3,9 miljoen reviews

• Deze accommodatie heeft een score van 9.4

Onderkomen
    Activiteiten

Over Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg is een geschikt park om met de familie naartoe te gaan. Het zwembad, het sportveld, de indoorspeelplaats en de airtrampoline zorgen voor genoeg vermaak voor de kinderen. Omdat het park een mooie ligging heeft, loop je zo het bos in. De winkelfans kunnen op 5 km van het park in Veenendaal winkelen.

Vakantiegangers zijn dol op dit prachtige park, vooral vanwege de rustige omgeving en de directe toegang tot de bossen voor zowel wandelingen als fietstochten. De luxe bungalows met sauna en soms een jacuzzi worden geprezen om hun ruimte, frisheid en goede onderhoud. De kindvriendelijkheid valt ook in de smaak; met genoeg ruimte voor skaten, waveboarden en steppen en zelfs een klein, maar fijn zwembad voor waterpret. Het vriendelijke en behulpzame personeel maakt de ervaring compleet, en de netheid van zowel de huisjes als het park zelf wordt zeer gewaardeerd. Ook de mogelijkheden voor geocachen in de mooie omgeving maken dit park een favoriet voor jong en oud.

• BBQ toegestaan

9.4FenomenaalScore uit 489 reviews

Schrijf een review

Onderkomen
    Activiteiten

Mooi park met een super ligging
Door Chantal op 03-09-2024
Gereisd met partner

Super mooi huisje met een lekkere sauna en stoomdouche. De ligging is echt perfect, je loopt vanuit het park zo de bossen in. Ook om te fietsen zijn er genoeg routes. Rustig park. Echt genoten!

Fantastisch!
Door Fam Keijzer op 20-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wij waren er voor de 4e keer inmiddels,
En hebben een ontzettend fijn lang weekend in dit park beleeft. We waren blij verrast in huisje 58! Dit jaar was Oma 60 geworden en dan gingen wij vieren, huisje 58 is heel ruim, fris en goed onderhouden. Onze kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de jacuzzi ! En de sauna niet te vergeten. Het is en was een park wat heel rustig is , de omgeving is mooi veel bos maar ook een plek loopt om te geocachen Wij waren weer zeer tevreden over ons verblijf! En wat een leuk receptie team, zo belangstellend en het beste met je voor!

Fris, schoon en rustig park!
Door L. van Nuland op 11-06-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wij hebben een ontzettend fijn lang weekend in dit park gehad. We hebben al veel Landal parken gehad en waren heel benieuwd naar deze, omdat deze qua opbouw en grootte toch wat anders is. We waren zeer blij verrast. We gingen met opa die 75 jaar werd en hadden een 12 persoonshuis en een 6 persoonshuis naast elkaar. De huizen zijn heel ruim, fris en goed onderhouden. Onze kinderen (10-11-14 jaar) hebben genoten van de wegen in het park, waar je heerlijk kan skaten, waveboarden en steppen. Ondanks dat alle huisjes vol waren in het park, was het park heel rustig. Het zwembad is klein, we hadden duikringen mee, flippers en buizen en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Alle keren was het zwembad heel rustig. Je loopt vanaf het park zo het bosje in. Wij houden van geocachen en in de omgeving zijn daarvoor veel mogelijkheden. Zeer tevreden over ons verblijf! Het park ziet er zeer net uit; beplanting is erg mooi.

Landal Amerongse Berg

Mooi en schoon park met vriendelijk personeel.
Door ton Jacobs op 13-02-2024
Gereisd met partner

Het is een mooi en schoon park, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Verder is het huisje super mooi en schoon, we hebben ons vermaakt en de omgeving is prachtig.

Top park, prachtige bungalows.
Door Mink Spaans op 02-02-2024
Gereisd met vrienden

Heerlijke midweek gehad in dit mooie park. Je komt er heerlijk tot rust, prachtige luxe bungalow, zeer schoon en keurig ingericht het ontbreek je aan niets, zelfs met een mooie sauna is echt genieten. Mooie omgeving om te wandelen, gezellige winkelstad Veenendaal vlakbij. Ontvangst door vriendelijk behulpzaam personeel, vooral Danny zeer vriendelijk. Het park is echt een aanrader voor jong en oud, was er nu voor de derde keer maar voor mij een favoriet park.

Genieten
Door Marco op 24-11-2023
Gereisd met partner

Een mooie en ruime bungalow aan het water en direct naast de bossen.
Het is een ruim opgezet vakantiepark waar je heerlijk rustig kan genieten.
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Het park is zeer de moeite waard om te bezoeken.

Landal Amerongse Berg

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.