Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Dream Water World
Bij Dream Water World voel je die zomerse kriebels al vanaf het moment dat je door de poorten loopt. Dit splinternieuwe familiale hotel ligt in het gezellige centrum van Manavgat, vlakbij een eigen zandstrand. Stel je eens voor: relaxen in de zon, spetteren in de zwembaden en genieten van comfort en plezier – een vakantie vol stralende momenten wacht op jou.
De ligging
Dream Water World ligt in het centrum van Manavgat, op circa 800 meter van het privé zandstrand. Je bent zo bij zee en kunt heerlijk genieten van de zoutige zeelucht. Het hotel ligt op ongeveer 55 km van de luchthaven Antalya, dus je voelt je snel in vakantiesfeer. In de buurt vind je diverse winkels, bars en restaurants, ideaal voor een levendige en ontspannen omgeving. Of je nu de dag wil doorbrengen met shoppen of lekker wilt flaneren, hier is het allemaal dichtbij. De ligging is ideaal voor strandliefhebbers en gezinnen die graag alles binnen handbereik willen hebben.
Het hotel en de faciliteiten
Wanneer je bij Dream Water World aankomt, voelt het meteen als thuiskomen. Het hotel is pas in 2022 geopend, dus alles is nieuw en fris. Je verblijft in niet-rokerskamers met comfortabele faciliteiten zoals airconditioning, een flatscreen-tv en een balkon. Het grote zwembad met een waterglijbaan en kinderbad zorgen voor eindeloos plezier, terwijl het zonneterras met ligstoelen en parasols uitnodigt voor relaxmomenten. Voor de actieve vakantieganger zijn er sportsmogelijkheden zoals beachvolleybal, aquafitness en zelfs duiken, terwijl wellnessliefhebbers kunnen genieten van de sauna, hamam en massages. Er is een gezellige tuin, een speeltuin voor de kleintjes, en je kunt winkelen in de shop of souvenirs halen. Het vriendelijke personeel zorgt dat je vakantie soepel verloopt, en alle faciliteiten maken dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
Eten en drinken
Genieten doe je hier in één van de twee restaurants, waar je smult van buffetmaaltijden en à la carte opties. ’s Ochtends wordt je wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet dat zelfs de vroegste en de uitslapers verrast. ’s Middags en ’s avonds schuif je aan voor verse, gevarieerde gerechten – glutenvrij en kindermenu’s zijn op verzoek beschikbaar. Bij de strandbar kun je verfrissende drankjes halen terwijl je uitkijkt over zee, ideaal voor die zomerse vibe. En dat alles inclusief alcoholvrije en alcoholische dranken, zodat je nergens aan hoeft te denken. Een gezellige sfeer, lekkere smaken en genoeg keuze maken dat je vakantie culinair ook echt een feestje wordt.
Je verblijft hier in een nieuw hotel met superfaciliteiten, maar sommige diensten en voorzieningen kunnen tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten zoals spa en massages zijn seizoensgebonden of kunnen door onderhoud anders zijn. De ligging en diensten maken dat je goed voorbereid op reis gaat. Vertrouw erop dat je hier alles hebt wat je nodig hebt voor een ontspannen en vrolijke vakantie. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
De vakantie bij Zeer luxe hotel zit vol plezier en mooie herinneringen. De zwembaden en glijbanen maken kinderen blij en zorgen voor volop vermaak. Het uitgebreide buffet verrast met thema avonden, sushi, vis, Italiaans en Turks – er is voor ieder wat wils. Vakantiegangers genieten van de ruime, schone kamers en de dichtbij gelegen winkels en excursies. Het zwembad met glijbanen is echt een grote plus, en het gezellige park geeft een gevoel van vrijheid. De sfeer is warm, en je voelt dat er goed wordt voor gezorgd door hardwerkende mensen. Het lijkt alsof iedereen zich hier echt welkom voelt, en dat maakt dat je jezelf meteen thuis voelt. Een vakantie om met een grote glimlach op terug te kijken.
24-uurs receptie
Adresgegevens | 19 Ilıca Mahallesi 335 Bulvar No:19 , 07600 |
Website | Dream Water World |
Dream Water World
Schrijf een review66 reviews
Zeer luxe hotel met mooie zwembaden.Het buffet is zeer uitgebreid alleen het eten word te massaal klaargemaakt waardoor bv.het vlees al koud is voordat het op je bord ligt en er geen controle is op voedselveiligheid. Ikzelf en mijn zoon een voedselvergiftiging opgelopen en van meer gevallen gehoord.
Kamers zijn wel zeer schoon en worden goed bijgehouden.
Prima hotel goed eten veel glijbanen ideaal voor kinderen. Alleen hebben ze niet rekening gehouden met kinderen want wij zaten allemaal in één kamer
Wij zijn hier voor de 2e zomervakantie geweest. Voor ons voldoet dit hotel aan alles wat wij wensen: heerlijk eten en drinken, fantastische glijbanen en zwembaden. Tevens dichtbij leuke winkels en genoeg excursies/bezienswaardigheden in de omgeving.
Dream Water World
Ik schrijf zelden een revieuw, maar deze verdient een een mooie beoordeling!
Een fantastische vakantie gehad bij dit zeer mooie hotel en voldeed precies aan de verwachtingen. Er wordt tijdens je vakantie erg goed voor je gezorgd door hard werkende mensen. Het zwembad met glijbanen is grandioos, kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken (grote glijbanen moet je 1.20 m lang voor zijn). Er is genoeg eten en drinken, vaak thema avonden met extra eten zoals sushi, vis, Italiaans of Turks op het programma. Busje naar het strand gaat om het kwartier heen en terug, prima geregeld.
Oké, de kamers zijn wat gehorig en af en toe moet er even een zwembad dicht ivm ontlasting van baby’s ivm het niet dragen van een zwemluier.
Extra aanvulling: Tot mijn verbazing lees ik revieuws met klachten over pietluttige dingen die je op elke vakantie tegen kunt komen. Als dit hotel niet goed genoeg is kun je je serieus afvragen wat dan wel goed is.
In één woord geweldig!! Wat een prachtig park, prachtige zwembaden/glijbanen en genoeg te doen voor de kinderen. Wat divers ook qua eten en geweldig personeel. Alleen maar lof! Ik zou zeggen, stop met zoeken en gewoon gaan!
Ps. Mindere reviews van andere mensen zorgt dat je kunt twijfelen, maar als je dit niet meer goed genoeg vindt, dan gaat er wat ons betreft wat mis ;)
Voor de 2e keer in dit hotel geweest. De keuze met name gebaseerd op de glijbanen. Het eten is goed en de kamers zijn mooi. Ligt dicht bij het winkelcentrum. Leuke tripjes in de omgeving. Kortom; top hotel