel Side Win. Met één wordt een fantastische vakantie gehad. Behandel je de mensen met respect wordt je ook zo behandeld. Als er iets niet goed was werd het gelijk opgelost. Kinderen hebben volop genoten van het animatieteam en wij zelf ook. Het eten was misschien veel van het zelfde maar genoeg keuze om zelf voldoende te variëren. Echt we zouden zo terug gaan, maar mensen zijn alleen maar bezig met wat er slecht is ipv vakantie te vieren. Nogmaals behandel mensen zoals jezelf ook behandeld wil worden, dat maakt alles een stuk plezieriger.

Dramatische verblijf! Hotel is een totale ramp!
Door Oktay op 08-08-2022
Gereisd met jonge kinderen

Het was een dramatische ervaring.
We hadden klachten en vroegen om een gedeeltelijke restitutie en de eigenaar werd hierop agressief en wilde ons niet helpen!
Onze klachten waren als volgt;
- We zouden een babybed krijgen, die kregen we pas dag 2. Baby van 5 maanden sliep tussen ons.
- Babybed die we vervolgens kregen was smerig! helemaal verkleurd met zwart/bruine vlekken.
- 2 dagen werkten de liften niet, moest de buggy van de 5e verdiepieng sjouwen naar boven en beneden
- We kregen geen handdoeken omdat er problemen waren
- Airco werkte niet!
- We hadden lekkage in de kamer
- Eten was iedere dag zelfde!
- Hotel wordt verkocht als 5 ster, maar is 4 ster
- Overal is er viezigheid
- Grote glijbaan met boot werkt niet al 2 maanden!
- Restaurant is niet schoon, je moet je bestek zelf pakken, tafels en stoelen zijn smerig.
En je wordt bedreigd door de eigenaar als je klacht indiend!

1 keer, nooit meer
Door Jolanda op 07-09-2019
Gereisd met jonge kinderen

Het hotel ligt als laatste hotel na een lange winkelstraat, leuke winkelstraat waar je voor weinig kan shoppen.
Het hotel heeft een aantal leuke en aardige medewerkers, maar het merendeel is chagrijnig en niet heel snel en behulpzaam.
Wij lagen met 2 volwassenen en 2 kinderen op een kamer van 5 bij 3 meter, je kon letterlijk je kont niet keren.
Omdat dit een standaard 2 persoonskamer is krijg je ook iedere dag maar 2 schone handdoeken, onbegrijpelijk en erg frustrerend als je 4 bedden ziet staan, iedere dag op nieuwe hiermee naar de receptie, helaas zijn ze niet erg vlot dus s avonds pas nieuwe handdoeken.
Het eten is gewoonweg te ranzig en simpel voor woorden, droge kip, lever, en geen normaal beleg voor het ontbijt te vinden.
Wij gaan hier nooit meer terug.

• Marvida Family Eco Hotel

€ 528

Marvida Family Eco Hotel

9.1
    TurkijeTurkse RivièraSide / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Terrace Elite Resort

€ 533

Vikingen Infinity Resort & Spa

8.1
    Hotel
    TurkijeTurkse RivièraIncekum / Avsallar (bij Alanya)

• Aska Lara Resort & Spa

€ 471

Hotel Numa Konaktepe

9.1
    Hotel
    TurkijeTurkse RivièraKonakli (bij Alanya)

• Washington Resort & Spa

€ 702

Fame Residence Lara & Spa

TurkijeTurkse RivièraAntalya / Lara / Kundu

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.