3,9 miljoen reviews

Schrijf een review

Thuiskomen!
Door els op 01-09-2018
Gereisd met jonge kinderen

Met onze 2 kleinkinderen op weg naar België vanuit Zuid-Frankrijk werden we enorm sympathiek en humoristisch (Bie alias James) ontvangen en voorgesteld aan de vrouw des huizes: Marie-Thérèse. Buitengewoon kindvriendelijk, lekker dineren, hemels slapen, uitgebreid ontbijt.
Met toeters en bellen uitgewuifd: wat kun je nog meer wensen.
Bedankt voor jullie bezorgdheid en vrolijkheid.
Onze kleinkinderen noemen jullie: zo lieve mensen en dat zijn jullie.

geweldige mensen en geweldig verblijf
Door jan raats op 27-06-2018
Gereisd met partner

wij hebben hier 2 nachten doorgebracht en het was geweldig.
Hartelijke mensen Therese en Bie.
De kamer is groot en schoon.
Niets is teveel ze bakt taarten het ontbijt is zeer uitgebreid en je mag zelfs een lunchpakketje maken.
ook het diner was zeer lekker.
Bij het weggaan worden zelfs de autoramen schoongemaakt.
nog nooit meegemaakt.
prijs kwaliteit is uitmuntend.
Dit is een adres om terug te keren.
Een aanrader

Oase van rust
Door Griet op 03-07-2017
Gereisd met vrienden

Leven als god in Frankrijk krijgt in deze B&B wel betekenis. Rustig, genieten,.... een beetje thuiskomen. Eigenares maakt vers, super, lekker diner met veel groentjes, dat de heer des huizes met stijl opdient. Inclusief heerlijk ruikende kazen. Kamers zijn creatief ingericht en zeer ruim. Na een zalige nachtrust kan het ontbijt zeker en vast smaken. We hopen nog een keer langs te gaan.

Zeer vriendelijk adres voor op doorreis
Door AC op 23-07-2012
Gereisd met jonge kinderen

Omdat iemand had geannuleerd konden we hier terecht. Een aardig vlaams sprekend belgische echtpaar runt deze b&b in een groot oud huis met heel veel kamers. Kinderen kunnen er zo bij. Alles in het huis lijkt wel 20 jaar oud, dus verwacht niet teveel luxe, het heeft ook wel iets. Het ontbijt en de service zijn erg goed! Er is ook een appartement te huur en op aanvraag kookt mevrouw ook, maar daar hebben wij geen gebruikt van gemaakt.

Waanzinnige Beleving!!!
Door Hans op 16-07-2012
Gereisd met jonge kinderen

Wat is nou fijner dan uitgerust aan je 2e dag van je vakantie te beginnen op doorreis naar Zuid-frank, of op terugreis naar huis nog even genieten bij Therese en Bie. Een geweldig sociaal, kindvriendelijk en gastvrij stel die in Bourbonne-les-Bains een chambres d’hôtes (Franse B&B) runnen. In een bijna 100 jaar oud authentiek Frans herenhuis midden in het dorp is het fantastisch vertoeven en waan je je terug in de rijke tijden van weleer.... De verhoudingen zijn perfect geregeld tussen dit Belgisch stel, Therese heeft de regie in handen en Bie is de "John Cleese" van het hotel op stelten. Deze chambres d’hôtes leent zich niet alleen voor hen die op doorreis zijn maar ook voor een meerdaags verblijf is dit een prima plek!!!
Twijfel je nu nog bezoek dan hun geweldige website.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.