3,9 miljoen reviews
6.5
VoldoendeScore uit
    Staat v/h sanitair

Over Landal Warsberg

Ontdek Landal Warsberg, dé vakantieplek waar je met volop plezier kunt genieten. Vanuit deze topcamping heb je een schitterend uitzicht over de wijnvelden en de rivier de Saar. Of je nu lekker wilt ontspannen in het waterpark of actief wilt zijn in de omgeving, hier wacht jouw perfecte vakantie vol mooie herinneringen. Dit wil je niet missen!

De ligging

Landal Warsberg ligt op een hoog plateau in de Moezelstreek, vlakbij het gezellige stadje Saarburg. Door de ligging heb je een betoverend uitzicht op de wijnranken, groene heuvels en de Saarvallei. Ideaal voor wie houdt van een mooie omgeving en een stukje cultuur. Het vakantieadres ligt dicht bij de bezienswaardigheden en de wijndorpen van de Moezel, dus volop pret voor jong en oud.

Wanneer je bij Landal Warsberg bent, voel je meteen de ontspannen sfeer van een groene oase. De camping beschikt over een overdekt waterpark met verwarmde zwembaden, waar je ongeacht het weer spettert of relaxen in de sauna. Voor de kleintjes is er een uitgebreide speelparadijs met trampolines, klimtoestellen en een kinderboerderij. Actiezoekers kunnen zich uitleven op het voetbalveld, basketballen of midgetgolfen. Vanuit je accommodatie loop je zo naar gezellige terrassen en het restaurant voor een hapje en drankje. Alles is gericht op plezier en comfort, zodat je echt even helemaal tot rust komt.

Op Landal Warsberg geniet je van lekkere maaltijden in het restaurant of haal je snel iets bij de snackbar. Je kunt er ook voor kiezen om verse broodjes te halen voor het ontbijt op je eigen plek. De campingwinkel biedt verse producten en souvenirs, handig voor een korte boodschap of een picknick. Of je nu een rustige lunch of een gezellige avondmaaltijd wilt, je vindt er zeker wat lekkers voor elke smaak. Alles voelt gezellig en ongedwongen, precies zoals vakantie hoort te zijn.

Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plekke, deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of seizoensgebonden, afhankelijk van het weer en onderhoud. Het is handig om dit vooraf even te checken, zodat je goed voorbereid op vakantie gaat. Maak je geen zorgen, je vakantie wordt hoe dan ook heerlijk, terwijl je alles om je heen eenvoudig regelt en volop geniet van je tijd in deze mooie omgeving.

Je voelt meteen de vakantiekriebel zodra je op Landal Warsberg bent. De ligging bovenop de Warsberg is echt prachtig, met een betoverend uitzicht over de heuvels. De omgeving is gezellig en uitnodigend, met leuke activiteiten voor kinderen zoals de rodelbaan en het stoeltjeslift. Het leuke is dat je niet ver hoeft te rijden voor een verfrissend duikje of een dagje in Saarburg en Trier. De camping zelf heeft een fijne sfeer, vooral door de toplocatie en de rustige sfeer. Ook de nabijheid van bijvoorbeeld de Lidl onderaan de berg maakt het makkelijk om je trip compleet te maken. Zo’n zonnige, levendige plek die je altijd met een glimlach zult herinneren.

• Honden toegestaan

Staat v/h sanitair

Onze ervaring
Door Badoux op 09-10-2025
Gereisd met jonge kinderen

Mooie camping met prachtige uitzichten, zeker op de plaekken 208-290.
Sanitair is redelijk: schoon en voldoende wc-papier, maar kitranden en verlichting moeten worden vervangen, en wanden hebben een grondige reiniging nodig.
Zwembadwater is te koud en niet prettig zelfs de kids kwamen er snel weer uit. Het gras wordt niet gemaaid, ondanks toezeggingen van het personeel waardoor je met minder weer telkens natte schoenen krijgt.
Personeel is vriendelijk, maar weinig bereid om echt iets te doen en vaak niet aanwezig op de camping. Weinig waterpunten beschikbaar. Vaste aansluiting op water en afvoer zou de camping echt op een hoger niveau brengen. De vuilstort is open en wordt te laat geleegd; afscherming zou beter zijn. Broodjes op de camping zijn 2-2,5 keer duurder dan bij de Lidl beneden aan de berg. Er staan sigaretten- en condoomautomaten, wat opvalt, is niet meer van nu. Camping heeft potentie, maar mist onderhoud en betrokkenheid.

Mooi park, prachtige omgeving
Door Nicole op 03-06-2025
Gereisd met oudere kinderen

Wij zaten 4 dagen op Landal Warsberg, via Eurocamp. Het park en het gebied zijn echt prachtig. Ook voor (jonge) tieners een leuk park met voetbalveldjes, de rodelbaan, stoeltjeslift naar Saarburg, het zwembad in Saarburg, Trier vlakbij. We hebben genoten! Tip: boek niet via Eurocamp maar rechtstreeks via Landal. We zaten in een verouderd, vies chalet, 2 dagen geen warm water, oude matrassen, totaal geen comfort (we hadden en Comfort XL chalet). De huisjes van Landal zelf zagen er veel beter uit.

Gezin met kinderen 12 jaar en ouder
Door P.de kleer op 19-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Park is mooi opgezet, wel wat kleine huisjes war we vanandere landal parken gewend zijn, en er voor betaald hebben .
Eten vinden wij echt waardeloos snackbar maar tot 1700 open na lange reis 7 uur konden we geen patat meer krijgen winkeltje stelde ook weinig voor en super duur.deden onze boodschapjes bij de lidl onderaan de berg .zwembad was prima niet super groot .
De omgeving is echt top.

Landal Warsberg

Schoonmaak valt tegen in de algemene waslokalen
Door Rene op 15-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Prima camping ,mooie omgeving vriendelijke receptie en technische dienst medewerkers. Een ding moet me van het hart en dat is dat de schoonmaak niet zoals vorige schrijver vermeld dat het de gasten zijn ,natuurlijk lopen er viezerikken rond maar schoonmaak was met de Franse slag [Franse schoonmakers]
3 weken gezien hoe het ging veel huidvet in de douches ook na de schoonmaak.
Heb foto's gemaakt en echt geen onzin van 1 dag
Dus dat kan echt beter qua hygiëne
Verder is het park perfect
Cijfer valt lager uit maar geld niet voor Receptie personeel die verdienen een dikke 9

Nette camping
Door Fam. Kipping op 09-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Fantastische ligging bovenop de Warsberg in Saarburg.
Rodelbaan en stoeltjeslift bij park/camping.
Toegangsweg is uitdagend maar goed te doen met caravan. 12 haarspeldbochten om boven bij de camping te komen.
Lidl supermarkt onderaan de berg.
Saarburg prachtig stadje.
Deze camping heeft ons positief verrast gezien de reviews hier en het feit dat het echt spotgoedkoop was. Het uitzicht vanaf veel plekken is prachtig over de heuvels. Toiletgebouw 2 was voor ons wel iets verder lopen dan we gewend zijn maar prima te doen. Voldoende animatie voor onze kinderen van 8 en 10 jaar.
Zwembad is basic maar oké. Water wel fris en had wat warmer gemogen.
Staat 29 graden op het scherm in het zwembad maar dat is het zeker niet.
Snackbar niet 1 keer open gezien door personeelstekort en corona. Dat is wat ze tenminste zeggen.
Al met een prima camping zeker
gezien de prijs.

Geweldige week in een prachtige omgeving
Door Cindy op 09-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

We hebben met onze kinderen (0, 10, 12) een geweldige week gehad. Door de ligging (wat hoger en lucht kwaliteit)van het park is het goed vertoeven met de warmte.
Huisje was vernieuwd. Fijne bedden, goede voorzieningen in de keuken (goede oven, vaatwasser, etc).
Zwembad was prima, een klein badje voor de kleine. Wel veel geluid.
Het buitenzwembad in Saarburg is super, netjes en mooi voor alle leeftijden goed.
Het is jammer dat je niks ziet van de prachtige omgeving. Toch op loopafstand prachtige vergezichten. De rodelbaan was leuk en we hebben meerdere keren gebruik gemaakt van de stoeltjeslift. Het stadje is ook leuk. Wat winkeltjes, veel restaurants, mooie plekken om te bezichtigen.
Op het park zijn meerdere leuke speeltuinen. Een babyspeeltuin (binnen) zou een leuke toevoeging zijn.
Onze kinderen zijn niet van de animatie dus geen gebruik van gemaakt.
De eacapekoffer was wel erg leuk.